Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 10:15

15.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mirovice zaskočily Milevsko a slaví tři body


Branky


20

Mirovice zakončily podzimní část sezóny zápasem s Milevskem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ztracené vedení

Začátek utkání se jednoznačně hrál ve znamení vzduchotechniků, kteří se dostali do rychlého vedení. Po dvanácti minutách hry otevřel gólový účet utkání Ondřej Souček a o šest minut později překonal brankáře Čejdíka i Viktor Přibyl. Jenže dvoubrankový náskok vydržel hostům pouhé dvě minuty, než dokázal vstřelit kontaktní branku Matěj Štochl. Branka na 1-2 až nečekaně otřásla Milevskem, které vypadlo z tempa a o pět minut později bylo zásluhou Jakuba Převrátila dokonce vyrovnáno. Divoká půl hodina hry poté přinesla vyrovnaný fotbal, ve kterém si oba týmy dokázaly vytvářet své šance. 

Ujala se až ta ze 64. minuty, kdy brankáře Hejla překonal obránce Michal Huleš. Hosté se snažili o vyrovnání, ale domácí brankář Vlas, který vystřídal o poločase svého kolegu Čejdíka, dokázal pokusy vzduchotechniků spolehlivě likvidovat. Domácí navíc dokázali v 76. minutě vstřelit důležitou doskakující branku a Tomáš Vondrák poslal domácí v závěru do trháku. Milevsko už nedokázalo s výsledkem nic udělat, a tak si Mirovice připsaly další překvapivé vítězství nad Milevskem poměrem 4-2.



Ohlasy k zápasu


SK Mirovice
Michal Čadek - trenér: V utkání bylo Milevsko více na balónu. Už jsem se o tom zmiňoval, fotbal se hraje na góly a těch jsme dali více my. Hosté mají mladý tým a jejich čas určitě přijde. Jsme v cíli. Byl to podzim jako na horské dráze. Teď je čas se dát zdravotně dohromady a taky se věnovat rodinám. Díky všem, kteří si podzimní výsledek užívají tak, jako my. A ty kteří ne, s tím nic neuděláme.

FC ZVVZ Milevsko
Tomáš Smrčina - trenér: Začali jsme velmi dobře a během první dvacetiminutovky domácím prakticky nepustili míč. Předvedli jsme opravdu pohledné akce a zaslouženě vedli o dva góly. Myslím, že zlomové bylo snížení na 1:2, po kterém se domácí vrátili do zápasu a hlavně s námi to nepochopitelně otřáslo. Přestali jsme hrát, měli hlavy dole a protrápili se tím. Ještě ve druhé půli jsme měli nějakou šanci, jak se vrátit do vedení, ale na góly se strašně natrápíme a v konečném důsledku nás to mrzí. Inkasovaný gól na 2:3 asi definitivně rozhodl. Utkání mělo podobný charakter i scénář jako doma s Jankovem. Také jsme vedli 2:0 a měli hru ve své režii, zatímco soupeř hrál spíš jednoduchý účelný fotbal s nákopy dopředu, kde se snažil udržet míč. Z toho nás Jankov i Mirovice porazily a my ztratili šest bodů, které nám v tabulce zbytečně chybí.



Sestavy


SK Mirovice
Z. Čejdík [-] (46. J. Vlas [-] ) - K. Mařík [-] , O. Kocourek [-] , M. Štochl [-] , M. Huleš [-] , A. Husar [-] , J. Štochl [-] , T. Vondrák [-] (89. J. Mašek [-] ) , J. Převrátil [-] (92. J. Král [-] ) , J. Císař [-] , R. Peterka [-]

FC ZVVZ Milevsko
M. Hejl [-] - J. Marvan [-] , V. Přibyl [-] (87. K. Süsmelich [-] ) , T. Vakoč [-] , J. Hadáček [-] (65. M. Kálal [-] ) , F. Hadáček [-] , J. Kortan [-] , O. Souček [-] , M. Volf [-] , R. Bártík [-] , T. Pich [-]

ŽK: 67. J. Císař , 72. T. Vondrák , 92. J. Převrátil - 69. M. Volf , 78. T. Pich , 90. T. Vakoč .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kaštánek Libor - DUNOVSKÝ Karel, HANZLÍKOVÁ Aneta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2023 06:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 10:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 09:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 06:26
Václav Plachta

Expert: Adam Sváček
Tip experta: výhra hostů

V Mirovicích se odehraje vyrovnané utkání, ale Milevsko bude tím šťastnějším týmem a odveze si domů 3 body, vyhraje 0:1.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Mirovice budou chtít trávit zimní přestávku v klidu a vydřou tři body.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích