1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 10:15

10.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Utkání mezi Vestcem a Kralupy nabídlo tři červené karty, oba týmy se nakonec rozešly smírně


Branky


7

Když v minulé sezoně přijely Kralupy na půdu Vestce, domácí vyhráli s přehledem 2:0 zásluhou dvou přesných tref Radima Matysíka. Dnes padla jedna branka na každé straně, diváci si však více než góly budou pamatovat spíše potyčku v závěru utkání, po které byli vyloučeni hned tři hráči!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól Jiřího Ježdíka

Začátek utkání patřil domácím. Říha prošel do vápna, ale Kabyl balón ukopl na rohový kop. Po něm pálil Vidlička vedle.

 

Hosté zahrávali přímý kop Janíčkem, který trefil zeď a u odraženého míče byl první gólman Bašta.

 

V 10. minutě poslal Jiří Ježdík přihrávkou mezi obránce do úniku Hobzu, ten odcentroval před branku, ale Víšek balón vyrazil do bezpečí.

 

Ve 12. minutě se Viktorka dostala do vedení. Bašta založil útok přesným výkopem na Jiřího Ježdíka. Hostující obránce nechal míč skočit v domnění, že bude u balónu první gólman Víšek, ale ten zůstal v brance. Jiří Ježdík se tak dostal do velké příležitosti a přesným zakončením rozjásal domácí tribuny.

 

Kralupští hrozili převážně ze standardních situací zahrávaných Janíčkem, po kterých hlavičkovali například Chlapec a Krejza. Ani jeden z pokusů se ale mezi tři tyče Baštovy svatyně nevešel.

 

Poté zakončil Chlapcův dlouhý aut do vápna Hemr, ale ani on Baštu nepřekonal. Domácí gólman vyřešil včasným vyběhnutím i šanci po spolupráci Řezníčka s Hemrem a odkopl míč do bezpečí.

 

Ve 30. minutě napřáhl zpoza vápna Vidlička, ale za překonaného Víška zaskočil Culek a nepustil míč do branky.

 

Přímý kop Jiřího Ježdíka o chvíli později skončil na dobře postavené zdi hostů.

 

Největší šanci na zvýšení vesteckého náskoku měl ve 44. minutě Minha. Domácí útočník se dostal za Culka, Víšek vyběhl, ale Minhův oblouček skončil nad brankou.

 

Výsledkem tak bylo poločasové skóre 1:0 pro domácí.

Vyrovnání Houšky a tři červené karty

Hned po přestávce zahrozili dvakrát hosté. Chlapcova spolupráce s Krejzou ani s Řezníčkem ale ke gólu nevedla.

 

Pěkná souhra na druhé straně po ose Matysík - Minha - Vidlička skončila střelou nad branku.

 

Domácí Jan Bodlák připravil další příležitosti k ohrožení branky Petrovi Ježdíkovi a Říhovi, ale hostující obrana včas zareagovala.

 

Viktorka zahrávala řadu přímých kopů, ve vápně se ale nedokázala prosadit.

 

V 70. minutě se na vápně dostal k balónu David Hemr, jehož střelu srazil Pecinovský na roh. Po něm už se hosté radovali, když se na přední tyč přesnou hlavičkou prosadil Miloslav Houška, a vyrovnal tak na 1:1.

 

Hra byla poté hodně rozkouskovaná, a to především kvůli mnoha nedovoleným zákrokům.

 

Vše vyvrcholilo v 86. minutě po faulu na domácího Vidličku, kterého poté ještě kopl v přerušené hře hostující Tomáš Petr. To se nelíbilo vesteckému Petru Ježdíkovi, který Petra poslal k zemi strčením do hrudníku. Poté přiběhli další hráči a na hřišti se strhla mela. Vše skončilo vyloučením domácího Petra Ježdíka a hostujícího Petra s Chlapcem.

 

Utkání už se poté dohrálo bez větších excesů, a oba celky si tak body rozdělily.



Ohlasy k zápasu


TJ Viktoria Vestec
Michal Chaloupka: Těžký zápas plný soubojů a zákeřné hry ze strany hostů. Fotbal se absolutně nehrál a páni rozhodčí opět úřadovali a utkání zcela nezvládli. Nevím, jestli úmyslně, ale je to až smutné. Pokud si dobře pamatuji, tak rozhodčí jsou tam od toho, aby chránili hráče. A jestliže dva naši hráči skončí v nemocnici a rozhodčí řekne, že nic neviděl, tak ať se potom nediví, že emoce pracují. Nicméně remíza asi zasloužená. My jsme využili chyby obrany soupeře a Kralupy daly gól z rohu. Nic víc k vidění nebylo. Tento zápas musíme škrtnout, dát dohromady všechny zraněné a za týden už si doufám zahrajeme fotbal pro radost.

FK Kralupy 1901
David Hemr: Od začátku to byl nervózní zápas plný osobních soubojů. Bod z Vestce za remízu 1:1 je zlatý. Škoda dvou červených karet na naší straně, které byly ale bohužel oprávněné.



Sestavy


TJ Viktoria Vestec
M. Bašta [-] - D. Minha [-] , J. Hobza [-] (22. A. Bodlák [-] ) , J. Ježdík [-] , P. Ježdík [-] , J. Bodlák [-] , R. Matysík [-] , M. Říha [-] (77. P. Candra [-] ) , V. Vidlička [-] , M. Hendrych [-] , P. Pecinovský [-]

FK Kralupy 1901
P. Víšek [-] - J. Emmer [-] , J. Řezníček [-] , Š. Janíček [-] , M. Houška [-] , T. Chlapec [-] , T. Petr [-] , R. Culek [-] , L. Krejza [-] , D. Hemr [-] (93. M. Řenč [-] ) , J. Kabyl [-]

ŽK: 11. P. Pecinovský , 86. V. Vidlička - 20. T. Petr , 65. J. Emmer . ČK: 86. P. Ježdík - 86. T. Chlapec , 86. T. Petr .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Němeček Josef - KUBEČKA Matěj, KOCMAN Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Matěj Rajnoch
Tip experta: výhra domácích

Utkání dvou zkušených mančaftů. Domácí vyhrají a vítězný gól vstřelí Matysík.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů