0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:30

13.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas Třebětic s Milevskem branku nepřinesl


Branky


22

Milevsko v posledních zápasech natahuje šňůru bez porážky a další korálek chtěli svěřenci TOmáše Smrčiny přidat u nováčka z Třěbětic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Na malém hřišti měli od prvních minut jednoznačnou převahu vzduchotechnici, kteří domácí borce skoro k ničemu nepustili. Aktivní fotbal, který Motákům chvilkami motal hlavu, ale tíženou vedoucí branku nepřinesl a domácí se v posledních patnácti minutách dostali ke dvěma nebezpečným hlavičkám. Ani jeden z těchto pokusů ale v brance nakonec, ke smůle domácího týmu, neskončil.

Druhý poločas přinesl opět úvodní tlak hostů, který ale tentokrát opadl o poznání dřív a hrál se hodně bojovný fotbal. Rozhodovalo se na středu hřiště, a kdo dokázal důležité místo na zeleném trávníků ovládat. Do konce poločasu si oba týmy vytvořily šance ke skórování, když sel ale i pokus domácího Švarce otřel o tyčku branky Michala Hejla, tak bylo dáno, že se necelé dvě stovky diváků branky nedočkají. Bezbranková remíza tak přinesla oběma týmům před závěrečnou dvojicí kol po bodu.



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Třebětice
Marek Černoch - trenér: Bod rozhodně bereme. Milevsko se u nás prezentovalo skvělým dojmem a za mě se jedná o perspektivní mužstvo s velkou budoucností. V zápase nás prvních třicet minut k ničemu nepustili skoro a poté, co jsme se konečně do zápasu, tak jsme zahrozili díky dvěma hlavičkám. Začátek druhého poločasu přinesl stejný obrázek, ale hra se opět vyrovnala a celkově nakonec šlo o to, kdo vyhraje souboje ve středu hřiště.

FC ZVVZ Milevsko
Tomáš Smrčina - trenér: Po průběhu utkání je pro nás bod spíš málo a jsme zklamaní, protože jsme byli lepším týmem a měli jsme blíž k vítězství. V Třeběticích je menší hřiště a bylo tam míň místa na kombinaci, ale i tak se nám dařilo držet míč a kombinovat i pod tlakem. Bohužel se nám nepodařilo žádnou z příležitostí ve finální třetině hřiště dohrát tak, abychom rozhodli v náš prospěch. Pokud budeme na každý gól potřebovat 3-4 tutovky, tak se každý zápas dost nadřeme. Navíc nás dost často zastavoval praporek pomezních. Je hezké, že držíme dál sérii neporazitelnosti, ale na to se moc nedíváme, důležitý je bodový zisk. Když se podívám na šest remíz, raději bych dvakrát prohrál a zbytek utkání vyhrával. Co se týče Třebětic, je to určitě jeden z lepších nováčků soutěže a jsou zaslouženě ve středu tabulky. Měli jsme je nakoukané, takže nás ničím extra herně nepřekvapili, ale chtěl bych je pochválit, že se snažili hrát fotbal. Není to jeden z těch soupeřů, kam přijedete a domácí se vás snaží akorát zbourat a jen nakopávají bez snahy hrát fotbal. I atmosféra v Třeběticích byla jedna z nejlepších v soutěži a jsou příjemným oživením soutěže.



Sestavy


FK Sokol Třebětice
V. Zejda [-] - R. Nehyba [-] , J. Cech [-] (33. D. Kelbler [-] ) , F. Nehyba [-] , M. Kelbler [-] , V. Švarc [-] (83. F. Solař [-] ) , J. Chvátal [-] , R. Tříletý [-] , M. Trávníček [-] , V. Novák [-] , O. Černoch [-]

FC ZVVZ Milevsko
M. Hejl [-] - J. Marvan [-] , M. Kálal [-] , T. Vakoč [-] , J. Hadáček [-] , A. Kotrba [-] (88. K. Süsmelich [-] ) , J. Kortan [-] , O. Souček [-] (75. V. Přibyl [-] ) , F. Hadáček [-] , R. Bártík [-] , T. Pich [-]

ŽK: 50. M. Kelbler , 53. O. Černoch , 54. R. Nehyba - 20. J. Hadáček , 49. M. Kálal .
Hráči zápasu: T. Vakoč .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: PEČENKA Miroslav - LEIŠ Filip, KOVAŘÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 18:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 12:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 14:37
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 13:56

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 12:49
Václav Plachta

Expert: Tomáš Běhoun
Tip experta: remíza

Motácké šílenství dokáže málokterý tým prolomit, vzduchotechnici si odvezou pouze bod.

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 18:10

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 17:06

Tip: remíza

Domácí doma ženou vynikající diváci.Hosté jsou zkušení a vemou Třebětickým bod.

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 13:33

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 13:29

Tip: výhra hostů