Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.10.2023 19:00

12.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suverénní výhru Jinočan režíroval Sedláček s Pelikánem, Vestec doma poprvé padl


8

Vestečtí fotbalisté v letošní sezoně doma ještě neprohráli. Prodloužit dobrou sérii chtěli Viktoriáni proti soupeři z Jinočan, to se jim však, především po skvělém výkonu hostujícího Jakuba Sedláčka a Timothy Pelikána, kteří oba vstřelili dvě branky, nepovedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Vestce a obrat hostů

Úvod utkání patřil domácím, střela Vidličky ale skončila nad brankou.

 

Pak se předvedl hostující brankář Karpíšek, který nejprve udělal ve vápně kličku Matysíkovi, pak i Říhovi, ale špatně rozehrál a Vidličkův lob těsně minul branku.

 

V 10. minutě se Viktorka dostala do vedení. Vidlička našel z rohového kopu ve vápně Miroslava Hendrycha a ten hlavou rozvlnil síť.

 

V 18. minutě bylo vyrovnáno. Dlouhý výkop brankáře prodloužil hlavou Bogár a Sedláček využil zaváhání domácí obrany v čele s gólmanem Baštou. Hostující útočník šel sám a přehodil brankáře domácích.

 

Další akce hostů ještě brankou neskončila. To zatáhl za záchranou brzdu Jiří Ježdík a zastavil unikajícího Nového před vápnem. Přímý kop Bogára vyrazil Bašta na roh.

 

Ve 23. minutě se Jinočany dostaly do vedení. Zbytečnou ztrátou před vápnem připravili domácí šanci pro Timothy Pelikána a ten nezaváhal.

 

Na druhé straně Vidlička rozehrál další rohový kop, k hlavičce se dostal Hendrych, ale jeho pokus skončil nad brankou.

 

Ve 39. minutě si do vápna navedl míč přes Bodláka Pelikán a z velkého úhlu prostřelil vesteckého gólmana. Hosté tak vedli 3:1.

 

Poté hlavička Říhy skončila vedle a na druhé straně další únik Sedláčka byl zakončen střelou těsně mimo tři tyče Baštovy svatyně.

Pojištění Sedláčkem

Druhý poločas opět nabídl řadu šancí na obou stranách. Hosté vytvořili nepropustnou zeď před svým pokutovým územím a co prošlo, to pochytal výtečný Karpíšek. Jeho dlouhé výkopy dělaly domácím obráncům velké potíže. Vysoký Bogár totiž sklepával hlavou míče na své spoluhráče, kteří se snadno dostávali do šancí.

 

V 58. minutě prošel do vápna vestecký Máče, našel Říhu, ale ten míč špatně trefil a bylo po šanci.

 

V 66. minutě Hendrych prošel až před pokutové území, byl faulován a domácí měli k dispozici přímý kop. Ten však Jiří Ježdík poslal nad Karpíškovu branku.

 

Viktoriáni se tlačili do vápna, zakončovali, ale dnes jim nebylo souzeno, aby překonali velmi dobře fungující hostující obranu Jinočan.

 

V další velké šanci se nepodařilo Minhovi dostat odražený míč do sítě.

 

V 75. minutě se naopak hostům podařilo vstřelit další branku. Po kombinaci na pravé straně mezi Novým a Řehákem přišel centr do vápna a tam se v pádu hlavou prosadil Jakub Sedláček, který tak svým druhým gólem stanovil konečný výsledek utkání na 4:1 pro svoje mužstvo.



Ohlasy k zápasu


TJ Viktoria Vestec
Michal Chaloupka: Věděli jsme, co nás čeká, a to se také potvrdilo. Jinočany přijely bránit a hrát na rychlé brejky. Prvních patnáct minut se nám dařilo dobře držet míč a tlačili jsme se dopředu. Šli jsme do vedení po rohovém kopu a vše se vyvíjelo tak, jak jsme potřebovali. Bohužel to ale bylo vše, co jsme dnes předvedli. Poté jsme udělali dvě hrubé chyby v obraně a rychle jsme prohrávali 2:1. Jinočany sice bránily v deseti lidech, ale nutno říct, že vyhrály zcela zaslouženě. My jsme už po zbytek zápasu nebezpeční nebyli, nenašli jsme recept, jak se do obrany hostů dostat, a to je pro mě velké zklamání, jelikož doma bychom takto body ztrácet neměli.

FK Jinočany
Josef Beránek: Včera se nám to povedlo. Hráli jsme výborně, byl to náš nejlepší zápas na podzim a musím říct, že v krásném areálu. Vestec má opravdu nádherné zázemí. Příjemný páteční večer, odehráli jsme to skoro bezchybně a dalo se na to koukat. Musím pochválit celé mužstvo.



Sestavy


TJ Viktoria Vestec
M. Bašta [-] - D. Minha [-] , J. Ježdík [-] , J. Bodlák [-] , R. Matysík [-] , M. Říha [-] , V. Máče [-] , V. Vidlička [-] , M. Hendrych [-] , M. Chaloupka [-] (68. A. Bodlák [-] ) , P. Pecinovský [-] (46. P. Candra [-] )

FK Jinočany
J. Karpíšek [-] - P. Kalaš [-] , M. Ambrus [-] (86. M. Pospíšil [-] ) , S. Komínek [-] - T. Pelikán [-] , M. Pivrnec [-] , J. Řehák [-] , T. Volek [-] - I. Bogár [-] , J. Nový [-] (80. J. Cháb [-] ) , J. Sedláček [-] (79. A. Petrouš [-] )

ŽK: 21. J. Ježdík , 77. P. Candra - 47. J. Řehák , 59. T. Pelikán .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: LAHODA Matěj - HORÁK Matěj, HAMOUZ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 18:15
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 22:29
Matouš Vránek

Expert: Václav Syblík
Tip experta: výhra domácích

Vestec, který je silný ve standardních situacích, si na domácím hřišti vybojuje tři body.

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 12:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 19:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 16:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 20:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 07:44

Tip: výhra domácích