L. Smíšek 44. (vl.)
M. Hájek 48.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 15:30

11.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klecanská mizérie pokračuje, v Sedlci-Prčice rozhodl vlastní gól


Branky


44. L. Smíšek (vl.) , 48. M. Hájek
7

Klecany dokázaly bodovat naposledy 9. září. Je to tedy více než měsíc, co banda kolem Antonína Hrdiny okusila vítěznou příchuť. Poté přišly čtyři zápasy, ve kterých klecanští prohráli a skoncovat s nepříznivou sérií se jim nepodařilo ani dnes, když je na půdě Sedlce-Prčice skolil vlastní gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní branka Smíška v závěru

Domácí vstoupili do utkání velice aktivně a úvodní čtvrthodina patřila jim. Sedlec-Prčice zahrával několik nebezpečných standardních situací, posílal do vápna soupeře jeden centr za druhým a byl zkrátka nebezpečný. Otevřít skóre zápasu mohl například kapitán Marian Prchlík, který ale po centru ze strany netrefil hostující branku.

 

Poté se hra vyrovnala a ke slovu se dostaly také Klecany. Po dlouhém autu hlavičkoval Ondřej Průcha, ovšem bez gólového vyústění.

 

Po dvaceti minutách hry trefil Marek Kaňka svou střelou tyč. Balón se odrazil k Prchlíkovi, jenž ho uklidil do sítě a mohl oslavovat. Jeho radost však ihned utnul hlavní rozhodčí, který gól neuznal kvůli jasnému ofsajdu, ve kterém se domácí kapitán nacházel. Skóre se tak neměnilo.

 

Ve 44. minutě už se však domácí mohli radovat. Po chybě v hostující obraně si nešťastnou vlastní branku vstřelil Lukáš Smíšek. Sedlec-Prčice tak vedl 1:0.

 

Tímto výsledkem skončilo úvodní dějství, a spokojenější tak do kabin po prvních pětačtyřiceti minutách odcházeli fotbalisté domácí družiny.

 

 

Rychlý gól pojistil výhru

Stejně dobře, jak domácí zakončili první poločas, tak začali ten druhý. Prudkou přihrávku na velké vápno poslal Zdeněk Všetečka. Marian Prchlík balón pustil za sebe na Martina Hájka a ten přesnou střelou k tyči zvýšil na 2:0.

 

Hosté chtěli s nepříznivým výsledkem ještě něco udělat, a tak zvýšili svou aktivitu a byli nebezpeční.

 

Nejprve z dobré pozice střílel Lukáš Urban, jeho pokus ale lapil brankář František Nerad.

 

O chvíli později se na výlet z pozice stopera vydal Lukáš Smíšek, který se po narážečce s Ondřejem Dvořákem dostal až do vápna. Tam udělal kličku domácímu brankáři a místo toho, aby balón uklidil do prázdné branky, tak trefil pouze tyč Neradovy svatyně.

 

Do třetice mohl snížit znovu Smíšek, který po centru ze strany hlavičkoval do pravého dolního rohu branky. Sedlecko-prčický gólman ale předvedl bravurní zákrok.

 

Hosté ve zbývajících minutách otevřeli hru a hráli opravdu vabank, což se jim mohlo několikrát vymstít. Prchlík, ani střídající Vojtěch Novák, ale ve svých příležitostech i příčinou pozorného gólmana Martina Šandy neuspěly.

 

To už však nic nezměnilo na tom, že Klecany po prohře 2:0 na půdě Sedlce-Prčice prodloužily svou sérii nezdarů.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sedlec-Prčice
Radim Hešík: Dobré vítězství. Od první vteřiny jsme šli tvrdě za vítězstvím a měli jsme šance. Myslím si, že jsme naprosto zaslouženě 2:0 vyhráli. Skóre mohlo být ještě vyšší, kdybychom proměnili příležitosti v závěru utkání.

MSK Klecany
Jiří Kruťa: Kdybychom za toho stavu 2:0 proměnili alespoň jednu z těch šancí, tak by nás to nakoplo a věřím tomu, že bychom si alespoň bod odvezli. Takhle jsme bohužel opět kyselí. Ale jdeme dál.



Sestavy


TJ Sedlec-Prčice
F. Nerad [-] - O. Rataj [-] , D. Kabíček [-] , M. Raček [-] , M. Sedláček [-] - M. Kaňka [-] , T. Pištěk [-] , V. Kabíček [-] , M. Hájek [-] (55. Z. Všetečka [-] ) - M. Prchlík [-] (93. V. Podzimek [-] ) , M. Davídek [-] (83. V. Novák [-] )

MSK Klecany
M. Šanda [-] - A. Hrdina [-] (46. P. Svoboda [-] ) , O. Dvořák [-] , D. Žampach [-] (66. P. Novák [-] ) , V. Kučera [-] , L. Urban [-] (75. J. Dvořák [-] ) , O. Průcha [-] , L. Smíšek [-] , M. Bečka [-] - D. Průcha [-] , F. Vaktor [-]

ŽK: 29. M. Prchlík , 88. M. Raček .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: Fejfar Jakub - BENEŠ Jan, SABO Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 22:11
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 17:10
Matouš Vránek

Expert: Martin Macek
Tip experta: výhra domácích

Myslím, že Sedlec-Prčice ukončí dlouhé čekání na výhru a na domácí půdě porazí trápící se Klecany.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 13:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 15:58

Tip: výhra domácích