5:2
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 15:00

5.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosnedlův hattrick přisoudil body Oseku


Branky


32. J. Hoch (p.) , 40. S. Hosnedl , 42. S. Černý , 72. S. Hosnedl , 92. S. Hosnedl - 17. L. Macák , 56. J. Macák
25

Osek se minulý víkend dočkal prvního vítězství a hráči okolo kapitána Jana Hoch chtěli na tento výkon navázat i v domácím duelu proti Trhovým Svinům.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí branka nic neznamenala

Zápas ale lépe začal vycházet Spartaku, který se i po čtvrt hodině dostal zásluhou Lukáše Macáka do vedení. To ale od hostů bylo v prvním dějství všechno a následně převzali iniciativu domácí. Nejprve ve 32. minutě nařídil sudí Kaštánek po faulu Popoviče na Hosnedla pokutový kop, kterým s přehledem proměnil Jan Hoch a vyrovnání bylo na světě. Domácí branka nakopla a závěr patřil právě jim. Nejprve ve 40. minutě otočil skóre ve prospěch Oseku faulovaný Hosnedl a za další dvě minuty zvýšil na rozdíl dvou branek Samuel Černý. Letní posila z Čimelic tak stanovila poločasové skóre na poměr 3-1.

Pátá!

Domácím se sice opět nepovedl vstup do druhého poločasu a v 56. minutě snížil na rozdíl jediné branky svojí trefou Jiří Macák. Hosté poté vrhli své síly hlavně do útočení, ale žádna šance nebyla už využita, přičemž v té nekjvětší z nich vychytal hostující penaltu brankář Pokorný. Chycená penalta rozhodla ráz zbylého času a v 72. minutě pojistil výhru Oseku druhou brankou Hosnedl. Záložník domácích následně v nastavení zkompletoval hattrick a Osek tak nakonec zvítězil nad Trhovými Sviny poměrem 5-2.



Ohlasy k zápasu


TJ Osek
Jan Hoch - kapitán: Zápas s Trhovými Sviny byl one man show v podání Sebíka Hosnedla. Připsal si hattrick, asistenci a ještě na něj byla penalta. Soupeř se ukázal v dobrém světle. Kombinoval odzadu a snažil se za každou cenu hrát fotbal po zemi. My jsme využili jejich chyb a z brejků trestali. Ve druhé půli Pokorný chytil penaltu a výrazně nás podržel i v prvním poločase. Výborný týmový výkon, nad kterým vyčníval výkon Hosnedla.




Sestavy


TJ Osek
J. Pokorný [-] - M. Čapek [-] (76. Z. Křížek [-] ) , S. Černý [-] (83. J. Zelenka [-] ) , V. Zhyhora [-] (63. M. Brabec [-] ) , J. Říský [-] , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] , L. Němeček [-] , R. Kuneš [-] , J. Balogh [-] , M. Carda [-]

TJ Spartak Trhové Sviny
M. Popovič [-] - L. Gažák [-] , D. Kodras [-] , M. Valut [-] (46. O. Šafránek [-] ) , J. Macák [-] , M. Kodras [-] (46. L. Zítek [-] ) , L. Macák [-] , D. Brůha [-] , D. Tomek [-] , O. Hruška [-] , M. Chromčák [-]

ŽK: 75. S. Černý - 31. M. Popovič , 63. L. Macák .
Hráči zápasu: S. Hosnedl .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kaštánek Libor - NEDVĚD Petr, PETRIČÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Zajímavý souboj zvládne lépe domácí celek.

Tip experta: výhra hostů

Vyrovnané utkání rozhodne dravost hostí a těsně zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů