Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:30

13.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pečky tahaly za kratší konec. Jíkev s přehledem vyhrála


Branky


9

Domácí Pečky v posledních dvou utkání nastřílely krásných dvanáct branek a vyhrály dvakrát za sebou. Jíkev zase čtyři utkání v řadě neprohrála a v minulém kole porazila na svém hřišti Velim. Vzájemný duel zvládla lépe Jíkev, která Pečkám nasázela sedm branek a zaslouženě si odvezla všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pařízkův hattrick

Do utkání vstoupila aktivněji Jíkev a domácí hráči nestíhali. V 5' si střelecký účet otevřel hostující Pařízek a bylo to 0:1! Domácí mohli vyrovnat, ale ve stoprocentní šanci selhali. Místo vyrovnání přišel trest v 15', když se podruhé trefil Pařízek 0:2! Hned na to v 17' zkompletoval Pařízek hattrick a zvýšil už na 0:3! Domácí se dostali do zápasu, když se ve 23' prosadil Hovorka a snížil na 1:3! V dalších minutách první půle si vypracovali dvě šance domácí i hosté, ale další branka v prvním poločase už nepadla.

Hattrick Klimpla

Do druhého poločasu vstoupily aktivněji Pečky. Domácí se dožadovali odpískání pokutového kopu, ale marně. Místo snížení však udeřili hosté. V 65' přidal další branku pro hosty Fichtner 1:4! Na Fichtnera navázal v 68' Klimpl a bylo to už 1:5! Hosté nechtěli střelecky polevit a v 71' přidal pojistku znovu Klimpl 1:6! Domácí se dočkali ještě alespoň snížení, když se v 76' prosadil Sova 2:6! Tečku za tímto utkáním udělal Klimpl, který v 90' zkompletoval hattrick a uzavřel na konečných 2:7!



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky
Zdeněk Buřič (trenér): Od začátku jsme tahali za kratší konec. Soupeř nastoupil velmi aktivně, my jsme nestíhali v pohybu a nechávali hráčům Jíkve příliš prostoru. Zásadní rozdíl byl pak především v individuálních výkonech hráčů v obou týmech, zatímco hosté měli Pařízka nebo Klimpla, my neměli nikoho, kdo by naši hru lépe organizoval a pozvedl. V sedmnácté minutě prohráváme 0:3 a Pařízek má hattrick, co na to říct. V obraně se proti zkušenému soupeři chováme jak prvňáčci, nepodržel nás brankář, a když jsme se mohli dostat do zápasu, selhali útočníci. Prostě se nesešlo nic pozitivního, nebyl to náš den, porážce jsme šli sami výrazně naproti, bylo jen otázkou, kde se skóre zastaví. I přes ten strašidelný začátek jsme mohli být v průběžném kontaktu, jenže to bychom museli proměnit naše šance. Rozhodčí měl také pískat v náš prospěch penaltu. S odstupem tří minut, v 65., 68. a 71. jsme dostali další tři góly a bylo po zápase. Je příšerné, jak se nám tyhle série rychlých gólů v krátkém časovém úseku v této sezóně opakují, že se z toho nedokážeme poučit. Kritický ale budu i k rozhodčím. Přestože jsme nehráli dobře, bylo zde spousta sporných momentů až příliš viditelně posouzených jednostranně, ve fázi utkání, kdy jsme se možná mohli ještě zvednout. Co na to říct, v zápasech s tímto soupeřem to není poprvé. Ovšem hlavní příčiny vysoké porážky musíme hledat především v našem špatném výkonu, to je bez diskuze.

Jíkev
Jan Lebduška (vedoucí týmu): Pečky jsou nevyzpytatelný soupeř a důležité bylo, že jsme se sešli. Od začátku jsme působili fotbalověji a přes silný střed se nám dařilo vysunovat zejména Pařízka, který začal s velkou chutí a během 17 minut vstřelil čistý hattrick. Bohužel jsme museli v poločase hned dvakrát vystřídat, mimo jiné i gólmana. Děkuji klukům, že odmakali zápas až do konce.



Sestavy


AFK Pečky
M. Cmár [-] (68. T. Němec [-] ) - P. Sova [-] , T. Müller [-] , T. Havelka [-] , M. Kaše [-] , R. Hovorka [-] , J. Pikner [-] , T. Švára [-] (68. F. Mašín [-] ) , T. Holub [-] , K. Pikner [-] , D. Brunclík [-] (73. L. Müller [-] )

Jíkev
M. Blažek [-] (46. A. Rusu [-] ) - Y. Kyrlyk [-] (76. V. Anataciuc [-] ) , M. Klimpl [-] , P. Pařízek [-] (82. J. Kvíz [-] ) , T. Fichtner [-] , J. Tomášek [-] , M. Pikous [-] , M. Náhlovský [-] , T. Poláček [-] (46. M. Ustinov [-] ) , E. Zejmon [-] , J. Schubert [-]

ŽK: 38. J. Pikner , 47. K. Pikner , 53. R. Hovorka - 62. P. Pařízek , 85. J. Tomášek . ČK: 83. R. Hovorka .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Hanák Leoš - BOČEK Michal, NOVOTNÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 16:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 20:12

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 15:30
Kateřina Uhlířová

Expert: Petr Váňa
Tip experta: výhra hostů

Jíkev má v kádru hodně zkušených a kvalitních fotbalistů a v tomto zápase to potvrdí. 1:4

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 11:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 22:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 08:46
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů