Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 15:30

11.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pečky se doma rozjely. Paběnice odjely domů s debaklem


Branky


12

Pečky v minulém kole prohrály na hřišti nováčka z Jestřabí Lhoty. Teď přijel další nováček, Paběnice. Ty minulý týden uhrály bod proti loňskému vítězi celé soutěže Velimi. Paběnice se drží v horních patrech tabulky a na nováčka si nevedou vůbec špatně. Domácí Pečky se ve vzájemném duelu střelecky rozjely a hosté odjeli domů s pořádným debaklem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zajíc dvakrát udeřil

Domácí do utkání doslova vlétli. V 1' dostal balón Zajíc, který obešel dva protihráče a z následné střely trefil brankáře Nesládka, ale míč se k němu odrazil zpět a napodruhé už se nemýlil 1:0! V prvním poločase mohli dát domácí další branky, ale trefovali tyče Nesládkovi brány. Další branky se domácí dočkali ve 31', když Sova vysunul T. Müllera, který si balón navedl a nechytatelnou ránou vymetl levý horní roh hostující brány 2:0! Ve 41' se podruhé v utkání prosadil Zajíc a zvýšil na poločasových 3:0!

Domácí se zastavili na čísle osm

Domácí hráči v nastaveném tempu nepolevovali ani v druhém poločase. V 54' se do sítě trefil opět Zajíc a zkompletoval hattrick 4:0! V 56' Holub nasměroval svůj rohový kop na přední tyč a kdo jiný než Zajíc uklidil míč k zadní tyči 5:0! Domácí se dočkali další branky v 73', když se prosadil Brunclík 6:0! Zkušený hráč Brunclík se mohl radovat ze své druhé branky v 78', když zvyšoval už na 7:0! V 81' předvedli pěknou akci domácí střídající hráči, když Křivský vysunul Kašpárka, který potáhl míč do pokutového území a předložil míč volnému Němcovi a ten už měl snadnou práci 8:0! Hosté se dočkali alespoň jedné branky v 87', když nikým nehlídaný Blažek v pokutovém území hlavou upravil na konečných 8:1!



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky
Zdeněk Buřič (trenér): Máme za sebou zápas, který jsme si s našimi fanoušky střelecky užili. V utkání jsme šli doslova od první minuty za vítězstvím, správné nasazení, týmový výkon podpořený některými mimořádně zdařilými individuálními výkony pak přinesl nezvykle vysoké vítězství. To proti tomuto soupeři asi nikdo nečekal, ale především dosud nejlépe odehraná první půle v této sezóně toho byla základem. Konečně nezůstalo jen u slov v kabině, naši hráči správně ve všech řadách sešlápli plyn a ukázali potřebné sebevědomí. V tom vynikl především Jakub Zajíc, který protihráče přiváděl občas k šílenství, protože snad do čeho ten kluk kopl, to mu vyšlo. No a protože rostla jeho chuť podařilo se mu vstřelit čtyři krásné branky. Kubovi tenhle osobní úspěch nesmírně přeju, mezi mladými patří k poctivým a inteligentním hráčům, zaslouží si maximální ocenění. Samozřejmě ale, že konečný výsledek nebyl jen o jednom hráči, za pracovitost zaslouží pochvalu všichni, včetně kluků z lavičky. A jak bývám často kritický k naší defenzívě, viděl jsem tentokrát daleko lepší organizaci obrany. Tento zápas se nám tedy mimořádně vyvedl jak herně, tak výsledkově, a jako trenér si mohu jen přát, abychom na podobný výkon dokázali zopakovat i v příštích utkáních, a třeba i nastartovat nějakou úspěšnou sérii.

TJ Sokol Paběnice
Jaroslav Vlach (trenér): Domácí byli od začátku lepší, už první minuta napověděla. Snad v patnácté vteřině jsme dostali branku. Domácí šli do zápasu zaťatí, agresivní a byl to běhavý soupeř. To nám dělalo problémy. Pečky vyhrály zaslouženě. My se z tohoto zápasu musíme oklepat a příští domácí utkání musíme zvládnout daleko lépe. Jak nasazením, tak výsledkově.



Sestavy


AFK Pečky
M. Cmár [-] - P. Sova [-] , T. Müller [-] (77. M. Materna [-] ) , T. Havelka [-] , M. Kaše [-] (72. T. Švára [-] ) , R. Hovorka [-] (79. T. Němec [-] ) , J. Pikner [-] , J. Zajíc [-] (79. T. Křivský [-] ) , T. Holub [-] , K. Pikner [-] (79. V. Kašpárek [-] ) , D. Brunclík [-]

TJ Sokol Paběnice
V. Nesládek [-] - D. Mužátko [-] , V. Koloušek [-] , L. Březina [-] , P. Váňa [-] , M. Votava [-] , M. Záhrobský [-] (46. J. Šindelář [-] ) , M. Kracík [-] , M. Svoboda [-] , M. Blažek [-] , L. Čáp [-] (61. R. Richard [-] )

ŽK: 67. M. Kaše - 59. M. Kracík .
Počet diváků: 222. Rozhodčí: Suchý Aleš - NĚMEČEK Josef, JENÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 14:30
Kateřina Uhlířová

Expert: Oldřich Budka
Tip experta: výhra hostů

Paběnice jsou kvalitní tým, silný na míči, mají formu, získávají body se silnými soupeři. Za mě vyhrají.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 17:20

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 13:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 16:04

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 08:41
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů