1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 14:00

14.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov zvládl poslední domácí utkání podzimu za tři body


Branky


21

Jankov čekal poslední domácí zápas se Spartakem z Trhových Svinů, který chtěl z Precis arény vzít sebou domů všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hájek hrdinou

V nedělním utkání čtrnáctého kola krajského přeboru rozhodoval o podstatě utkání domácí Pavel Hájek. Jankovský útočník sice už po osmi minutách hry překonal brankáře Brůhu, ale míč směřující do branky vykopl z brankové čáry jeden z hostujících obránců. Domácí si tak na branku museli počkat ještě další čtyři minuty, konkrétně do 12. minuty. Brankář Brůha ve snaze odkopnout míč totiž napálil právě letní posilu Jankova z Hluboké, od které se míč odrazil přímo do sítě. Hájek mohl následně přidat ve 26. minutě druhý gól, ale další zaváhání Brůhy nepotrestal.  Spartak se do šance dostal až v závěru poločasu, ale hostům nebylo přáno a tak poločas skončil poměrem 1-0.

Druhý poločas nabídl bojovný fotbal s lehkou převahou hostujícího týmu. Spartaku se ale nedařilo překonat brankáře Komárka, a tak postupem času Jankov čím dál více hrozil z rychlých protiútoků. Dalšího gólu se ale stovka přítomných diváků již nedočkala a Jankov tak získal důležité vítězství 1-0, díky rychlé brance na začátku utkání.



Ohlasy k zápasu


SK Jankov
Web SK Jankov: Předposlední podzimní kolo bylo završeno v Jankově, kam mimo Spartakovců z Trhových Svinů dorazil také poctivý podzim. Silný vítr a do toho několik kapek deště hráčům na trávníku silně komplikovaly život. I proto souboj 14. kola krajského přeboru příliš šancí nenabídl. V utkání nakonec padla pouze jediná branka, a to vcelku kuriózní. Šťastným střelcem byl jankovský Pavel Hájek, jehož čtvrtá branka v sezóně znamenala třetí výhru zelenobílých.




Sestavy


SK Jankov
J. Komárek [-] - A. Hanzlík [-] , J. Honner [-] , P. Borovka [-] , J. Bohoněk [-] , D. Točík [-] (71. M. Kocian [-] ) , P. Hájek [-] (91. T. Hüttner [-] ) , M. Votava [-] , M. Hüttner [-] (83. J. Vokurka [-] ) , L. Kočí [-] , V. Jirkovský [-]

TJ Spartak Trhové Sviny
K. Brůha [-] - O. Šafránek [-] , L. Gažák [-] , D. Kodras [-] , M. Valut [-] (55. F. Pavel [-] ) , M. Kodras [-] (70. J. Macák [-] ) , L. Macák [-] (81. M. Fatura [-] ) , D. Brůha [-] , D. Tomek [-] , O. Hruška [-] (63. L. Zítek [-] ) , M. Chromčák [-]

Hráči zápasu: P. Hájek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Kaštánek Libor - FRČEK Filip, HRUŠKOVÁ Katka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Možná přijde kouzelník a Jankov zvítězí.

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Jan Hoch
Tip experta: výhra hostů

V tomto zápase věřím více hostům, kteří na mě ve vzájemných zápasech zanechali lepší dojem.