Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 10:15

6.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Utkání Lhoty s Hředlemi nabídlo 10 branek, dvě červené karty a nejzajímavější momenty kola


Branky


8

V neděli jsme mohli být svědky opravdového "souboje" mezi Lhotou a Hředlemi. Oba týmy měli před zápasem na svém kontě tři body, což mělo znamenat, že zápas bude poměrně vyrovnaný. To platilo jedině v první půli, kdy padlo hned sedm branek. Lhota nejdříve nasázela tři branky za pár minut, hosté ale dokázali srovnat krok. Následně však domácí potvrdili dominanci v utkání a tři body zůstaly ve Lhotě. Utkání toho nabídlo opravdu hodně, pojďme si situace přiblížit!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nabitý poločas, jaký jste ještě neviděli

Zápas začal opravdu zhurta. Hned v 7. minutě utkání se k míči po křídelní akci dostal Chvojka, který z otočky prostřelil gólmana Malinovského - 1:0. Lhota tak začala zápas výrazně lépe a jejich úžasný start touto brankou nekončil. Hředle byly opařené a brzy přišla druhá rána. 18. minuta přinesla kombinaci domácích ve středu pole, která následně vyústila v průnikovku na rozběhnutého Jedličku. Gólman Malinovský sice byl u míče dřív, ale míč bohužel pro hosty v rukavicích neudržel a Jedlička tak zblízka skóroval - 2:0. Hned o dvě minuty později se do úniku dostal Čurda, ten si ale se zakončením neporadil a branku nevstřelil. Ve 22. minutě přišel centr do šestnáctky Hředel a byla z toho třetí branka. Ve vápně se totiž nejlépe zorientoval nehlídaný Jedlička, který vstřelil svůj druhý gól v utkání - 3:0. Ve 25. minutě se do dvou slibných šancí dostal Danylych, ale v gól je přetavit nedokázal. Tím alespoň na chvíli skončil drtivý tlak domácích.

 

Následně se do hry začali dostávat také hosté. Sláma po povedené individuální akci předložil míč Bechnerovi, jehož střelu brankář Pejša ještě dokázal vyrazit, ale na dorážku A. Vitnera byl už krátký - 3:1. Jeho branka ale byla to poslední, co v zápase dokázal. Dostal se totiž do roztržky s domácím Horákem a za, rozhodčím specifikované, "hrubé nesportovní chování" obdrželi oba červenou kartu a putovali do sprch. Toto dvojité vyloučení více vyhovovalo hostům, kteří se po chvíli prosadili podruhé. Ve 36. minutě nacentroval T. Vitner přesně na připraveného Bechnera, který nejenže vstřelil branku na 3:2, ale také se díky ní stal nejlepším střelcem historie Hředel! 

 

Ve 41. minutě se navíc hostům povedlo srovnat. Opět u toho byl T. Vitner, kterému se rohový kop povedl náramně a Pelc si na něj bez větších obtíží naskočil a upravil tak skóre na 3:3. Dokonce mohlo dojít i na obrat, Bechnerův centr si však domácí Dolejš do branky jen tak tak nesrazil. A tak došlo na poslední branku poločasu na straně druhé. Po velmi sporném zákroku na hostujícího Bechnera se k míči dostal domácí Čurda, který dokázal brankáře Hředel střelou z nějakých 25 metrů překonat - 4:3. A to byl teprve poločas. 

Domácí rozhodnutí a marné snažení hostů

Druhý poločas byl z hlediska atraktivity hry o něco méně zajímavý, než poločas první. Oba celky byly v nejasném rozpoložení, ale se zápasem se nakonec lépe popasovali domácí ze Lhoty. V 54. minutě se do šance dostal lhotecký Adam, Malinovský si však s jeho pokusem bez větších problémů poradil. Další šance přišla v minutě čislo 60, když branku jen těsně netrefil Zíka. Následovala velmi pomalu ubíhající pasáž, která se nesla v duchu klidu před bouří.

 

V 72. minutě se totiž pískal přímý kop po faulu na hráče domácích, kterého se ujal Danylych a povedenou ranou proměnil situaci v branku - 5:3. V 74. minutě se následně kopala penalta po faulu Sedláčka, nutno však říci, že zákrok byl velmi sporný. Té se ujal, stejně jako předchozí standartky, Danylych a s klidem proměnil - 6:3. Poslední branku přidal v závěru Chvojka, pro kterého to byl druhý zásah v zápase a sedmý jeho týmu - 7:3. Zápas plný akce tak skončil lépe pro Lhotu, Hředle se naopak musely spokojit bez bodu.



Ohlasy k zápasu



FK Hředle
Jan Sklenář - trenér: Skoro se mi ani nechce nic hodnotit. Náš úplně tristní výkon nelze komentovat. I přes veškerá upozornění v kabině prohráváme za dvacet minut o tři branky a když dostaneme šanci se zápasem něco udělat a zvládneme vyrovnat, necháme si do poločasu dát naprosto lacinou a zbytečnou čtvrtou branku. Ve druhém poločase jsme nadále hráli fotbal nehodný této soutěže. Dokud si hráči neuvědomí, že je tomu potřeba začít dávat o dost více, než dávají, není z toho asi cesty ven. Na závěr, jak se k rozhodčím obvykle nevyjadřuji, tak musím i s odstupem říci, že pan Stumpf vedl zápas tak, jak vedl, a asi byl se svým výkonem spokojen. Nesnáším tyhle praktiky a nejsme jediný tým, který ve Lhotě dostal co proto. S tím už nic nenaděláme a hlavně se tím nesmíme zatěžovat. My musíme začít prioritně u sebe a u našeho přístupu a výkonů.



Sestavy


SK Lhota
J. Pejša [-] - M. Čurda [-] (46. O. Čermák [-] ) , V. Danylych [-] , S. Chvojka [-] , F. Adam [-] (60. J. Zahrádka [-] ) , V. Jedlička [-] , J. Zíka [-] (78. J. Abrham [-] ) , D. Danylych [-] , D. Slepička [-] (81. I. Prodan [-] ) , F. Horák [-] , L. Dolejš [-]

FK Hředle
V. Malinovský [-] - T. Vitner [-] (81. J. Loder [-] ) , M. Vitner [-] , D. Bechner [-] , D. Mrázek [-] , J. Pelc [-] (80. D. Čapek [-] ) , O. Sedláček [-] , A. Vitner [-] , J. Sláma [-] , T. Čuda [-] , D. Minařík [-] (46. D. Zilcher [-] )

ŽK: 9. J. Sláma , 75. D. Mrázek , 77. D. Bechner . ČK: 32. F. Horák - 32. A. Vitner .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: STUMPF Jaroslav - HANÁK Leoš, PETÝREK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Lukáš Křenek
Tip experta: výhra domácích

Lhota doma předvádí zatím slušné výkony a pro hosty to nebude lehká situace.