5:2
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2023 17:30

6.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešník zvládl proti Mirovicím páteční předehrávku


Branky


2. L. Vojta , 27. D. Lafata , 39. J. Toth , 64. M. Beko , 85. T. Vrážek - 55. J. Král , 74. M. Štochl
20

Olešník se minulý víkend vrátil na vítěznou vlnu, když přivezl tři body z Protivína. Na poměrně vysoké vítězství 5-1 chtěli hráči trenéra chlumeckého navázat v pátečním duelu proti Mirovicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek v režii domácích

Někteří fanoušci ještě ani nenašli svá místa k usednutí na tribunu a už se mohli radovat z první branky. Olešník po dvou minutách využil rohový kop, když si nejvýš na míč vyskočil Lukáš Vojta. Standardní situace byla hlavní zbraní domácích a hosté s nimi měli mnoho problémů. To se potvrdilo těsně před půl hodinou hry, kdy se na přední tyči po rohovém kopu pověsil David Lafata a uklidil míč nechytatelně na zadní tyč. Hosté mohli prohrávat po prvním dějství klidně o pět branek.  Když ale Jakub Toth nevyužil své první dvě šance, tak si čtyřiadvacetiletý hráč Olešníku musel počkat až do 39. minuty, kdy obstřelil brankáře hostí a poločas tak skončil v uvozovkách jen 3-0.

Možný zvrat?

Ve druhém poločasu se konečně dostali do hry i hosté z Mirovic a v 55. minutě dokonce skórovali, když se po autovém vhazování nejrychleji zorientoval Jakub Král. Hosté ale místo vstřelení kontaktní branky za dalších devět minut opět inkasovali. Nenápádná akce skončila u Matúše Beka a domácí si vzali zpět tříbrankový náskok. Gólové utkání pokračovalo dál a v 74. minutě hosté zahrávali standardní situaci. Zpackanou rozehrávku ale zastínil Matěj Štochl, který odražený míč napálil za brankáře Cihlu. Poslední slovo ale měli opět domácí, když pět minut před koncem utkání stanovil konečné skóre Tomáš Vrážek. Olešník tak zvítězil podruhé v řadě za pět branek, tentokrát poměrem 5-2.



Ohlasy k zápasu


FK Olešník
FB Olešník: V páteční předehrávce do Olešníka zavítali hráči Mirovic v sestavě s exligovými bratry Štochlovými. K překvapení trenéra Chlumeckého Olešničtí neprospali začátek a začali aktivním presinkem, který vyústil v brzký rohový kop. Domácí po brzkém vedení nepovolili a i přes výškový hendikep hrozili ze standardních situacích. Právě z dalšího rohového kopu se na přední tyči pověsil David Lafata a uklidil míč hlavou k zadní tyči. Další gólové šance měl na kopačkách Jakub Toth, který dvakrát pohrdl krásnými přihrávkami od agilního Miklíka. Ve 39 minutě se následně vykoupil. Domácí nastoupili do druhého poločasu se stejnou aktivitou, avšak hosté udeřili po zbytečném autovém vhazování a nekoncentrovanosti. Nicméně domácí dokázali odpovědět záhy, ale znovu nabytý tříbrankový náskok domácích dlouho nevydržel. Poté se projevila zlatá ruka trenéra Chlumeckého, kdy na hřiště poslal Tomáše Vrážka, který se po minutě na hřišti odvděčil razantní střelou, na kterou i s vypětím všech sil brankář Vlas nedosáhl. Zbytek zápasu se již dohrával v poklidu i přes závěrečný platonický tlak hostujícího týmu. Příští týden se tým Olešníka vydá získat tři body k nepříjemnému soupeři do Dražic

SK Mirovice
Michal Čadek - trenér: Na parádním hřišti v Olešníku jsme v první půli předvedli výkon, který není hodný této soutěže. Nechali jsme domácím hodně prostoru a v podstatě jsme se jen koukali, jak s námi domácí točí. Ve druhé půli jsme začali hrát dali jsme gól na 3:1, ale místo toho abychom snížili na 3:2, šance na to byli, dostaneme na 4:1. Druhá půle nebyla špatná. My jsme si ale, za první poločas bodovat nezasloužili. Dostáváme laciné góly. Soupeři gratulujeme a nezbývá než se těšit na další utkání, které budeme hrát po 14 dnech doma.



Sestavy


FK Olešník
O. Cihla [-] - D. Lafata [-] , J. Kalášek [-] , P. Nohava [-] , J. Řepa [-] (76. J. Píša [-] ) , M. Beko [-] , R. Szó [-] , J. Martinec [-] (76. P. Knietel [-] ) , M. Miklík [-] (67. J. Turek [-] ) , L. Vojta [-] (67. M. Pavlík [-] ) , J. Toth [-] (82. T. Vrážek [-] )

SK Mirovice
J. Vlas [-] - R. Převrátil [-] (79. V. Jelínek [-] ) , P. Janota [-] (46. J. Král [-] ) , M. Viták [-] , K. Mařík [-] , M. Štochl [-] , A. Husar [-] , J. Štochl [-] , J. Převrátil [-] (46. J. Mašek [-] ) , J. Císař [-] , O. Kocourek [-]

ŽK: 32. J. Toth - 25. A. Husar .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VICAN Miroslav - BOČEK Petr, VICAN Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Michal Huleš
Tip experta: výhra hostů

Pro nás to bude náročné dorazit včas na zápas, jelikož se hraje v pátek od 17:30, ale věřím, že si tím poradíme, uhrajeme dobrý výsledek a vyhrajeme 2:1

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích