0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 10:00

14.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šancí mnoho, góly žádné. Klecany si doma rozdělily body s Jinočany


Branky


6

Oba celky v minulém kole padly stejným výsledkem 0:2, Klecany v Kralupech a Jinočany doma s Podlesím. Obě mužstva se tak dnes chtěla vrátit na vítěznou vlnu a i přesto, že zejména Jinočany měly hlavně v první půli několik gólových příležitostí, se diváci na stadionu branky nedočkali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevyužité šance

Utkání bylo od začátku vyrovnané, avšak nepříliš pohledné. Těžký terén fotbalu moc nepřál, a zápas byl tak hodně bojovný, soubojový a k vidění bylo spoustu nakopávaných míčů.

 

V úvodním dějství si více gólových příležitostí vypracovali hosté z Jinočan. Dvakrát mohl skóre utkání otevřít Jakub Sedláček a jednou Igor Bogár, oba ale ztroskotali buďto na nepřesném zakončení, nebo na připraveném brankáři Hrkalovi. Domácí gólman poté nohou vyrazil i střelu Kalaše.

 

I Klecany ale v úvodním dějství dokázaly zahrozit. Nejprve se dobře zahraným přímým kopem prezentoval Filip Vaktor, jehož zakončení o kousek minulo hostující branku a poté přihrávku Ondřeje Průchy do nebezpečného prostoru jen těsně netrefil Petr Svoboda.

 

Výsledkem tak bylo poločasové skóre 0:0.

 

Vítěze jsme nepoznali

Druhý poločas se nesl ve stejném duchu jako ten první, to znamená neproměňování šancí. Ve druhém dějství to ale byli naopak spíše domácí, kteří mohli otevřít skóre zápasu víckrát než jejich soupeř. Dvakrát zakončoval František Skokan, oba jeho pokusy ale vyrazil gólman Bulbakh. Poté přihrávku Svobody protečoval na malém vápně Ondřej Dvořák, bohužel pro Klecany ale těsně vedle.

 

Za hosty zahrozili stejně, jako v první půli, Sedláček s Bogárem. Ani jeden z nich ale ve svých šancích neuspěli.

 

Diváci se tedy v Klecanech branky nedočkali, a domácí si tak se soupeřem z Jinočan body rozdělili.



Ohlasy k zápasu


MSK Klecany
Jiří Kruťa, vedoucí mužstva: Co týden, to přijdeme minimálně o dva hráče, takže jsme byli zase neskutečně splácaní. Remíza 0:0 je pro nás malé vítězství se mi zdá, podle toho, jak jsem to viděl před zápasem. První půli měli více šancí hosté, druhou my, takže ve finále remíza zasloužená.

FK Jinočany
Josef Beránek, trenér: Myslím si, že jsme byli lepší a měli jsme více šancí. Jako ve spoustě jiných zápasů nás ale zradila koncovka. Táhne se to s námi celý podzim, že neproměňujeme šance.



Sestavy


MSK Klecany
M. Šanda [-] - P. Svoboda [-] (90. D. Sýkora [-] ) , F. Skokan [-] , O. Dvořák [-] , P. Novák [-] (87. D. Žampach [-] ) , V. Kučera [-] , F. Mančal [-] , M. Bečka [-] , F. Vaktor [-] , O. Průcha [-] , L. Urban [-] -

FK Jinočany
S. Bulbakh [-] - S. Komínek [-] , A. Petrouš [-] , P. Kalaš [-] , M. Ambrus [-] (66. M. Pivrnec [-] ) - T. Volek [-] , T. Pelikán [-] , J. Řehák [-] (80. J. Cháb [-] ) - I. Bogár [-] , J. Nový [-] (71. M. Macek [-] ) , J. Sedláček [-]

ŽK: 83. F. Vaktor - 64. J. Sedláček .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Nehasil Karel - KUBEČKA Matěj, KOCMAN Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matouš Vránek

Expert: Dominik Žďánský
Tip experta: výhra domácích

Klecany budou chtít doma po delší době vyhrát.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích