2:1
(2:1)
7. J. Brom (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 17:00

6.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas Týnu s Osekem rozhodla první čtvrt hodina


Branky


5. L. Gutwirth , 14. J. Mezera - 7. J. Brom (vl.)
23

Týn po dvou porážkách chtěl naplno bodovat, ale proti týmu Václava Mareše hráli dvě důležité role. Olympie nedokázala ještě doma zvítězit a soupeř z Oseku měl na kontě dvě vítězství v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za čtvrt hodiny hotovo

Kdo z fanoušků nestihl dorazit na prvních čtrnáct minut utkání, mohl si je trhat vlasy. Domácí se sice po pěti minutách hry ujali vedení, díky Lukáši Gutwirthovi, ale o další dvě minuty později bylo vyrovnáno, když si po nedorozumění týnské obrany srazil míč do vlastní sítě obránce Josef Brom. Remízový stav ale nevydržel ani deset minut a ve čtrnácté minutě vrátil domácím vedení Jan Mezera. Aktivní domácí byli lepším týmem na hřišti a Osek byl hlavně v první poločase neškodný. Ve druhém dějství se sice výkon hráčů okolo kapitána Jana Hocha zvedl, ale šance hostí končili na skvěle hrající obraně domácích, která v čele s brankářem Kubíkem dokázala držet jednobrankový náskok. Nejtěsnější možný náskok nakonec vydržel až do závěrečného hvizdu a Olympie tak dokázala prolomit domácí smůlu a zvítězila na své půdě poměrem 2-1.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou
Václav Mareš - trenér: Určitě to nebyl náš optimální výkon. Před zápasem jsme si řekli, že chceme vyhrát a získat tak důležité 3 body. Myslím si, že zápas to pro oko diváka určitě nebyl, ale hráči pro výhru udělali maximum. Dali jsme sice první branku, tak jak jsme chtěli, ale vzápětí jsme inkasovali vyrovnávací branku po nedorozumění naší obrany. Naštěstí pro nás se nám podařilo vstřelit Mezerou druhou branku a jak se ukázalo, tak i rozhodující. Myslím si, že jsme byli opticky lepším mužstvem, ale naše finální hra směrem do předu neměla velkou kvalitu. Pracujeme na tom a já doufám, že se do toho opět brzy dostaneme.

TJ Osek
Jan Hoch - kapitán: První poločas byl z naší strany strašně bojácný. Týn byl jednoznačně lepší a vytvořil si rozhodující jednogólový náskok. Do druhé půle jsme nastoupili úplně jinak a řekl bych, že jsme byli lepší. Bohužel pro nás šance, které jsme měli po standardních situacích gólem neskončili, a tak si domácí připsali první domácí vítězství. Kluky musím za druhý poločas pochválit a znovu vyzdvihnout gólmana Pokorného, který nás držel při šancích soupeře na dostřel.



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Kubík [-] - L. Maxa [-] , V. Dobal [-] , J. Hudeček [-] , M. Račák [-] , J. Brom [-] , R. Podhradský [-] , J. Mezera [-] (88. J. Herza [-] ) , L. Gutwirth [-] (69. F. Ullrich [-] ) , J. Meidl [-] , L. Stoklasa [-] (18. T. Gondek [-] )

TJ Osek
J. Pokorný [-] - M. Čapek [-] , M. Čapek [-] , S. Černý [-] , J. Říský [-] , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] , L. Němeček [-] , R. Kuneš [-] , J. Balogh [-] (62. J. Zelenka [-] ) , M. Carda [-]

ŽK: 20. T. Gondek , 25. R. Podhradský , 36. V. Dobal , 42. M. Račák , 53. J. Hudeček - 18. M. Čapek , 48. J. Hoch .
Hráči zápasu: J. Hudeček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: JEŘÁBEK Petr - DIMITROV Nikolaj, PEČENKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Michal Huleš
Tip experta: výhra domácích

Týn si doma s Osekem pořadí a vyhraje 3:1.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů