4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 10:00

12.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klecanské trápení je u konce, první výhru po více než měsíci darovala domácím Nelahozeves


Branky


29. P. Svoboda , 61. P. Novák , 63. L. Urban , 84. O. Průcha - 47. J. Kalaš
8

Už pět zápasů nedokázali fotbalisté Klecan vyhrát, nebo alespoň remizovat. Dnes měli domácí ideální příležitost k tomu, aby opět chytili vítěznou slinu, jelikož proti nim stál poslední celek tabulky, a to Dynamo Nelahozeves. Hosté na začátku druhé půle dokázali srovnat, Klecany ale třemi góly výsledek zvrátily jednoznačně ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trefa domácího Svobody

Balón měli od začátku utkání více na kopačkách favorizovaní domácí, příliš šancí si ale v úvodní pětačtyřicetiminutovce vytvořit nedokázali.

 

Po pár minutách hry střílel po odraženém balónu po rohovém kopu z dobré pozice Filip Vaktor, hostující obrana mu ale jeho pokus na poslední chvíli zblokovala.

 

Ve 29. minutě už se Klecany radovaly. Pavel Novák šikovně prostrčil balón na Lukáše Smíška, který přihrávkou pod sebe našel Petra Svobodu. Domácí fotbalista z malého vápna propálil všechno, co mu stálo v cestě, a rozjásal tak domácí tribuny.

 

Ve zbytku poločasu se do velké příležitosti dostal nelahozevský Lukáš Bucha, který se ocitl tváří v tvář brankáři Hrkalovi. Domácí gólman ale předvedl pohotový zákrok, a nedopustil tak srovnání skóre.

 

První poločas nabídl několik zajímavých akcí, šance i jednu branku, ovšem kaňkou bylo ošklivé zranění domácího kapitána Davida Průchy, který musel po jednom z tvrdých střetů předčasně opustit hrací plochu.

 

Úvodní dějství tedy skončilo výsledkem 1:0 pro Klecany.

 

 

Brzké vyrovnání na body nakonec nestačilo

Fotbalistům Dynama se povedl nástup do druhé půle. Z přímého kopu střílel Janovský, jehož zdánlivě neškodný pokus nedokázal skrýt v rukavicích gólman Filip Hrkal. K vyraženému míči se dostal Jan Kalaš a přesnou střelou vyrovnal na 1:1.

 

Hostující fotbalisté se poté snažili tlačit dopředu a přidat vedoucí gól, žádnou velkou příležitost si ale vytvořit nedokázali.

 

Zato domácí se v 61. minutě podruhé v utkání radovali. Povedenou střelou z úctyhodné vzdálenosti se prosadil Pavel Novák.

 

V 63. minutě vedli domácí už 3:1. Chytrou střelou k tyči z hranice vápna se trefil Lukáš Urban.

 

Utkání už se poté dohrávalo. Hosté se již na zdramatizování nezmohli a klecanští se nikam nehnali.

 

V závěru se jim navíc povedlo přidat čtvrtou branku, když v 84. minutě stanovil konečný výsledek na 4:1 točeným balónem přímo z rohového kopu Ondřej Průcha.



Ohlasy k zápasu


MSK Klecany
Jiří Kruťa: Byl to kolektivní výkon, už jsme to museli ubojovat. Byli jsme rádi, že to tak vyšlo. Tu radost nám ale kalí zranění Davida Průchy. Doufáme, že to nebude zlomené.

TJ Dynamo Nelahozeves
Daniel Kaplan: Od nás to byl tentokrát jeden z těch slabších výkonů. Musím říct, že mě trochu zklamal přístup našich hráčů. Opravdu to od nás dnes nebyl optimální výkon.



Sestavy


MSK Klecany
F. Hrkal [-] - L. Smíšek [-] , V. Kučera [-] , O. Dvořák [-] (89. M. Šanda [-] ) , P. Svoboda [-] (85. D. Bartoš [-] ) , M. Bečka [-] , O. Průcha [-] , L. Urban [-] (86. F. Tůma [-] ) - P. Novák [-] , D. Průcha [-] (32. J. Dvořák [-] ) , F. Vaktor [-]

TJ Dynamo Nelahozeves
J. Fiala [-] - D. Valda [-] , F. Bálek [-] (63. R. Kochman [-] ) , V. Vymětalík [-] (62. M. Pekárek [-] ) , D. Kulhánek [-] , L. Bucha [-] , J. Holý [-] , R. Šimek [-] , A. Janovský [-] (78. J. Lenčeš [-] ) , T. Buldra [-] , J. Kalaš [-] (85. V. Syblík [-] )

ŽK: 29. D. Valda .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Vaňousek Patrik - CHOVANEC Petr, KUBA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 18:15
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 22:29
Matouš Vránek

Expert: Václav Syblík
Tip experta: výhra hostů

I když se nám v Klecanech nedaří, a i přesto, že nás čeká velice těžký zápas, tak doufám, že se konečně probereme a vybojujeme si tolik potřebné tři body.

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 12:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 19:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 16:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 20:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 07:44

Tip: výhra domácích