2:3
(1:2)
21. L. Paluka (p.)
30. J. Beneš
75. L. Paluka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 15:30

11.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítr v Braškově vlál do plachet Libčicím, těsnou výhru vystřelil Paluka


Branky


17. J. Brodský , 91. M. Krovoza - 21. L. Paluka (p.) , 30. J. Beneš , 75. L. Paluka
9

V neděli se proti sobě postavily týmy z Braškova a Libčic. Lepší průběh zažil hostující celek, který dokázal už v prvním poločase převzít otěže zápasu a došel si pro tři body. Domácí naopak hned ve dvacáté minutě dostali červenou kartu a musel hrát sedmdesát minut v oslabení. Rozhodující branku vstřelil dvougólový kapitán Libčic Paluka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól, červená, otočka

V Braškově v době zápasu foukal prudký vítr, což domácím úplně nehrálo do karet. Hosté se naopak dokázali rychle přizpůsobit, hráli rychle a kombinačně a svého soupeře se snažili zaskočit. Braškovu nefungovaly dlouhé přihrávky a musel si tak vystačit s provizorním způsobem hry. Paradoxem bylo, že první branku vstřelili domácí. Po centru se na zadní tyči objevil dobře postavený Brodský a uklidil míč za záda brankáře Basla - 1:0. Nevyhovující situace pro Libčice, která ale netrvala nijak dlouho.

 

Ve 20. minutě se k dorážce dostal hostující Beneš, jehož střelu rukou vytěsnil domácí Osvald. Za zákrok dostal červenou kartu a Libčice navíc dostaly výhodu pokutového kopu. Toho se ujal kapitán Paluka a srovnal - 1:1. A to nebylo ze strany hostujícího celku všechno. O deset minut později se Benešův centr snesl až za záda gólmana Vošmíka a bylo to 1:2 pro hosty. Oslabení domácí si žádnou šanci vypracovat nedokázali a do šaten se tedy šlo za stavu, kteýr byl příznivější pro Libčice.

Marné dotahování domácích a potvrzení

Druhý poločas se nesl v podobné dynamice, jako ten první. Rozdílem ale byla absence šancí, kterých bylo v druhém dějství méně. Domácí byli jejich soupeři, i přes jejich znevýhodněnou pozici, soběstačným soupeřem a zápas utíkal rychle, jak bylo ale již řečeno, bez větších šancí. Do ojedinělé se dokázal dostat hostující kapitán Paluka. Ten z dálky napřáhl ke střele, která byla ve své trajektorii ještě vhodně tečovaná a zapadla za záda gólmana Vošmíka - 1:3. Libčice se díky tomuto gólu uklidnily, domácí naopak museli vstřelit minimálně dvě branky, chtěli-li pomýšlet na bodový zisk.

 

Jeden gól se jim vstřelit podařilo, když si v úplném závěru na zadní tyči míč našel Krovoza a uklidil ho za brankáře Basla - 2:3. Bohužel pro Braškov se zanedlouho odpískal konec zápasu a domácí už vyrovnávací gól vstřelit nedokázali. Zápas tak byl ukončen za stavu 2 ku 3 pro Libčice, které si připsaly tři body do tabulky. Braškov se naopak propadl do dolních příček.



Ohlasy k zápasu



AFK Libčice
Daniel Bejr - trenér: V prvním poločase bylo velmi špatné počasí, ale paradoxně jsme hráli hezký fotbal. Měli jsme tlak a sice jsme dostali gól z ojedinělého protiútoku, ale byl jsem si jistý, že gól dáme i my. Pomohla nám k tomu penalta a poté jsme po skrumáži do poločasu skórovali podruhé. Druhý poločas už s fotbalem neměl nic společného. Domácí sice hráli v deseti, ale byli nám naprosto vyrovnaným soupeřem. S herním projevem z druhé půle spokojený nejsem.



Sestavy


SK Braškov
P. Vošmík [-] - D. Veselý [-] , P. Přichystal [-] , P. Urban [-] (46. V. Šimáček [-] ) , L. Osvald [-] - J. Šebesta [-] (74. M. Krovoza [-] ) , J. Zábranský [-] , M. Hudousek [-] (79. T. Nejedlý [-] ) , T. Repaský [-] - J. Brodský [-] - J. Štoncner [-]

AFK Libčice
A. Basl [-] - I. Voinikov [-] , M. Punčochář [-] , R. Wrobel [-] (57. J. Lain [-] ) , O. Hrdina [-] , L. Paluka [-] (88. J. Ptáček [-] ) , J. Vondra [-] , M. Tenkl [-] (49. T. John [-] ) , T. Tenkl [-] , A. Tyle [-] (79. M. Faigl [-] ) , J. Beneš [-]

ŽK: 39. J. Štoncner , 66. J. Šebesta , 83. V. Šimáček , 92. T. Nejedlý - 87. J. Vondra , 92. T. Tenkl . ČK: 20. L. Osvald .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOHOUT Pavel - SVOBODA Tomáš, LADISLAV Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 12:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 10:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 08:00
Adam Byrtus

Expert: Jan Mrázek
Tip experta: remíza

Braškov nemá formu, ale nedá body zadarmo.

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:18

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 22:12
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 09:46

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 16:01

Tip: výhra hostů