3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 10:30

9.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třetí klecanská prohra v řadě, Spartaku vystříleli cenné tři body Tomášové


Branky


4

Klecanští nedokázali ze dvou posledních zápasů vytěžit ani bod. Nejprve padli na půdě Berouna a poté doma nestačili na suverénní Tuchoměřice. Vylepšit si postavení v tabulce mohli na hřišti mladého týmu z Příbrami. Spartak ale dnes předvedl velice vyspělý výkon a uštědřil Klecanům třetí prohru v řadě. Nejvíce se o příbramský triumf zasadili Tomášové Jeník a Spousta, kteří svými přesnými trefami rozhodli o výsledku 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po gólu na obou stranách

Úvodních deset minut patřilo domácím, kteří byli aktivní a svého soupeře zatlačili. Vyloženou šanci na otevření skóre si ale vypracovat nedokázali.

 

Postupem času začali iniciativu přebírat hosté z Klecan. Výsledkem toho byla ve 28. minutě branka Antonína Hrdiny, díky které se klecanští dostali do vedení.

 

V následujících minutách mohli skóre navýšit Ondřej Dvořák nebo znovu Hrdina, jejich pokus se ale neujaly. Ani několik zajímavých příležitostí od domácích neskončilo zejména díky skvělé praci Filipa Hrkala, jenž strážil tři tyče hostující svatyně, vyrovnávací brankou.

 

Ve 43. minutě se už ale klecanský gólman natahoval marně. Po rychlém brejku se po ose Matěj Srch - Dominik Prokeš - Tomáš Jeník prosadil třetí jmenovaný.

 

Výsledkem tak bylo poločasové skóre 1:1.

Domácí strhli výhru na svou stranu

Příbramští do druhé půle nevstoupili tak aktivně, přesto se však po pěti minutách hry radovali z vedení. Po individuální akci se trefil rychlonohý Tomáš Spousta.

 

Na druhé straně mohli vyrovnat Lukáš Smíšek nebo Miloslav Bečka, ovšem neúspěšně.

 

Za domácí mohli ve velkých šancích navýšit skóre Tomáš Jeník, David Vošmik či Tomáš Spousta, vyložené příležitosti ale neproměnili.

 

Nakonec se Spartaku přeci jen podařilo vstřelit uklidňující branku. Po souhře aktivních Tomášů Spousty a Jeníka přidal svůj druhý přesný zásah v utkání druhý jmenovaný.

 

Hosté už s výsledkem nedokázali do konce zápasu nic udělat, a fotbalisté Spartaku se tak mohli radovat ze druhého vítězství v probíhajícím ročníku.



Ohlasy k zápasu


Spartak Příbram
Zdeněk Míka: Do zápasu jsme vstoupili aktivně, snažili jsme se o napadání na polovině soupeře a aktivní hru po stranách, která se nám i dařila. Soupeř šel ale bohužel po naší taktické chybě do vedení. Je potřeba ale pochválit hráče za to, že nepropadli panice a pořád hráli to, co jsme si řekli v kabině. Do poločasu jsme vyrovnali po krásné krajní kombinaci a do kabin se šlo za stavu 1:1. Druhý poločas už jsme nehráli tak aktivně a po zemi, což se projevilo a soupeř hru vyrovnal. Pak ale po krásné individuální akci Spousta zvýšil na 2:1. Dostávali jsme se do brejkových situací, které jsme ale řešili špatně nebo pomalu. Měli jsme ale i dost šancí na to zvýšit náskok, ovšem neproměnili jsme je. Nakonec uklidnění přinesla třetí branka, kdy Spousta našel Jeníka a ten dal na konečných 3:1.

MSK Klecany
Jiří Kruťa: Tyto venkovní zápasy s papírově slabšími soupeři se nám teď nedaří. Ty body nám chybí, takže jsme ve finále rádi za klidný střed tabulky. Teď máme v pátek Jíloviště. Tam už bychom potřebovali bodovat, abychom se vyhnuli nějakým starostem.



Sestavy


Spartak Příbram
J. Bohuslav [-] - T. Spousta [-] (84. M. Hejduk [-] ) , T. Jeník [-] , D. Prokeš [-] (60. P. Buchta [-] ) , M. Srch [-] (73. D. Drašnar [-] ) , D. Vošmik [-] (84. J. Vlasák [-] ) , T. Balík [-] , K. Češka [-] , V. Kadlec [-] , D. Sirůček [-] , T. Prokeš [-]

MSK Klecany
F. Hrkal [-] - M. Šanda [-] (75. P. Novák [-] ) , D. Žampach [-] (72. D. Bartoš [-] ) , V. Hordashko [-] , O. Dvořák [-] , V. Kučera [-] , A. Hrdina [-] , O. Průcha [-] , P. Svoboda [-] , L. Smíšek [-] , M. Bečka [-]

Počet diváků: 110. Rozhodčí: BRÝL František - MRÁZEK Radek, KRAMNÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Jiří Vydra
Tip experta: remíza

V posledních dvou zápasech Příbram remizovala, tak by si doma mohla tuto sérii prodloužit.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích