O. Kafka 68.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kafkova rána rozhodla o derby pro Junior


Branky


68. O. Kafka
27

Nedělní derby strakonické rezervy Junioru mělo s Volyní grády a nakonec rozhodla jediná branka, která byla pro hosty hodně smolnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Teč rozhodla

Zápas ve svém počátku moc fotbalové krásy nenabídl a za třicet minut hry se fanoušci dočkali pouze po jedné šanci na každé straně. Postupem zápasu ale začala Volyně získávat převahu, která vyústila ve dvě dobré příležitosti na začátku druhého poločasu. Jenže domácí obrana dokázala odolávat jakémukoliv náporu a v 68. minutě přišla i chvíle strakonického útoku. Ondřej Kafka napřáhl za hranicí dvaceti metrů k ráně, která se odrazila od obránce Chvosty a brankář Mráz už nedokázal na změnu pohybu zareagovat. Junior se tak dostal do vedení a čekalo ho dvacet minut urputného bránění. Hosté se pokusili o tlak, na kterém ale byla vidět křeč Slavoje, který se zmohl pouze na centry a standardní situace do vápna Strakonic. Chyběla tomu střelecká aktivita, která nakonec hosty stála všechny body a Junior vyválčil po jednobrankové výhře z derby všechny body.



Ohlasy k zápasu


FK Junior Strakonice B
Martin Linhart - trenér: Tvrdý zápas plný soubojů a boj o každý metr hřiště. První půl hodina byla vyrovnaná po jedné šanci na každé straně. Zbytek poločasu byl v režii hostů, kteří nás dostali pod tlak ovšem obrana vydržela. Do druhého poločasu jsme nastoupili opět aktivně ale bez vstřelené branky to změnil až v 68 minutě Kafka. Střela z 25 metrů po teči obránce skončila v bráně. Další naše dvě dobré akce jsme nedokázali proměnit a opět přišel tlak Volyně. Do našeho vápna létal jeden centr za druhým. Hosté se nedokázali prosadit ani z velkého množství rohů a tak i z trochou štěstí jsme si výhru pohlídali. Těžký zápas o to pro mě je výhra cennější.

SK Slavoj Volyně
Jiří Raba - vedoucí mužstva: V prvním poločase jsme byli více na balónu, ale do obranného bloku domácích jsme se těžko prosazovali. Domácí naopak hráli na rychlé náběhy za obranu. Ani jeden tým si nevytvořil větší šanci. Do druhého poločasu jsme vstoupili dobře a měli jsme dvě velmi dobré situace, ale ani jednu jsme nedokázali proměnit. Bohužel za to přišel trest, kdy střelu Kafky tečoval do vlastní branky Chvosta. Do konce zápasu už to z naší strany byla velká křeč. Bohužel jsme nedokázali navázat na výkon z minulého zápasu.



Sestavy


FK Junior Strakonice B
T. Winter [-] - M. Štöger [-] (88. D. Šefčík [-] ) , M. Boukalík [-] , M. Říha [-] , L. Šimák [-] , O. Bambásek [-] , Z. Třeštík [-] (36. Š. Vondrák [-] ) , J. Baloušek [-] , M. Sýs [-] (46. E. Košek [-] ) , G. Čibera [-] , O. Kafka [-]

SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - P. Hájek [-] , D. Pikolon [-] , M. Chvosta [-] , J. Chvosta [-] (87. M. Vávra [-] ) , A. Mack [-] , K. Hájek [-] , J. Procházka [-] (75. P. Pubal [-] ) , F. Dlouhý [-] , V. Janoušek [-] (72. J. Čužna [-] ) , J. Brabec [-]

ŽK: 86. G. Čibera , 87. M. Štöger - 30. J. Procházka , 65. D. Pikolon , 79. J. Brabec .
Hráči zápasu: O. Kafka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kovařík Zdeněk - VEJČÍK Vít, FIŘT Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Téměř sousedské derby lépe zvládnou domácí

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Okresní derby ovládne volyňský celek a odveze si tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů