A. Vitner 23.
D. Bechner 30.
J. Sláma 44. (p.)
3:2
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hředle prohrávaly o dvě branky, ale Libušín obraly o body již v první půli


Branky


23. A. Vitner , 30. D. Bechner , 44. J. Sláma (p.) - 19. L. Chlumský , 21. L. Chlumský
9

Hředle v prvním kole přivítaly na své půdě kvalitní Libušín, který chtěl po skvělém umístění v minulé sezóně opět atakovat ty nejvyšší příčky. Naopak Hředle chtěly mírného favorita překvapit - a to se jim povedlo. Domácí vyhráli tím nejtěsnějším rozdílem, pojďme se podívat, jak se jim to podařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úžasný vstup a rychlý pád hostů

Libušín šel do zápasu podstatně oslabený, jelikož se musel obejít bez velkých opor - Veselý, Maroušek, Křenek a Volf. Naopak domácí sestavu nijak moc obměňovat nemuseli, což se jim velmi hodilo. I přesto se však dokázali hosté z Libušína dostat do poměrně brzkého vedení. Už v 19. minutě se k míči propracoval výrazný Chlumský a poslal hosty do vedení, když dokázal po rohu hlavou překonat brankáře Bečiroviče - 0:1. A druhý gól přišel jen o dvě minuty později. Fujdiar našel hlavu opět připraveného kanonýra Chlumského, který rozvlnil síť Hředel podruhé - 0:2.

 

První poločas se tak vyvíjel poměrně jasným způsobem a nic nenaznačovalo tomu, že by se mělo něco měnit. To ale ještě nikdo nevěděl, jak se bude střet dále vyvíjet. Libušín se až moc uvelebil na pozici vedoucího celku a domácí začali trestat jejich uspokojenost. Nejdříve se z dorážky prosadil A. Vitner a bylo to 1:2. Následně se do skvělé příležitosti dostal Bechner, který byl v zápase velmi aktivní, a povedeným lobem překonal Poráčanina v brance hostí - srovnáno, 2:2. A otočku dokonala ve 43. minutě po faulu ve vápně Libušína penalta, kterou s klidem proměnil Sláma - 3:2 pro Hředle. Utkání nám tak v první polovině nabídlo 5 branek a diváci se mohli jen těšit, co bude následovat v polovině druhé.

Reklama na pasivní fotbal

Domácí se samozřejmě nikam nehnali a chtěli si své vedení udržet. Libušín naopak neustále útočil do plné obrany a neměl to vůbec lehké. Hostům se nedařilo dostat poblíž branky Hředel a tak si pochopitelně ani nedokázali vytvořit šance na zkorigování stavu. Domácí organizovaně bránili a těžili s rychlých kontrů, které však ani jednou nedokázali naplno využít ve svůj prospěch. To jim však nemuselo vadit, protože to byli právě domácí, kteří drželi otěže utkání.

 

Zápas se tak v druhé polovině druhého poločasu následně pouze dohrával. Obě mužstva nikam moc nespěchala, protože utkání bylo poměrně jasně rozhodnuté. Libušín si už nic většího nevypracoval a tak odjížděl z Traverza arény bez bodu. Naopak soupeř z Hředel dokázal utkání po nepovedeném startu otočit a vybojovat plný počet bodů.



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář(trenér): Zápas přinesl zpočátku vzájemné oťukávání, hrálo se mezi vápny a šance se takřka nerodily. Bohužel po úvodních minutách jsme, jak se již stává tradicí, neuhlídali dvakrát standartní situaci a bylo zaděláno na problém. I když jsme herně nepropadávali, prohrávali jsme o dvě branky. Naštěstí přišlo hodně rychlé snížení, které vrátilo týmu rychle víru v to, že zápas může dopadnout dobře. Libušínští začali mít veliká okna v obraně, která jsme dokázali potrestat a ještě do poločasu otočit v náš prospěch. Druhý poločas přinesl rozhodně více vzruchu než ten první, i když si myslím, že kvalitou šel o něco dolů. Libušín hrozil pouze ze standartek, ale dá se říci, že nebezpečná byla úplně každá. My mohli rozhodnout v několika přečísleních, ale vždy jsme zvolili variantu, která byla ta špatná. Cením si toho, že hráči ,i přes nepříznivý vývoj, nesložili zbraně a dokázali utkání otočit. Oproti přípravným zápasům byl náš výkon o 100% lepší. Ale soutěž bude dlouhá, vyrovnaná a náročná a potřeba bude získat dle mého tak 38 bodů. Takže první krok dobrý, ale takových musíme udělat ještě hodně.

SK Baník Libušín
Jan Hrubý(hráč): Začátek zápasu nám vyšel skvěle, ale bohužel jsme nedokázali výhodné vedení udržet. Místo toho přišlo rychlé snížení, vyrovnání a následné otočení zápasu. Nebyli jsme dostatečně koncentrovaní. Soupeř nehrál špatně, ale výsledek jsme ztratili sami.



Sestavy


FK Hředle
J. Bečirovič [-] - M. Vitner [-] (60. D. Minařík [-] ) , D. Bechner [-] , D. Mrázek [-] , J. Pelc [-] , T. Vitner [-] (76. M. Vodrážka [-] ) , O. Sedláček [-] (87. J. Vitner [-] ) , A. Vitner [-] (91. M. Malecký [-] ) , J. Sláma [-] , T. Čuda [-] (50. M. Somol [-] ) , D. Minařík [-]

SK Baník Libušín
F. Poráčanin [-] - T. Felis [-] (75. J. Říčka [-] ) , J. Fujdiar [-] , D. Kolařík [-] , J. Jechumtál [-] , M. Pucholt [-] , L. Chlumský [-] , J. Hrubý [-] , V. Kukla [-] , D. Portužák [-] , O. Špalek [-]

ŽK: 32. T. Čuda , 61. D. Bechner , 74. D. Minařík , 77. O. Sedláček - 49. L. Chlumský .
Počet diváků: 92. Rozhodčí: ŽÁČEK Pavel - SOUČEK Tomáš, BLÍŽIL Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Jan Mrázek
Tip experta: remíza

Tenhle zápas je hodně těžký oříšek, dám remízu.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích