2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěkeň dotahovala marně! Všechny body mají Bělčice


Branky


27

Po úvodních porážkách se Bělčice zvedají a nalezené seběvědomí chtěli svěřenci Luboše Krameše potvrdit ve Štěkni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vedení pro hosty

Hosté zachytili začátek utkání za nejlepší možný konec a už po osmi minutách hry se fanoušci na hřišti ve Štěkni dočkali branky, když kapitán Karel Hanzlík využil přihrávky Martina Ráže a překonal brankáře Havránka. Nabité sebevědomí bylo na hostech znát a po dvaceti minutách hry bylo pro domácí ještě hůř. Obránce Zeman našel Lukáše Málu a ten poslal svojí brankou Bělčice do trháku. Ten mohl ještě do konce poločasu navýšit opět Hanzlík, ale jeho samostatný únik i s dávkou štěstí zlikvidoval Havránek. Na druhé straně se mohli prosadit i domácí, ale propadnutý míč dokázal zablokovat jeden z obránců Bělčic.

Boj?

Do druhého poločasu chtěli domácí zabojovat o body a v 57. minutě dostal Otavan možnost standardní situace, ve které došlo na nedomluvení se brankáře Skaly s obráncem a za nimi schovaný Ondřej Pavlík vstřelil tak jednoduchou kontaktní branku. Domácí začali diktovat tempo a vyrovnání vyselo i ve vzduchu, ale Bělčice utnuly domácí naděje v 77. minutě, kdy se parádním přímým kopem prosadil Martin Ráž. Domácí nic nevzdávali a v 85. minutě vykřesal jiskřičku naděje David Soukup. Za zmínku stojí i to, že obě branky připravil po standardních situací trenér Jan Maršala, který musel kvůli absencím nastoupit na předstoperovi. Jenže vyrovnání se Otavan nedočkal a tak body odvezly sebou Bělčice, za vítězství 3-2 a potvrdila se tak zlepšená forma Sokolu, která čítá deset bodů za poslední čtyři zápasy.



Ohlasy k zápasu


TJ Otavan Štěkeň
Jan Maršala - trenér: Oproti zápasu ve Březí to byl mnohem lepší výkon, ale chybí nám útočník, který by to uklidil do branky. Dostali jsme dva laciné góly a třetí branka hostů byla výstavní. Nás teď čeká těžký duel v Netolicích, který může hodně napovědět.

TJ Sokol Bělčice
Luboš Krameš - trenér: Domácí byli ambiciózním týmem, ale jakmile otevřeli hru, tak jsme dokázali hrozit do otevřené obrany. Po poločase jsme mohli vést větším rozdílem, ale naše neproměňování šancí už známe všichni. Domácí se po nedomluvě našich hráčů dostali do hry, ale naštěstí Ráž trefil parádní přímák a domácí rezignovali. Body jsou určitě z takového zápasu skvělé, ale teď nás čeká derby, které bude opět vyhecované.



Sestavy


TJ Otavan Štěkeň
M. Havránek [-] - J. Maršala [-] , P. Málek [-] , O. Pavlík [-] , J. Maršala [-] , D. Spišský [-] , V. Kynkor [-] , M. Čížek [-] , D. Rybák [-] (46. R. Kuneš [-] ) , I. Hanák [-] , D. Soukup [-]

TJ Sokol Bělčice
T. Skala [-] - K. Hanzlík [-] , L. Mála [-] (83. M. Fiala [-] ) , J. Vejšický [-] (58. T. Ježek [-] ) , M. Ráž [-] , A. Ježek [-] , V. Mach [-] , M. Hrkel [-] (74. J. Křiváček [-] ) , M. Hevera [-] , L. Mach [-] , K. Zeman [-]

ŽK: 43. O. Pavlík - 46. L. Mach .
Hráči zápasu: M. Ráž .
Počet diváků: 81. Rozhodčí: BRODSKÝ Ondřej - SMOLA Martin, KYNKOR Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tento zápas vidím na remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Souboj ve Štěkni bude vyrovnaný. Štěkeň nakonec dotáhne zápas do vítězného konce.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů