L. Krejza 26.
L. Krejza 80.
L. Krejza 86. (p.)
3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 10:00

11.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO + VIDEO: Olším v sobotním dopoledni kraloval Krejza, kralupský útočník hattrickem sestřelil Jinočany


Branky


26. L. Krejza , 80. L. Krejza , 86. L. Krejza (p.) - 88. I. Bogár
7

Poslední dvě utkání se Jinočanům nepovedla dle představ. V první říjnový den přišla remíza na půdě Sedlce-Prčice a poté dokonce porážka, a to doma, s poslední Nelahozevsí. Vrátit se zpět na vítěznou vlnu chtěli červenobílí na Městském stadionu V Olších, kde jsou doma fotbalisté Kralup. Ti si v minulém kole odvezli cenný bod z Vestce, na který dnes dokázali navázat dokonce body třemi, když svěřence Josefa Beránka hattrickem sestřelil domácí útočník Luboš Krejza.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích z ojedinělé šance

Hned po pár vteřinách se pořádně zapotil kralupský brankář Petr Víšek, když musel špičky prstů vytahovat nad branku tečovanou střelu padající pod břevno.

 

Vzápětí měl domácí gólman další problémy, když špatně vyboxovaný balón musel vyrážet mimo tři tyče své svatyně.

 

Více na míči byli v následujících minutách hosté, kteří se snažili dostat do domácí obrany. Kralupským se nedařilo podržet balón na polovině soupeře, a tak většinu času běhali bez kulatého nesmyslu u nohy.

 

Ve 21. minutě měl na kopačce úvodní gól zápasu jinočanský Igor Bogár, který ale po individuální akci tváří v tvář Víškovi nasměroval své zakončení pouze do břevna domácí branky.

 

Ve 26. minutě předvedl skvělou individuální akci Matěj Řenč, který si obhodil jednoho z hostujících obránců a prudkou přihrávkou do vápna našel na zadní tyči Luboše Krejzu, který pohodlně zakončil do odkryté branky. Kralupy tak po své první větší příležitosti v utkání vedly 1:0.

 

V následujících minutách byla hra vyrovnaná, přeci jen ale byli nadále více na balónu hosté. Těm se však nedařilo výrazněji ohrozit gólmana Víška.

 

Největší šance přišla ve 41. minutě, kdy po rohovém kopu hlavičkoval obránce Martin Ambrus, bohužel pro Jinočany ale nad branku domácích.

 

Po úvodních pětačtyřiceti minutách tak Kralupy vedly nad soupeřem z Jinočan 1:0.

Penalta, dokonaný hattrick a čestný zásah hostů

V úvodních minutách druhé půle měli územní převahu domácí, šance ale dlouho nepřicházely ani na jedné straně.

 

První ohrožení branky soupeře si po hodině hry připsal hostující kapitán Tomáš Volek, který dostal přesný balón za obranu, jeho střelu po zemi ale Víšek vyrazil.

 

Na druhé straně se v 67. minutě ocitl před gólmanem Karpíškem Luboš Krejza a střelou na zadní tyč rozvlnil síť. Branka ale nebyla uznána pro ofsajd.

 

Vzápětí unikal sám na Karpíška Jakub Řezníček, který už v ofsajdu nebyl, domácí útočník ale jinočanského brankáře nepřekonal.

 

Stejná situace se opakovala o pár desítek vteřin později, kdy se Řezníček tentokrát hostujícího gólmana pokoušel obejít. Ten mu ale jeho úmysl přečetl a balón skryl v rukavicích.

 

V 74. minutě si potlesk od domácích fanoušků vysloužil Miloslav Houška, když z kraje vápna vyslal pěknou střelu z voleje. Bohužel pro domácí ovšem těsně vedle branky Jinočan.

 

Deset minut před koncem obdržel průnikovou přihrávku na hraně ofsajdu Řezníček, jenž přihrál na úroveň penalty Krejzovi, a ten zkušeně zavěsil. Kralupy tak vedly 2:0.

 

V 86. minutě dovršil domácí útočník hattrick, když proměnil nařízenou penaltu po faulu na kapitána domácích Davida Hemra, a zvýšil tak už na 3:0 pro kralupské.

 

V 88. minutě vyslal střelu z voleje z hranice vápna jinočanský Jakub Sedláček, Víšek mu však jeho pěkný pokus vyrazil. Z následného rohového kopu se po skrumáži ve vápně prosadil střelou, která se do branky ještě odrazila od tyče, Igor Bogár.

 

To už ale nic nezměnilo na tom, že Kralupy díky hattricku Luboše Krejzy porazily na domácí půdě Jinočany 3:1, čímž prodloužily svou neporazitelnost už na čtyři zápasy.

 

Proměněná penalta Luboše Krejzy



Ohlasy k zápasu


FK Kralupy 1901
Luboš Černý, vedoucí mužstva: Ze soupeře jsme před utkáním měli velký respekt. Trápily nás tresty a zranění, tak nám před zápasem chybělo pět hráčů základní sestavy. Předvedli jsme bojovný výkon a šli si za třemi body. Vítězství 3:1 má cenu zlata.

FK Jinočany
Josef Beránek, trenér: Z naší strany to byl určitě lepší výkon než minulý týden, ale k bodovému zisku to bohužel ani tentokrát nevedlo. Hodně se trápíme v koncovce. Kdybychom se v Kralupech ujali vedení, tak si myslím, že by to vypadalo jinak. Na „kdyby“ se ale nehraje, dopadlo to tak, jak to dopadlo.



Sestavy


FK Kralupy 1901
P. Víšek [-] - J. Emmer [-] , J. Řezníček [-] , Š. Janíček [-] (13. V. Pakandl [-] ) , M. Houška [-] , R. Culek [-] , M. Glogas [-] (73. O. Čejka [-] ) , L. Krejza [-] , D. Hemr [-] (90. D. Neumann [-] ) , M. Řenč [-] , J. Kabyl [-]

FK Jinočany
J. Karpíšek [-] - P. Kalaš [-] (71. J. Cháb [-] ) , M. Ambrus [-] , S. Komínek [-] - T. Pelikán [-] , M. Pivrnec [-] , J. Řehák [-] , T. Volek [-] - J. Nový [-] , J. Sedláček [-] , I. Bogár [-]

ŽK: 44. J. Emmer , 85. L. Krejza , 92. P. Víšek - 85. J. Cháb , 85. T. Volek , 85. J. Karpíšek , 85. M. Pivrnec .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Kubečka Pavel - MANSOUR Jakub, BYDLÁK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 22:11
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 17:10
Matouš Vránek

Expert: Martin Macek
Tip experta: výhra hostů

Naše forma není bůhví jaká, ale věřím, že v tomhle zápase se vrátíme zpět na vlnu a z Kralup si odvezeme všechny body.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 13:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 15:58

Tip: výhra domácích