Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěkeň si v Dražejově s chutí zastřílela


Branky


63. F. Brázda - 8. P. Málek , 29. R. Kuneš , 43. V. Kynkor , 57. P. Málek , 60. V. Kynkor , 69. V. Kynkor (p.) , 77. P. Málek , 89. D. Hájek
28

V sobotu došlo v Dražejově na další ze strakonických střetnutí, když dorazil k výkopu štěkeňský Otavan, který chtěl domácí tým překvapit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Demolice

Zápas byl od prvních minut, až do těch posledních v rukou hostujícího Otavanu. Štěkeň se ujala rychlého vedení, když se po pěti minutách hry prosadil Petr Málek. Dražejov, který chtěl tento zápas jednoznačně zvládnout, se trápil a do poločasu ještě dvakrát inkasoval po brankách Radka Kuneše a kapitána Otavanu Václava Kynkora.

Třígólový náskok z prvních pětačtyřiceti minut navyšovali hosté průběžně i ve druhém dějství a přesně po hodině odehrané hry svítilo na ukazateli skóre děsivých 0-5, neboť se během tří minut prosadil podruhé v utkání jak Petr Málek, tak i Václav Kynkor. O tři minuty později se sice domácí dočkali čestného zásahu, který za Dražejov zařídil Filip Brázda, ale to bylo všechno od domácího týmu. Duo Kynkor - Málek si dělalo v zápase co chtělo a dál navyšovalo vedení. V 69. minutě nejprve kapitán týmu proměnil nařízený pokutový kop a následně o osm minut později pálil přesně i druhý jmenovaný. Konečnou podobu výsledku dal minutu před koncem utkání střídající Drahomír Hájek.

Kdo čekal před zápasem jasné vítězství Dražejova, tak se spálil. Otavan překvapil všechny přítomné a domácí rozdrtil poměrem 8-1. Tento výsledek udělal velikou radost také hlavnímu trenérovi Štěkně, Janu Maršalovi, který mohl na hlavy svých svěřenců snášet pouze slova chvály.



Ohlasy k zápasu


TJ Dražejov
Pavel Poláček - hráč: Na sobotní derby se Štěkní jsme se velice těšili. Náš výkon neměl s fotbalem téměř nic společného... Všechny poločasové obdržené branky byly jak přes kopírák... během zápasu se nám postupně zranili tři hráči a nedařilo se nám opět efektivně zakončovat. Jediný světlý okamžik byl Brázdův gól z dálky do šibenice. Bohužel pouze jako cena útěchy. Výsledek hovoří za vše. Poslední kolo nás čeká výlet do Bavorova k prvnímu celku tabulky.

TJ Otavan Štěkeň
František Žák - asistent: V dalším venkovním zápase na hřišti Dražejova jsme předvedli náš nejlepší podzimní výkon. Od začátku jsme do zápasu vstoupili aktivně a naší rychlou kombinační křídelní hrou jsme domácí hráče přiváděli do neřešitelných situací, které po většinu skončily gólem prakticky do prázdné brány. Skóre pravidelně narůstalo a co prošlo naší obranou pochytal spolehlivý Beneš. Za předvedenou hru musíme pochválit celé mužstvo.



Sestavy


TJ Dražejov
J. Kubát [-] - T. Brož [-] , F. Brázda [-] , O. Koutský [-] (46. M. Bračok [-] ) - J. Matas [-] (31. K. Krýsl [-] ) , J. Šteflíček [-] , M. Šrámek [-] , M. Mertl [-] (62. T. Martínek [-] ) , M. Vaniš [-] (67. P. Poláček [-] ) - T. Hrčka [-] (67. D. Pojsl [-] ) , V. Šrámek [-] -

TJ Otavan Štěkeň
J. Beneš [-] - V. Poláček [-] , P. Málek [-] (82. J. Bálek [-] ) , R. Kuneš [-] (69. I. Hanák [-] ) , M. Čížek [-] (68. D. Hrubý [-] ) , O. Pavlík [-] , J. Maršala [-] (76. D. Hájek [-] ) , D. Spišský [-] , V. Kynkor [-] , D. Rybák [-] (87. O. Rataj [-] ) , D. Soukup [-]

ŽK: 39. T. Hrčka , 75. K. Krýsl - 76. I. Hanák .
Hráči zápasu: V. Kynkor .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: HANDŠUH Karel - ŘEHOŘ Milan, SÝKORA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Domácí si s hosty poradí a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Tomáš Hozman
Tip experta: remíza

Zde to vidím na remízový zápas 1:1.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 20:58
Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 18:57

Tip: výhra domácích