Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 16:30

8.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osmigólový střet Vraného se Švermovem vyšel lépe domácímu celku


Branky


23. A. Fedrhanc , 25. L. Danda , 51. P. Danda , 70. T. Kubík , 78. P. Vrba - 11. M. Říha , 55. O. Vaněk , 90. V. Steinbach
9

V neděli se odehrál zápas mezi domácím Vraným a hostujícím Švermovem. Vranému se na podzim zatím spíše daří, v posledních dvou utkáních však na body nedosáhl. Na druhé straně Švermov se se čtyřmi body nacházel na dvanáctém místě tabulky a o motivaci měl tedy postaráno. Zápas nakonec skončil dvoubrankovou výhrou domácích, rozhodující branku ve výsledku vstřelil Kubík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů a otočka

Vraný zaznamenalo proti Kladnu první domácí porážku za více než rok, minulý zápas proti Hředlím navíc také na body nedosáhlo a tak si chtělo zlepšít skóre i náladu proti Švermovu, kterému se na podzim zatím celkově vůbec nedaří. Zápas začal lépe pro hosty, kteří stihli už v 11. minutě vést. Říha se dostal po nenápadné akci k balónu a povedeným obstřelem překonal gólmana Izeru - 0:1.

 

Domácí se na situaci pochopitelně snažili hned zareagovat, gól se jim ale nějakých pár minut vstřelit nedařilo. Až přišla 23. minuta. Jaráb se ujal autového vhazování a ve vápně našel kapitána Fedrhance, který se s ničím nepáral, obtočil se kolem dvou obránců Švermova a překonal Truhláře v brance hostí - 1:1. Zápas byl rázem opět velmi otevřený. Ne však na dlouho. Uplynuly jen 2 minuty iod srovnávací branky domácích a Vraný bylo rázem ve vedení. Byl to opět Jaráb, který tentokrát krásným pasem nalezl připraveného L. Dandu. Ten si míč elegantně přebral patičkou a hostujícímu brankáři nedal sebemenší šanci - 2:1 pro domácí.

 

Tímto výsledkem první poločas také skončil a do druhé půle šli tedy s lepším rozpoložením domácí, Švermov však, nutno říci, v tuto chvíli prohrával o jednu pouhou branku. 

Domácí dominance

Domácí se poučili ze špatného úvodu v prvním poločase a ten druhý započali tím nejlepším možným způsobem. Hned po 6 odehraných minutách se k míči ve středu pole probojoval Volf, který následně pěknou přihrávkou našel P. Dandu a ten si míč posunul do samostatného nájezdu. Tváří v tvář gólmanu Truhlářovi se nemýlil a vstřelil tak svůj úplně první gól za Vraný - 3:1.

 

Pro domácí velmi ideální situace. Dvoubrankové vedení ale moc dlouho neudrželi, když se hned v 55. minutě po rohovém kopu zvládl prosadit hostující Vaněk - 3:2. Zápas byl v tuto chvíli opravdu velmi atraktivní. Lepší byli v této pasáži hosté, kteří si vytvářeli šance a hnali se za vyrovnáním. Zrazovala je však koncovka, a tak se své šance chytili domácí. V 70. minutě poslal Jaráb po kombinaci s Fedrhancem přihrávku až na Kubíka, který se opět prokázal jako kanonýr domácích a chytrým zakončením zvýšil vedení svého týmu na 4:2.

 

O 8 minut později už bylo rozhodnuto, když domácí Vrba využil výborného pasu brankáře Izery a dokonal domácí kanonádu - 5:2. Hosté se pak v závěru ještě zmohli na jednu korigující branku, když se po mírném zhoršení herního projevu Vraného prosadil Steinbach - 5:3. Zápas tímto výsledkem také skončil a tři body zůstaly ve Vraném, Švermov naopak odjíždel s prázdnou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Vraný
Adam Fedrhanc - hráč: Začátek a konec zápasu se nám moc nepovedl, ale jinak se dá říct, že jsme měli zápas celou dobu pod kontrolou. Ze všech výkonů musíme vyzdvihnout ten Jarába, který svou pozici stopera odehrál bez sebemenších chyb a k tomu přidal rovnou tři fantastické asistence.




Sestavy


TJ Sokol Vraný
D. Izera [-] - T. Kostovčík [-] , Z. Růžička [-] (64. M. Tygl [-] ) , T. Kubík [-] , M. Jaráb [-] , M. Klár [-] (64. T. Havlena [-] ) , L. Danda [-] (79. M. Hrůnek [-] ) , L. Volf [-] (70. P. Vrba [-] ) , A. Fedrhanc [-] , L. Košťák [-] , P. Danda [-]

TJ Baník Švermov
J. Truhlář [-] - P. Doubek [-] , M. Hlavsa [-] , K. Dušek [-] , J. Novák [-] (86. A. Starý [-] ) - T. Vysloužil [-] (61. O. Frühauf [-] ) , T. Vydra [-] , T. Marek [-] , V. Steinbach [-] - O. Vaněk [-] (83. Š. Neuman [-] ) , M. Říha [-]

ŽK: 69. T. Kubík .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: Říha Jaroslav - SVOBODA Richard, JEŘÁBEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: David Minařík
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích. Vraný doma neprohrává a to jsme viděli i v minulé sezóně. Mají velmi kvalitní útok a myslím si, že to na Švermov bude stačit

22. 9. 2023 20:53
VÝHRA DOMÁCÍCH

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích