T. Bíma 70.
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 16:30

7.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrá dotáhla utkání alespoň do remízy


Branky


8

Po úvodních dvou kolech měla Ostrá na kontě skvělé čtyři body. Pak ale dvakrát prohrála a doma potřebovala zabrat. Jestřábí Lhota si na nováčka v úvodu nevede vůbec špatně. Po čtyřech kolech měla na kontě sedm bodů. Hosté z Jestřábí Lhoty i druhé venkovní utkání v sezoně dotáhli do remízového konce a Ostrá opět v domácím prostředí ztratila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

Do utkání vstoupili lépe hosté. V 8' utíkal sám na bránu Černý, ale těsně minul Procházkovu bránu. V 18' nařídil rozhodčí pokutový kop pro domácí, ten ale proměnit nedokázali, když míč skončil na tyči. Hosty mohl poslat do vedení Krupka, ale jeho dalekonosná střela skončila na spojnici břevna a tyčky domácí brány. Další šanci hostů měl Klička, ale po centru Krajíčka střílel těsně vedle.

Na Záhoru reagoval Bíma

Hosté vstoupili lépe i do poločasu druhého. Ve 47' poslal skvělou přihrávku Krajíček a Záhora utíkal sám na bránu. Nejprve si zasekl protihráče a poté otevřel skóre 0:1! Od té doby si hosté začali myslet, že se soupeř porazí sám a bylo to jen čekání na gól. Domácí dobývali branku hostů. V 70' se po jednom ze závarů před hostující brankou prosadil Bíma a bylo to 1:1! V závěru utkání měl šanci ještě hostující Foršt, který běžel sám na bránu, ale nezakončil přesně a tak si oba týmy body rozdělily.



Ohlasy k zápasu


Sportovní sdružení Ostrá
Josef Pavliš (trenér): Remíza je pro nás ztráta. V zápase jsme byli více na míči, vypracovali jsme si i dost brankových příležitostí, které se nám ale nepodařilo proměnit. V zakončení nám scházel klid a jistota. První poločas nebyl v takovém tempu, jak bychom si představovali. Proto jsme do druhé půle chtěli jít aktivněji, jenže jsme zaváhali v obraně a obdrželi hned v úvodu gól. Pak to bylo dobývání soupeřovi branky. Nakonec jsme rádi, že se nám podařilo po jednom ze závarů vstřelit alespoň vyrovnávací gól.

TJ Sokol Jestřabí Lhota
Daniel Záhora (trenér): S výkonem spokojený nejsem. Doufám, že předvedeme mnohem lepší výkon proti Jikvy, kterou máme příští týden. Na můj pohled daný pan rozhodčí pískal občas až moc úzkostlivě, ale to necháme být.



Sestavy


Sportovní sdružení Ostrá
R. Procházka [-] - J. Novák [-] , J. Kadeřábek [-] (26. D. Micka [-] ) , T. Birkuš [-] , J. Štejnar [-] , D. Kukla [-] , L. Dozorec [-] , Š. Koblasa [-] , M. Chramosta [-] (83. J. Pavliš [-] ) , T. Bíma [-] , J. Wolf [-] (46. R. Sedlák [-] )

TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Málek [-] - F. Dvořák [-] , V. Černý [-] (69. T. Rozumný [-] ) , T. Vlasák [-] , F. Krajíček [-] , J. Švanda [-] , M. Klička [-] , T. Kubíček [-] , A. Krupka [-] (63. M. Foršt [-] ) , M. Mikeš [-] , D. Záhora [-]

ŽK: 63. T. Birkuš - 23. J. Švanda , 87. T. Vlasák , 91. D. Záhora .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BOČEK Michal - STUMPF Jaroslav, HANÁK Leoš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Luboš Karban
Tip experta: výhra hostů

Máme na to. Bohužel jsem na dovolené a tento zápas si neužiju, ale klukům věřm. 0:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích