E. Šahini 80. (p.)
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:30

13.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosoř byla blízko cennému skalpu, alespoň bod zachránil lídrovi z penalty Šahini


Branky


80. E. Šahini (p.) - 37. Z. Sláma
7

Fotbalistům Kosoře se v posledních zápasech vůbec nedaří, a to zejména kvůli problémům s početnými absencemi. Dnes měli Slunéčkovi svěřenci opět pouze jednoho hráče na střídání, i tak byli ale, na půdě Tuchoměřic, po gólu Slámy, blízko překvapivé a cenné výhře. Lídra soutěže zachránila od druhé porážky v sezoně až proměněná penalta Šahiniho v závěru utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů zásluhou Slámy

Utkání bylo od samého začátku poměrně vyrovnané, více na balónu ale byli přeci jen favorizovaní domácí. Nedařilo se jim však pořádně ohrozit branku hostujcíího Matyáše Franty.

 

Ačkoliv dlouho nepadaly góly, diváci se určitě nenudili. Hrál se atraktivní fotbal z obou stran, kterému chyběly akorát branky.

 

Prvního gólu se diváci dočkali ve 37. minutě. Hostující Zdeněk Sláma převzal balón od Jana Křemena a střelou na zadní tyč rozvlnil síť Kučerovy svatyně. Kosoř tak vedla 1:0.

 

Tuchoměřice do konce prvního poločasu odpovědět nedokázaly, a po úvodních pětačtyřiceti minutách tak do kabin odcházeli spokojenější fotbalisté Kosoře, kteří vedli 1:0.

Vyrovnání z penalty

Obraz hry se ve druhém poločase příliš nezměnil. Nadále se hrál pohledný fotbal s větším držením míče od domácích.

 

Ti mohli zhruba po hodině hry vyrovnat. Na centr Martina Sulíka si naběhl nejlepší střelec soutěže Edis Šahini, zblízka ale brankáře Frantu nepřekonal.

 

V 80. minutě už se Tuchoměřice radovaly. Ve vápně byl poslán k zemi Jiří Jeslínek a rozhodčí ukázal na penaltu. Tu si nevzal na starost nikdo jiný než Šahini, který ustál tíhu okamžiku a vyrovnal na 1:1.

 

O pár minut později mohl vítězný gól domácích vstřelit Petr Hochman, jeho hlavička po rohovém kopu ale mířila těsně vedle kosořské branky.

 

I hosté mohli utkání zlomit na svou stranu, a to v úplném závěru. Z dobré pozice střílel autor jediného gólu Kosoře v zápase, Zdeněk Sláma, jeho pokus mu ale zblokovala domácí obrana. Stejným způsobem skončila i následná Slámova dorážka.

 

Tuchoměřice si tak po devadesáti minutách body s Kosoří rozdělily.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tuchoměřice
Petr Hejra, předseda klubu: Přijel k nám dobrý soupeř, který byl organizovaný v defenzivě a hrál výborně zezadu. Spokojeni s výsledkem nejsme, ve finále ale můžeme být rádi za bod.

Kosoř
Jakub Slunéčko, trenér: Kluci hráli od začátku dobře, mělo to hlavu a patu. Musím říct, že doopravdy všichni zaslouží pochvalu. Byl to výborný zápas, i lidé okolo říkali, že to bylo fakt hezké utkání.



Sestavy


TJ Sokol Tuchoměřice
M. Kučera [-] - J. Jeslínek [-] , M. Sulík [-] , J. Hájek [-] (46. P. Hájek [-] ) , E. Šahini [-] , A. Valášek [-] , J. Tecl [-] , F. Stehno [-] (86. A. Kejmar [-] ) , P. Hochman [-] , M. Majer [-] , T. Valín [-]

Kosoř
M. Franta [-] - A. Janoušek [-] , Z. Sláma [-] , P. Stejskal [-] , M. Šácha [-] , J. Křemen [-] , M. Folejtar [-] , J. Novotný [-] , M. Vašák [-] , M. Šerák [-] (59. J. Skřivánek [-] ) , M. Brož [-]

ŽK: 8. J. Jeslínek , 28. J. Hájek , 50. M. Sulík - 42. A. Janoušek , 85. M. Šácha .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: Vlk Miroslav - ŠESTÁK Vojtěch, LOUDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 16:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 22:18
Matouš Vránek

Expert: Michal Davídek
Tip experta: výhra domácích

Domácí potvrdí první místo v tabulce vítězstvím proti trápící se Kosoři, která má zřejmě personální problémy.

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 20:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 11:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 11:03

Tip: výhra domácích