1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2023 10:30

1.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okresní derby skončilo dělbou bodů


Branky


20

Čtvrteční porci duelů odstartovalo už v dopoledních hodinách okresní derby mezi Třeboní a Třeběticemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak za bod

Nováček soutěže z Třebětic zažil do utkání snový start a po osmi minutách hry využil rozehrání rohového kopu, který dopravil do sítě svojí hlavičkou Filip Nehyba. Třeboňské borce ale rychle inkasovaná branka nerozhodila a zápas se postupem času hrál v jednou ukázkovém gardu, ve kterém Jiskra dobývala a Třebětice bránily zuby nehty. Tlak se postupem času zvyšoval a ve druhé půli byl chvílemi až enormní. Obrana hostů v čele s brankářem Zejdou ale nadále odolávala. Po sedmdesáti minutách hry přišla potyčka mezi hráči, při které sudí Jeřábek rozdal několik karet. Tou nejpodstatnější byla ale červená karta pro hostujícího Habra a Třeboň tak poslední dvacetiminutovku čekal výhodný souboj proti deseti. Dlouho se nedařilo, ale v závěrečných minutách se domácí přece jen dočkali vyrovnávací trefy. Z třebětické standardní situace vznikl rychlý kontr domácích, který nechytatelně pro Zejdu zakončil Martin Průcha. Okresní derby tak mělo všechno a parádní divácká kulisa, kterou zněly hlavně hostující chorály, tak nakonec viděla remízu poměrem 1-1.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň
Karel Bicenc - trenér: V prvním poločase jsme propadli při zahrávání rohu a od 8. min. jsme prohrávali. Vytvářeli jsme si šance, ale neproměnili. Mohla být i písklá penalta, ale bohužel nám nepřálo štěstí. Další šance přicházely ze stran, ale kvalita finální přihrávky nebyla. Ve druhém poločase jsme vystupňovali tlak, kopali několik standardek. Nakonec jsme stačili pouze jedním gólem ze hry vyrovnat utkání. Pro nás to je ztráta bodů, ale i tak máme velice dobrý začátek sezóny. Věřím v náš tým. Udělali jsme společně velký kus práce a ještě spoustu práce máme před sebou. Což nám ukázal i tento zápas.

FK Sokol Třebětice
Marek Černoch - trenér: S bodem jsem spokojený. Třeboň potvrdila svoji kvalitu, která je vidět i na postavení v tabulce. My jsme jeli k zápasu s jasně danou taktikou a navíc se nám podařilo rychle skórovat. Domácí byli více na balonu, ale naše obrana zkušeně bránila. Druhý poločas už byl tlak enormní a do zápasu vstoupily i emoce, které znamenaly vyloučení našeho hráče. V závěru už to nešlo a z rychlého protiútoku jsme inkasovali. I tak ale bod z okresního derby beru. Závěrem bych rád poděkoval našim fanouškům, kteří nám vytvořili domácí prostředí.



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
J. Kopecký [-] - M. Pánek [-] (74. J. Schneider [-] ) , J. Činčura [-] (62. F. Radosta [-] ) , J. Zavadil [-] , J. Kubata [-] , K. Bicenc [-] , L. Hromádka [-] , M. Průcha [-] , J. Matoušek [-] (80. J. Vranovský [-] ) , P. Tůma [-] , D. Širhal [-]

FK Sokol Třebětice
V. Zejda [-] - V. Habr [-] , F. Nehyba [-] , L. Gall [-] , J. Cech [-] (89. M. Štěpán [-] ) , V. Švarc [-] (80. F. Solař [-] ) , R. Tříletý [-] , M. Trávníček [-] , R. Nehyba [-] , M. Kelbler [-] , O. Černoch [-]

ŽK: 48. M. Průcha , 70. L. Hromádka - 57. M. Trávníček , 70. O. Černoch , 83. R. Nehyba . ČK: 70. V. Habr .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: JEŘÁBEK Petr - KOLLMANN Jaroslav, HRUŠKOVÁ Katka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Miroslav Zach
Tip experta: výhra domácích

Třeboň potvrdí podzimní formu a doma zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Nováček s Třebětic domácí potrápí, ale body zůstanou v lázeňském městě.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích