1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 16:30

7.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel Milevska s Protivínem skončil dělbou bodů


Branky


23

Milevsko se doma nečekaně trápí a poslední dvě ztráty chtěli svěřenci Tomáše Smrčiny napravit v nedělním duelu s Protivínem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spravedlivá remíza?

Po bezbrankovém poločasu se všechny hlavní situace udály až v závěrečné půl hodině hry, která fanouškům nabídla zajímavou podívanou. Nejprve se domácí vzduchotechnici ujali v 66. minutě vedení, když Jakub Kortan svojí individuální akci zakončil až překonáním brankáře Váverky. Vedení ale Milevsku vydrželo pouhých dvanáct minut, než domácí doslova darovali hostům vyrovnávací branku. Od rohového praporku odcentroval Patrik Hrachovec tak šťastně pro hosty, že si domácí po lehké teči usměrnili míč do sítě sami. Divoký závěr ale pokračoval dál a hosté mohli skóre dokonce otočit. Proti ale bylo mizerné zakončení, díky kterému nemusel zasahovat ani brankář Hejl. Na druhé straně se následně ve slibné pozici objevil s třináctkou Hadáček, ale jeho pokus o překonání brankáře Váverky skončil až na tyči. Bojovné utkání tedy nakonec přineslo dělbu bodů po remíze 1-1.



Ohlasy k zápasu


FC ZVVZ Milevsko
Jan Kozák - asistent trenéra: Třetí domácí ztráta v řadě, to už je hrůzostrašné. Myslím, že jsme byli lepší, ale fotbal se hraje na góly, ne na držení míče a počet šancí. To po zápase nikoho nezajímá. Navíc nám je strašně líto, že doma nevyhráváme, když sem chodí tolik lidí, dneska byla zase plná tribuna. Gólová situace, po níž Protivín srovnal, vznikla z úplně zbytečné věci, kdy máme aut a najednou z toho uděláme roh pro soupeře. Pak to bráníme pozičně špatně, ale první věc je, že k tomu rohu vůbec nemělo dojít. Do této situace se dostáváme vlastními chybami. Samozřejmě vám nepřidá, že se zraní útočník, který do té doby dal pět gólů z osmi, ale musí to za něho vzít někdo jiný. Příležitosti máme, nicméně nedotáhneme je do konce. Zlobit se můžeme opět jen sami na sebe.

FK Protivín
Miroslav Říha - trenér: První poločas byl spíše opatrný z obou stran a do gólové šance se dostali pouze domácí po standardní situaci, když nastřeli tyč. Druhý poločas již byl pro diváka zajímavější. Do vedení se dostali domácí v 66.minutě po individuální akci Kortána, ale nás tato branka nesrazila, vytvořili jsme si uzemní převahu a po zásluze vyrovnali vlastní brankou domácích po rohovém kopu. Vyhrát nakonec mohli oba týmy. Domácí opět nastřelili tyčku a my v závěru nevyužili dvě dobré příležitosti. Pochválil jsem celý tým za odpracovaný a koncentrovaný výkon v celém utkání, což nám v předchozích zápasech dělalo problém.



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
M. Hejl [-] - J. Marvan [-] , M. Kálal [-] (46. O. Souček [-] ) , M. Hejl [-] , T. Pich [-] (87. V. Baštýř [-] ) , J. Hadáček [-] , J. Kortan [-] , F. Hadáček [-] , M. Volf [-] , K. Süsmelich [-] (46. R. Bártík [-] ) , T. Vakoč [-]

FK Protivín
P. Váverka [-] - A. Petr [-] , J. Kozák [-] (62. M. Říha [-] ) , J. Vorel [-] , Z. Vorel [-] , L. Buko [-] , P. Hrachovec [-] (89. T. Sháněl [-] ) , D. Bečvář [-] , M. Nedvěd [-] , M. Zach [-] , J. Pícha [-]

ŽK: 36. J. Kozák , 91. J. Vorel .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PEČENKA Miroslav - NĚMEC Václav, VEJČÍK Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Marcel Nousek
Tip experta: remíza

Derby je opravdu těžké tipovat. Sousedi v tabulce a myslím si, že tady bude remíza.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí to zvládnou za tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích