1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 15:30

11.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosoř nevyhrála ani napočtvrté, čtyři různí střelci zařídili Vestci po delší době tři body


Branky


86. J. Křemen - 23. R. Matysík , 69. M. Říha (p.) , 73. P. Pecinovský , 91. P. Candra
7

Fotbalisté Kosoře nedokázali zvítězit v posledních třech zápasech ani jednou. Namísto toho přišly dvě remízy a prohra s kladenským B-týmem. Znovu okusit chuť tří bodů chtěli Slunéčkovi svěřenci proti druhému Vestci, který však potvrdil roli favorita a po dvou remízách si připsal znovu další vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trefa Matysíka z rohu

Začátek utkání patřil Vestci. Chaloupka hlavou prodloužil na Říhu, ten uvolnil Jana Bodláka, ale jeho centr byl zblokován na roh.

 

Na druhé straně zatáhl balón do vápna po dlouhém výkopu brankáře Franty Nehoda, ale na jeho centr nikdo z domácích nedosáhl.

 

Hostující Vidlička vystihl přihrávku domácích, uvolnil se, ale jeho střelu stačil zablokovat Folejtar a byl z toho pouze roh.

 

V 10. minutě se domácím povedla pěkná akce po spolupráci Černého s Nehodou, ale gólman Bašta vše zachránil včasným vyběhnutím.

 

Viktoriáni odpověděli akcí a zakončením Minhy, kterému sklepl míč Matysík. Franta ale pokus nejlepšího vesteckého střelce v této sezoně lapil.

 

Ve 23. minutě vybojovali hosté zásluhou Chaloupky, který se dnes namísto střídačky nacházel přímo na hrací ploše v roli hráče, rohový kop. Ten rozehrál Vidlička, posadil balón na hlavu Matysíka, a ten přesným zakončením otevřel skóre utkání.

 

Domácí zvýšili obrátky, a vestecká obrana s Baštou se tak musela ukázat. Pecinovský zastavil průnik Nehody, Bašta vyhrál souboj ve vápně s Křemenem, jehož hlavička skončila vedle a Sláma se svým pokusem rovněž nevešel mezi tři tyče.

 

Ve 33. minutě se Vestci povedla pěkná akce. Bašta dlouhým výkopem našel Minhu, ten si míč narazil s Matysíkem, ale jeho střela těsně minula levou tyč.

 

Přímý kop domácích zahrávaný Brožem Bašta chytil a Černého zakončení skončilo na blokujícím Hendrychovi.

 

Těsně před koncem poločasu Máče vybojoval míč, uvolnil Minhu, který prošel až na hranici malého vápna, ale jeho zakončení dokázali domácí obránci v čele s gólmanem Frantou zblokovat.

 

Výsledkem tak bylo poločasové skóre 1:0 pro hosty z Vestce.

Další góly hostů a čestný zásah Křemena

Druhý poločas začal akcí Brože s Folejtarem, ale hostující Pecinovský míč stačil ukopnout do zámezí.

 

Poté zakončoval Černý, Bašta jeho střelu vyrazil a poradit si dokázal i s následnou dorážkou Slámy.

 

Akce Nehody s Křemenem o chvíli později skončila střelou nad.

 

Na druhé straně pak dvakrát zakončoval Máče, nejprve mu připravil příležitost Vidlička a po něm Minha, ale branka z toho nebyla.

 

V 52. minutě pálil z hranice velkého vápna Michal Chaloupka, domácí brankář střelu vyrazil a poradil si i s dalším zakončením, o které se postaral Jan Bodlák.

 

Vestečtí začali postupem času svého soupeře přehrávat a v 58. minutě trefil po přihrávce do vápna od Jiřího Ježdíka břevno Radim Matysík.

 

Hostujícímu Říhovi se dařilo pronikat po pravé straně, ale jeho centr do vápna zastavil Vladyka.

 

V 61. minutě byli hosté blízko druhému gólu. K míči se ve vápně dostal Chaloupka, jenž v pádu zakončil z malého vápna, ale fantastický zákrok převedl Franta, který míč nohou vykopl.

 

V 69. minutě Máče uvolnil přihrávkou mezi obránce Jiřího Ježdíka, ten zatáhl míč až na malé vápno, kde ho skluzem poslal k zemi Brož. Rozhodčí tak ukázal na penaltu. K té se postavil Martin Říha a zvýšil na 2:0.

 

V 70. minutě se po rozehrání přímého kopu Nehodou dostal do šance kapitán domácích Milan Černý, ale Baštovu svatyni přestřelil.

 

Naopak hosté svou další šanci dokázali přetavit v branku. Po faulu na Máčeho rozehrál v 73. minutě Vidlička přímý kop do vápna na Říhu. Míč ale skončil na hlavičce Pecinovského, který jej prodloužením poslal do sítě. Viktorka tak vedla už 3:0.

 

Nehodova střela z přímého kopu o pár minut později skončila pouze ve zdi.

 

Další slibnou akci po spolupráci Černého s Folejtarem Jan Bodlák zablokoval, takže branka pro domácí nepadla ani tentokrát.

 

V 86. minutě už se kosořští dočkali čestného zásahu. Na vápně podklouzl střídající Adam Bodlák, k míči se dostal Jan Křemen a sám proti Baštovi nezaváhal.

 

V 88. minutě byli domácí blízko druhé branky, když po centru z pravé strany orazítkoval nepovedeným odkopem břevno hostující Matysík.

 

V nastavení prošel Říha až do vápna, kličkou se zbavil obránce a přihrávkou vybídl střídajícího Pavla Candru. Ten v dobré pozici nezaváhal a stanovil konečný výsledek utkání na 4:1 pro Viktorku Vestec.



Ohlasy k zápasu


Kosoř
Jakub Slunéčko, trenér: Předvedená hra nebyla zas tak špatná, ale máme hrozné díry směrem dozadu. Dostáváme hrozně moc gólů, a když už nějaké dáme my, tak se na ně strašně nadřeme.

TJ Viktoria Vestec
Bedřich Štumpf, asistent trenéra: Zápas v Kosoři jsme brali jako dobrou konfrontaci s ambiciózním a velmi kvalitním týmem postaveným na řadě hráčů s individuálními schopnostmi a o to víc si vážíme nejen výsledku, ale především předvedené hry založené na nasazení, bojovnosti a především kombinačním fotbale. Chtěl bych tým pochválit a se vší pokorou přistupujeme k posledním čtyřem zápasům podzimní části, ve kterých chceme získat co největší počet bodů.



Sestavy


Kosoř
M. Franta [-] - M. Folejtar [-] , M. Černý [-] , A. Janoušek [-] , Z. Sláma [-] (73. J. Slunéčko [-] ) , P. Stejskal [-] , P. Nehoda [-] , T. Vladyka [-] , J. Křemen [-] , M. Vašák [-] , M. Brož [-]

TJ Viktoria Vestec
M. Bašta [-] - J. Bodlák [-] , M. Říha [-] , V. Máče [-] (79. J. Ptáček [-] ) , V. Vidlička [-] , M. Hendrych [-] , M. Chaloupka [-] (83. P. Candra [-] ) , P. Pecinovský [-] , D. Minha [-] , J. Ježdík [-] (75. A. Bodlák [-] ) , R. Matysík [-]

ŽK: 68. M. Brož - 82. M. Chaloupka , 88. R. Matysík .
Počet diváků: 97. Rozhodčí: Souček Tomáš - SOUKUP Marek, STEHLÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:20

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 22:11
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 17:10
Matouš Vránek

Expert: Martin Macek
Tip experta: výhra hostů

Souboj dvou týmů z horní poloviny tabulky bude velmi zajímavý a myslím, že zkušený Vestec nakonec vybojuje tři body.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 10:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 13:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 15:58

Tip: výhra domácích