0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 10:00

12.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Gutheis se rozloučil gólem a výhrou. Hrdějovice zůstávají s pěti body poslední


Branky


38

Díky zářijové předehrávce s Dolním Dvořištěm končili podzimní část sezóny Kapličtí na hřišti posledního týmu tabulky z Hrdějovic. Utkání se hrálo v sobotu dopoledne na velice těžkém terénu. Spartakovci chtěli navázat na výhry z předchozích duelů a správně se tak naladit na pozápasovou dokopnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 Od úvodních minut byli aktivnější hosté. V páté minutě Gondek přenesl hru doprava na Kuchaře, ten našel následně před vápnem Česáka, střela zpoza šestnáctky minula levou tyč. Krátce na to znovu centroval Kuchař, ve vápně se za obránci zjevil Gutheis, v gólové pozici však bránu Hrdějovic přestřelil. Hosté byli nadále o poznání aktivnějším týmem. V jedenácté minutě Vaniš ideálně uvolnil Česáka, ten však vyběhnutého Nováka překonat nedokázal. V šestnácté minutě měli hosté výhodu standardní situace. Po centru Pulce hlavičkoval nepřesně Vaniš. Vzápětí se ve vápně dostal k odraženému míči Gutheis, pálil tvrdě k tyči, gólman Novák čisté konto dokázal uhájit, ale při zákroku se zranil a utkání pro něj předčasně skončilo. Mezi tři tyče se tak musel postavit náhradní gólman Šturma. Další brankovou příležitost si Spartakovci připravili v minutě pětadvacáté. Po kombinaci Gutheise s Vanišem, a ideální přihrávce měl gól na noze Česáka, ale svou šanci spálil. Do zaslouženého vedení se hosté dostali v 32 minutě střetnutí. Gondek na levé straně uvolnil Vaniše, ten zatáhl balón po lajně, přízemní přihrávku do vápna bránící hráči odvrátili pouze k Petru Gutheisovi, který přízemní střelou prostřelil gólmana Šturmu – 0:1. Změna skóre přinesla o změnu v rozložení sil na hřišti. Rázem začali být Hrdějovičtí aktivní. Po brejkové situaci mířil mimo Tressl. Ve 39 minutě byli domácí blízko k vyrovnání, když se přízemní střela Nedvěda otřela o vzdálenější levou tyč Schneiderovy svatyně. V prvním poločase hráči Slavoje zahrozili vážněji ještě jednou. Po brejkové situaci a přihrávce Nedvěda měl vyrovnání na noze Kaisler, ale radost mu zhatil obranným zákrokem Nowak. Pohroma pro domácí nastala prakticky vzápětí, když se při zákroku zranil i střídající gólman Šturma. 

Druhý poločas

Ten sice ještě nastoupil do druhého poločasu, ale záhy musel hřiště nuceně opustit a mezi tři tyče se musel postavit hráč. Volba padla na Miroslava Pavla. Ten čelil hned rohovému kopu. Po centru Gutheise hlavičkoval mimo Ješina. Druhý uklidňující gól přidali Spartakovci v 57 minutě střetnutí. Gutheis posunul míč do pravé strany Jiřímu Divokému, ten možná i shodou okolností poslal míč na přední tyč, a Pavel nezareagoval včas – 0:2. Po hodině hry byl v dobré pozici kaplický Divoký, zakončoval však nepřesně. V 69 minutě měli hosté další gólovou příležitost, kdy Gutheis našel před brankou osamoceného Říhu, ten však nedokázal zakončit. Na druhé straně musel Schneider vyboxovat tvrdou ránu Nedvěda. Chvíli po něm branku Spartaku minul Studnička. Třetí gól hosté přidali sedm minut před koncem Trestný kop z pravé strany zahrával Pulec, na zadní tyči hlavičkoval do tyče střídající Robert Daniel, ale sám pohotově dokázal míč dorazit do brány – 0:3. Krátce před koncem měli výhodu přímého kopu z velmi dobré pozice domácí, střílel Nedvěd, Schneider nepříjemnou ránu vyrazil a míč uklidil do bezpečí hlídkující Ješina. Spartakovci si třetí výhrou v řadě pomohli v tabulce do klidnějších vod. 

 

Autor: Libor Granec



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
J. Novák [-] (19. B. Šturma [-] ) - Z. Filípek [-] (40. M. Studnička [-] ) , M. Tressl [-] , M. Pavel [-] , L. Kučera [-] , O. Lipold [-] , M. Hrdlička [-] (74. R. Zemek [-] ) , L. Kaisler [-] , P. Kukačka [-] , P. Nedvěd [-] , F. Záveský [-] (80. V. Čapek [-] )

TJ Spartak Kaplice
F. Schneider [-] - J. Vaniš [-] (69. R. Daniel [-] ) , M. Ješina [-] , T. Nowak [-] (76. D. Pál [-] ) , M. Pulec [-] , P. Gutheis [-] (86. J. Smolen [-] ) , J. Česák [-] (58. F. Říha ml. [-] ) , J. Divoký [-] (76. J. Štrbačka [-] ) , V. Kuchař [-] , J. Gondek [-] , V. Čutka [-]

ŽK: 37. Z. Filípek , 89. M. Tressl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Tauber Lukáš - JAROLÍM Jiří, OVČÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Kapličtí si odvezou body domů pro klid před závěrečným kolem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 20:57
Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 18:56

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 13:30

Tip experta: výhra hostů

Náš poslední zápas. Nic jiného než 3 body nebereme. Chceme se dostat na 20 bodů a uvidíme na jaké umístění v tabulce to po podzimu bude stačit.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 09:16

Tip: výhra hostů