3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2023 15:30

12.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jíkev po třech remízách vyhrála. Velim neproměňovala šance


Branky


11

Jíkev se pohybuje v horních patrech tabulky, ale z posledních třech utkání získala pouze tři body za tři remízy. Velim v letošní sezoně doplácí na neproměňování šancí a potkalo ji to i tentokrát. Jíkev byla šťastnějším týmem a po výhře 3:2 bere z tohoto utkání všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka Velimi

Hosté měli výborný vstup do utkání. Ve 2' se dostal do samostatného úniku Němec a bezpečně proměnil 0:1! Domácí se nemohli dostat do zápasu a soupeř si vypracoval další šance. První šanci zlikvidoval dobrým zákrokem gólman Rusu a ve druhé šanci skončil lob přes brankáře těsně vedle brány. Domácí tým se dostal do zápasu a ve 22' se v křídelním prostoru uvolnil Pařízek, který nechytatelnou střelou k tyči vyrovnal 1:1! Ve 26' se dostal do šance znovu domácí Pařízek a svou šanci využil 2:1! Domácí byli ve zbytku prvního poločasu lepším týmem, ale bez dalších šancí.

Velim zahazovala šance

Domácí vstoupili do druhého poločasu aktivně, ale první šanci druhé půle si vypracovali hosté. Hosté po rychlém přechodu dopředu měli stoprocentní šanci, ale zakončení z malého vápna skončilo nad brankou. Další střelu po rychlém brejku dokázal vyrazit brankář Rusu. V 56' byl v pokutovém území faulován domácí Klimpl a nařízený pokutový kop proměnil Tomášek 3:1! Velim se dostala zpět do hry v 68', když se po rohovém kopu prosadil Hrabal a snížil na 3:2! Hosté ve zbývajících minutách zlobili po standartních situacích, ale branku vstřelit nedokázali. Na druhé straně hosty podržel dvakrát brankář Svoboda, který zlikvidoval dvě velké šance domácích. Jíkev po třech remízách v řadě dokázala dovést utkání do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


Jíkev
Kamil Mácha (trenér): Věděli jsme ,že je to pro nás důležité utkání z hlediska postavení v tabulce ,bohužel nám ale onemocněli hráči kteří měli nastoupit v základní sestavě. O výsledek jsme se strachovali do poslední minuty. Tentokrát se nám ale utkání povedlo dovést do vítězného konce.

FC Velim B
Jiří Ptáček (trenér): Měli jsme výborný vstup do zápasu, kdy jsme šli do vedení už ve druhé minutě po samostatném úniku. Bohužel je to už po několikáté, kdy nejsme schopni proměnit stoprocentní šance a zároveň se vlastními chybami podílíme na inkasovaných gólech.



Sestavy


Jíkev
A. Rusu [-] - R. Šittich [-] (75. E. Zejmon [-] ) , M. Macek [-] (46. Y. Kyrlyk [-] ) , T. Poláček [-] , P. Pařízek [-] , J. Tomášek [-] , M. Náhlovský [-] , M. Klimpl [-] , T. Fichtner [-] , J. Schubert [-] , P. Mikolanda [-]

FC Velim B
L. Svoboda [-] - J. Jelínek [-] (46. J. Pych [-] ) , J. Vlk [-] , M. Hrabal [-] , O. Kosina [-] (75. M. Kosina [-] ) - T. Kmoch [-] , V. Kopáček [-] , J. Ceral [-] (46. L. Vlk [-] ) , T. Němec [-] - J. Dudek [-] , M. Kasal [-]

ŽK: 72. T. Kmoch .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: PAGÁČ Tomáš - ZÍKA Jan, ŘIČICA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 21:42
Kateřina Uhlířová

Expert: Kateřina Uhlířová
Tip experta: výhra domácích

Jíkev má na svém kontě tři remízy v řadě. Velim letos není jako ta Velim z loňské sezony. Myslím si, že utkání bude vyrovnané a rozhodovat budou maličkosti. Pokud se domácí sejdou v dobré sestavě, tak získají tři body. 4:3

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 13:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 22:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 22:27

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 16:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 20:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 10:03

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 08:46
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů