D. Vovk 24.
L. Dolák 48. (p.)
2:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 14:00

14.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skvělý obrat Jíloviště, výhru na půdě Slaného vystřelil v poslední minutě obránce Šmíd


Branky


24. D. Vovk , 48. L. Dolák (p.) - 52. M. Šmíd , 76. J. Kučera , 90. M. Šmíd
6

Fotbalisté Jíloviště odehráli poslední kolo s předstihem, a klání ve Slaném pro ně tak bylo posledním utkáním v podzimní části sezony. Zápas se z jejich pohledu ale nevyvíjel vůbec dobře, jelikož na začátku druhého poločasu prohrávali 2:0. Ve zbývajících minutách však dokázali nepříznivé skóre otočit, a zejména díky dvougólovému obránci Michalu Šmídovi se s podzimem rozloučili vítězstvím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vovk se postaral o vedení domácích

Hřiště ve Slaném, asi jako většina hracích ploch v tomto ročním období, nebylo zrovna fotbalu přející, a utkání tak mnoho krásy nepobralo. Šlo zejména o osobní souboje a boj o míč ve středu hřiště. Šancí k vidění moc nebylo.

 

Domácí fotbalisté hráli ze zajištěné obrany řízené zkušeným Miroslavem Marešem a co se týče ofenzivní stránky hry, spoléhali se zejména na brejkové situace. Jedna taková jim v 16. minutě vyšla dokonale. Po dlouhém výkopu se za obránce dostal Dmytro Vovk a tváří v tvář brankáři Šedivému nezaváhal. Slánský B-tým tak vedl 1:0.

 

O několik minut později to mohlo být 2:0, Lukáš Dolák ale ve velké šanci trefil pouze gólmana hostů.

 

Jíloviště se snažilo o vyrovnání, v úvodním dějství si ale výraznější příležitost vypracovat nedokázalo.

 

Výsledkem tak bylo poločasové skóre 1:0 pro domácí mužstvo.

 

Proměněná penalta domácích a skvělý obrat hostů

Do druhé půle vstoupili daleko lépe slánští, kteří měli už ve 48. minutě výhodu pokutového kopu po faulu na Vovka. Penaltu proměnil Lukáš Dolák, který tak navýšil náskok svého týmu na dvě branky.

 

Hostům se ale podařilo rychle odpovědět. Po centru do vápna snížil na rozdíl jediného gólu obránce Michal Šmíd.

 

S přibývajícími minutami začalo Jíloviště svého soupeře přehrávat a dostávalo ho pod tlak.

 

Vyústěním hostující převahy byla vyrovnávací branka v 76. minutě, o kterou se po přiklepnutí od jednoho ze spoluhráčů postaral pěkným volejem Jakub Kučera.

 

Když už se zdálo, že se oba týmy rozejdou smírně, přišel rohový kop pro hosty. Z toho přiletěl do domácího vápna centr, který si našel Michal Šmíd a přesnou hlavičkou rozvlnil síť. Obránce Jíloviště tak svým druhým gólem v utkání rozhodl o tom, že Jíloviště si z horké slánské půdy odváží všechny tři body.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Slaný B
Pavel Čablík, asistent trenéra: S obrannou fází jsem byl celkem spokojený. Neodehráli jsme špatný zápas, bohužel jsme ale neproměnili šance, což nás sráží celý podzim. Dáváme málo gólů, a to se projevilo i v tomto zápase. Hloupá chyba v závěru znamenala roh, který jsme neubránili a inkasovali rozhodující branku. Takhle je to v podstatě celou sezonu. Někdy doplácíme na nezkušenost, někdy na nesmyslné chyby, které kluci v minulých sezonách třeba ani nedělali. Nějak se nám to tuhle sezonu schází všechno dohromady.

TJ Jíloviště
Luboš Soldát, hráč: Určitě spokojenost s výsledkem, protože tři body z venku se počítají. S výkonem až taková spokojenost není, na tom těžkém terénu se ale fotbal moc hrát nedal. Na to, co šlo hrát, tak se nemusíme stydět, že by to z naší strany bylo odevzdané. Šli jsme za vítězstvím, a to se nám nakonec podařilo vybojovat.



Sestavy


SK Slaný B
R. Mareš [-] - O. Zelenka [-] , V. Veselý [-] (19. D. Vovk [-] ) , L. Herčík [-] , M. Mareš [-] , J. Říčka [-] (80. M. Marek [-] ) , L. Kopřiva [-] (67. J. Krym [-] ) , M. Zelenka [-] , T. Vimr [-] , L. Dolák [-] , P. Volgner [-]

TJ Jíloviště
D. Šedivý [-] - O. Walter [-] , M. Podzemský [-] (60. D. Malý [-] ) , J. Kučera [-] (92. J. Šibrava [-] ) , J. Rada [-] , Š. Frank [-] (60. L. Soldát [-] ) , V. Janoušek [-] (62. J. Pospíchal [-] ) , O. Vrabec [-] (62. J. Hotový [-] ) , F. Janoušek [-] , M. Rajnoch [-] , M. Šmíd [-]

ŽK: 22. M. Mareš - 47. D. Šedivý , 49. J. Rada .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Jarolímek Roman - SOUKUP Marek, PÍSAŘÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matouš Vránek

Expert: Dominik Žďánský
Tip experta: výhra hostů

Slaný bude chtít napravit desítku s Příbramí, ale Jíloviště bude proti.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích