7:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bavorov na závěr podzimu nadělil Dražejovu sedmičku


Branky


9. J. Varyš (p.) , 16. J. Funda , 60. J. Varyš , 61. R. Oláh , 75. J. Funda , 77. J. Funda , 82. J. Funda - 79. M. Bračok
24

Posledním zápasem, na který se v rámci podzimu podíváme, je utkání prvního Bavorova. Ten mohl díky zaváhání Bělčic odskočit v boji o první místo. Důležité bylo ale zvládnout zápas proto týmu z Dražejova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačná partie

Zápas v Bavorově měl od prvních minut grády! Už po devíti minutách hry musel sudí Braťka nařídit pokutový kop pro domácí, který proměnil sokolský snajpr Jakub Varyš. O sedm minut později navíc dokázal náskok navýšit povedeným gólem i kapitán týmu Jiří Funda a Bavorov se tak dostal velice rychle do důležitého vedení. Dražejov si následně vypracoval pár svých příležitostí, ale hostům chyběla přesnější koncovka.

Druhý poločas se po hodině hry proměnil v genocidu Dražejova. Během jedné minuty se nejprve podruhé v utkání prosadil Jakub Varyš, na jehož branku navázal Roman Oláh a rázem to bylo už 4-0. Dvě slepené branky rozhodly o zbytku utkání a Bavorov následně přidával jednu branku za druhou. Na konci všech zbylých gólových akcí stal pokaždé Jiří Funda, který si tak připsal čtyři branky v posledním utkání podzimu. Čestný zásah přidal za hosty v 79. minutě Michal Bračok, ale konečný výsledek hovořil za vše. Bavorov se stal půlmistrem 1.B třídy a přezimuje po vítězství 7-1 s dvoubodovým náskokem na druhé Střelské Hoštice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bavorov
Jiří Funda - trenér: Začátek zápasu vyšel lépe nám, byli jsme více na balonu, neměli jsme ovšem nějakou větší příležitost. Poté sem nám podařilo vstřelit dvě branky a to nás přimělo k tomu polevit a přestali jsme běhat. Dražejov si tím pádem vypracoval pár slibných příležitostí, ale do kabin se šlo za stavu 2:0 pro nás. Do druhé půle jsme šli s tím, že budeme chtít přidat ještě nějaké branky, aby si to fanoušci užili a to se nám naštěstí povedlo. Jsme rádi za další tři body a hlavně za první místo v tabulce. Děkujeme všem za podporu.”

TJ Dražejov
Pavel Poláček - hráč: Konec podzimu nám opravdu nevyšel. To, co se nám po většinu podzimní části vyhýbalo, se nakupilo v posledních dvou zápasech a my obdrželi ostudných 15 branek... V Bavorově jsme začali špatně. Domácí dostali po našich chybách výhodu penalty a šli do vedení. O 10 min. později jsme jim sami přihráli do samostatného úniku a už to bylo 2:0. Pak jsme se trochu uklidili a začli si vytvářet šance. Bohužel neúspěšně a zranil se nám další hráč ze základu. Tento stav vydržel do 60. minuty kdy přišla finální tečka. Naše nevyužité šance byly potrestány dvěma góly za 20 vteřin. S výsledkem už nebyla síla něco udělat a skóre domácích ještě narostlo. Kosmetickou úpravu výsledku dal pouze Michal Bračok samostatným sólem z půlky hřiště. V zimní přípravě budeme muset hodně zamakat a připravit se na jaro. Pár kol zpět jsme byli na 5. příčce a nyní končíme podzim na místě 11.



Sestavy


TJ Sokol Bavorov
J. Koutský [-] - B. Slavík [-] , J. Varyš [-] , Z. Líkař [-] (46. R. Oláh [-] ) , V. Funda [-] (46. M. Färber [-] ) , M. Polanský [-] , R. Tomek [-] (75. L. Šíma [-] ) , J. Funda [-] , D. Šuba [-] , P. Štěch [-] , D. Řezáč [-]

TJ Dražejov
P. Brož [-] - J. Štván [-] (76. T. Hynek [-] ) , M. Šrámek [-] (23. M. Bračok [-] ) , V. Šrámek [-] , M. Mertl [-] (52. P. Poláček [-] ) - J. Šteflíček [-] , K. Krýsl [-] , T. Brož [-] , M. Uhlík [-] , T. Pelc [-] , T. Hrčka [-] (67. D. Pojsl [-] ) -

ŽK: 76. M. Färber , 82. P. Štěch , 84. D. Řezáč , 89. J. Varyš - 9. T. Brož , 21. M. Šrámek , 84. J. Šteflíček .
Hráči zápasu: J. Funda .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: BRAŤKA Vojtěch - MAREK Vladimír, HÁŠA Richard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2023 06:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 11:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 10:30

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Kristián Hájek
Tip experta: výhra domácích

Domácí si svůj poslední podzimní zápas pohlídají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Bavorov zvládne roli favorita a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích