5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 16:00

9.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrovíz napravila své zaváhání z minulého kola, deklasovala Vraný


Branky


14. P. Faigl , 27. T. Racocha , 46. T. Racocha , 64. P. Faigl , 68. T. Racocha
7

Neděle nám nabídla zápas dvou velmi kvalitních celků - Dobrovíze a Vraného. Domácí šli do zápasu v roli poměrně jasného favorita, což také ve výsledku s přehledem potvrdili. Zápas vyhráli hned o pět branek a jejich soupeř si v podstatě ani neškrtl. Hattrick vstřelil Racocha, který se díky tomu stal hráčem tohoto kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté bez šance a dvě branky domácích

Domácí hrají své zápasy na hřišti, které nemusí určitým týmům moc vyhovovat – hřiště je velmi velké, obsáhlé a pro někoho možná až moc tvrdé. Problémy plac dělal také hostujícímu Vranému, které mělo trable nejen s hrací plochou, ale také s kvalitním kádrem svého soupeře, který to doma obzvlášť umí. Zápas se vyvíjel poměrně jednoznačně a bylo tak jen otázkou času, kdy se dokáže domácí Dobrovíz gólově prosadit. Hosté si chtěli dát pozor na nákopy za obranu, zároveň se ale soustředili na nejgólovější hráče domácích, kteří pochopitelně měli představovat tu největší hrozbu. Uhlídat se jim ale nepovedlo hned dva z nich, jak se později ukáže.

 

Ve 14. minutě se do šance dostala jedna z opor Dobrovíze, Faigl, a po dobře zvládnutém zakončení poslal svůj tým do vedení – 1:0. Zanedlouho to bylo už o dvě branky. Domácí Racocha se ve skvělé příležitosti dostal k míči a uklidil ho do branky Vraného – 2:0. Hosté se sice snažili s výsledkem něco dělat, ale jejich šance často mařilo ofsajdové postavení a praporek pomezního sudího. Největší šanci na snížení měl v závěru Kubík, v dobré příležitosti poblíž branky domácích však selhal a přestřelil. Poločas tak skončil dvoubrankovým vedením domácích, kteří tak spokojeně odcházeli do šaten. Naopak hosté měli co dočinění s velmi těžkou potenciální cestou za bodovým ziskem.

Rychlá branka a dominance

Druhý poločas začal pro hostující tým tím nejhorším způsobem, kterým mohl. Hned po necelé minutě druhého dějství se k míči po chybě hostí dostal opět aktivní Racocha, který svou krásnou střelou vymetl pavučiny v šibenici hostujícího klubu – 3:0. Tímto způsobem tak Vraný přišlo o všechny možné bodové naděje. Zbývalo jim tak jediné – pokusit se zápas dohrát se ctí a neinkasovat další mraky branek.

 

Hned v 64. minutě se ale dostavil další domácí zásah, který již absolutně definitivně rozhodl o výhře Dobrovíze. Faigl se opět zorientoval velmi dobře a rozvlnil síť střeženou gólmanem Izerou – 4:0. Poslední branku pak přidal Racocha, který tak dokonal hattrick a stanovil závěrečné skóre zápasu – 5:0. Tímto výsledkem zápas také skončil a tři body si tak odnesla domácí Dobrovíz, Vraný naopak schytalo pět gólů a odjíždělo bez bodu.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Vraný
Adam Fedrhanc - kapitán: Gratulujeme k vítězství dobrovízskému mančaftu, my si v podstatě nečuchli a byli jsme domácím chabým sparing partnerem. Nemá cenu nad tím lamentovat, další zápas nás čeká tuto neděli doma v Agros Aréně proti béčku Hostouně. Věříme, že byť se nám poslední týdny tolik nedaří, tak si naši fanoušci cestu na zápas najdou.



Sestavy


TJ Sokol Dobrovíz
M. Kalivoda [-] - D. Karfík [-] (75. V. Eliáš [-] ) , T. Racocha [-] (70. V. Knotek [-] ) , J. Vosáhlo [-] , D. Novák [-] (81. M. Vosáhlo [-] ) , J. Trnka [-] , P. Faigl [-] (75. M. Dolejš [-] ) , Z. Weis [-] , D. Fábry [-] (70. P. Bouška [-] ) , L. Krupička [-] , J. Krupička [-]

TJ Sokol Vraný
D. Izera [-] - Z. Růžička [-] , T. Havlena [-] , T. Kostovčík [-] (55. M. Hrůnek [-] ) , T. Kubík [-] (75. P. Nerad [-] ) , M. Jaráb [-] , M. Klár [-] (75. M. Kotěra [-] ) , L. Danda [-] , A. Fedrhanc [-] , L. Košťák [-] (41. M. Tygl [-] ) , P. Danda [-] (64. D. Havlovec [-] )

ŽK: 43. D. Karfík - 59. M. Klár .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: KOHOUT Pavel - ORÁLEK Kamil, CHYLEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adam Byrtus

Expert: Aleš Kraus
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou favoritem na vítězství v celé soutěži. Minulý týden nepochopitelně ztratili ve Lhotě a budou to teď chtít napravit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích