Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 16:00

9.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sulíkova one man show, tuchoměřický útočník smetl Votice pěti góly


Branky


11. M. Sulík , 14. E. Šahini , 49. M. Sulík , 68. M. Sulík , 72. M. Sulík , 88. M. Sulík - 77. M. Sedlák
4

Minule to byl doposud nejlepší střelec probíhajícího ročníku Edis Šahini, který Tuchoměřicím dvěma góly zařídil v Klecanech tři body. Dnes převzal střeleckou štafetu ve žlutočerných dresech Martin Sulík. Domácí útočník se pěti přesnými zásahy zasadil o tuchoměřickou výhru nad Voticemi, které tak společně s Nelahozevsí zůstaly na dělené poslední příčce tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky Sulíka a Šahiniho

Utkání nemělo tolik vysoké tempo, a hra tak pro diváky nebyla příliš atraktivní. Přesto se už po deseti minutách zápasu stali svědky úvodní branky utkání. Domácí Martin Sulík přešel přes jednoho z obránců a dostal se až před gólmana Jaroslava Šandu, kterého prostřelil. Tuchoměřice tak vedly 1:0.

 

Ve 14. minutě vedli domácí 2:0. Sulík se tentokrát ocitl v roli nahravače, když jeho nabídku do vápna zužitkoval na zadní tyči Edis Šahini.

 

Hosté poté hráli v obranném bloku a svému soupeři už do konce první půle nedovolili přidat třetí gól. Naopak sami hostující fotbalisté se snažili o rozvlnění sítě a snížení skóre, ovšem neúspěšně.

 

První půle tak skončila výsledkem 2:0 pro domácí mužstvo.

Čtyři góly Sulíka a snížení Sedlákem

Tuchoměřičtí vstoupili do druhé půle na výbornou, jelikož se už ve 49. minutě radovali ze třetí vstřelené branky. Svůj druhý gól v zápase si střelou z hranice vápna připsal Martin Sulík.

 

Domácí si tolik šancí nevypracovali, když už ale nějaká přišla, skoro pokaždé byla přetavena v gól.

 

To potvrdila i 68. minuta, když se znovu povedeným obstřelem zpoza vápna prosadil opět Martin Sulík. Tuchoměřický útočník tak završil hattrick.

 

O čtyři minuty později Sulík udeřil znovu. Domácí striker zvýšil svou čtvrtou brankou v utkání už na 5:0 pro Tuchoměřice.

 

V 77. minutě se dočkali také hosté. Po brejku zaznamenal čestný úspěch v podobě vstřelené branky střídající Martin Sedlák.

 

Hrdina utkání Martin Sulík to ale nemohl nechat bez odpovědi, a tak ještě v 88. minutě stanovil svým pátým přesným zásahem v utkání konečný výsledek zápasu na 6:1 pro Tuchoměřice.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tuchoměřice
Petr Hejra: Přizpůsobili jsme se hře hostů, takže to bylo nekoukatelné. Ve druhé půli už se to trochu zlepšilo. Kdybychom neměli Martina Sulíka, tak bychom asi měli starosti. Nechtělo se nám běhat, nechtěli jsme se hýbat. Od začátku bylo jasné, že vyhrajeme, a podle toho to také vypadalo.

SK Votice
Michal Budil: Zápas, kdy výsledek neodpovídá průběhu utkání. Prvních deset minut byla z naší strany hra s respektem k soupeři a poté jsme inkasovali dva góly. Pak jsme hráli v obranném bloku a poločas 2:0. Do druhé půle jsme vstoupili s defenzivní taktikou, nicméně z důvodu nevystupování proti zakončujícím hráčům soupeře dostáváme góly zpoza vápna. Zápas od nás relativně zvládnutý, kdy soupeř do čeho kopl, to skončilo gólem. Náš tým s třemi dorostenci v sestavě zvládnutý, ale bez efektivity v zakončení.



Sestavy


TJ Sokol Tuchoměřice
M. Kučera [-] - L. Vegricht [-] , J. Jeslínek [-] (68. M. Majer [-] ) , M. Sulík [-] , J. Hájek [-] (58. R. Zavadil [-] ) , E. Šahini [-] (58. F. Stehno [-] ) , A. Valášek [-] , P. Hájek [-] , J. Tecl [-] , P. Hochman [-] , T. Valín [-]

SK Votice
J. Šanda [-] - L. Navrátil [-] , M. Hřebec [-] (68. M. Sedlák [-] ) , M. Radačovský [-] , V. Budil [-] , K. Koutek [-] (63. M. Matoušek [-] ) , T. Kramný [-] , P. Daniel [-] (68. M. Horváth [-] ) , J. Mudra [-] , M. Sládek [-] , M. Baťha [-] (82. M. Budil [-] )

ŽK: 51. J. Hájek - 30. M. Sládek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: REMENEC Lubomír - BRAUNŠVEIG Vojtěch, STEJSKAL Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Jiří Vydra
Tip experta: výhra domácích

Tuchoměřicím se zatím daří velmi dobře a myslím si, že v tom budou pokračovat a vyhrají.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích