1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rejšek vystřelil dvěma góly Hošticím tři body


Branky


24

Nováček ze Štěkně čekal druhý zářijový víkend  už třetí domácí zápas v řadě a chtěl získat i třetí vítězství. Na Otavan ale čekal ten nejtěžší soupeř z trojboje, Sokol Střelské Hoštice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start

Domácí si byli vědomi síly hostujícího týmu a hlavní úkol bylo uhlídat Pavla Rejška. To se ale domácím hrubě nepovedlo a už ve čtvrté minutě utkání se exkatovický hráč prosadil. Hosty branka nakopla a první poločas se tak odehrával jasně v jejich režii. Domácí Otavan sice využíval velkého hřiště, ale s jedinou nebezpečnější šancí si brankář Vlk v poklidu poradil. Napinavý poločas tak skončil pouze o jednu branku a zápas byltak nadále otevřený.

Rejšek rozhodl

Do druhé půle nastoupili domácí hráči jako vyměnění a zápas se začal odehrávat podle not domácích. Šance na vyrovnání se naskytly, ale Štěkeň je nedokázala využít a po hodině hry tak opět zahrozili hosté. V 61. minutě se rána Heřmana nejprve odrazila o tyč a z dorážky se nikým nehlídaný Pavel Rejšek podruhé v zápase prosadil. Dvougólové vedení vydrželo ale Střelským Hošticím pouhých šest minut, než zápas zdramatizoval svojí hlavičkou střídající Miroslav Čížek. Domácí se hnali za vyrovnáním, ale otevřená vrátka vyhovovali také hostům, kteří si mohli vedení o dvě branky vzít zpět, ale kapitán Kokrda obě své šance neproměnil. Mrzet ho to ale nemuselo, neboť Hoštice udržely vedení 2-1 a vezou ze Štěkně tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Otavan Štěkeň
Jan Maršala - trenér: Zápas dvou poločasů. V prvním jsme nebyli schopni nic vymyslet a hosté z prvního centru udeřili. Druhý poločas jsme začali hrát fotbal, ale když už vyrovnání viselo ve vzduchu, tak nikým nehlídaný Rejšek zvýšil na 2-0. Dokázali jsme snížit, ale to bylo od nás vše.

TJ Sokol Střelské Hoštice
Michal Kokrda - kapitán: Do zápasu ve Štěkni jsme vstoupili nejlepším možným způsobem, když hned první roh jsme přetavili v gól. Trefil se hlavou Rejšek. Domácí na svém širokém hřišti využívali hodně náběhů krajních záložníků a po jednom z nich a centru do vápna mohl patou vyrovnat Rybák, Vlk si ale s jeho zakončením poradil. Do kabin se šlo za stavu 0:1. Ve druhém poločase se nám povedlo náskok zdvojnásobit, kdy po krásné střele Heřmana do břevna se balón dostal opět k Rejškovi a ten se ani napodruhé nemýlil. Domácí po pár minutách duel přece jen zdramatizovali, hlavou se prosadil střídající Čížek. Dvougólový náskok nám mohl a přihrávce Rejška vrátit Kokrda avšak nepovedená střela skončila mimo branku. Tentýž hráč měl pak ještě jednu příležitost kterou také nevyužil, předcházel jí ale ofsajd. Po smolné prohře se Stachy jsme tedy všechny body odvezli ze Štěkně a napravili tak své zaváhání



Sestavy


TJ Otavan Štěkeň
M. Havránek [-] - L. Blažečka [-] (74. D. Hájek [-] ) , J. Maršala [-] (59. R. Hrubý [-] ) , D. Spišský [-] , D. Hrubý [-] (69. R. Kuneš [-] ) , O. Rataj [-] , D. Rybák [-] (46. M. Čížek [-] ) , O. Pavlík [-] , P. Málek [-] , I. Hanák [-] , D. Soukup [-] (43. V. Poláček [-] )

TJ Sokol Střelské Hoštice
T. Vlk [-] - M. Kokrda [-] , D. Šperl [-] , P. Rejšek [-] (89. J. Jáchym [-] ) , J. Strnad [-] - V. Dohonyi [-] , K. Heřman [-] , P. Málek [-] (81. O. Koudelka [-] ) , P. Hlava [-] - V. Hozman [-] - R. Květoň [-]

ŽK: 86. O. Pavlík - 23. V. Dohonyi .
Hráči zápasu: P. Rejšek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HÁJEK Vladislav - MRÁZ Marek, KYNKOR Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Zajímavý zápas skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Řekl bych, že tento zápas bude hodně vyrovnaný a i stav na konci tomu bude odpovídat 2:2.