3:2
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

8.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ani dva góly Rajnocha nestačily na body, Jinočany doma porazily Jíloviště


Branky


5

Fotbalisté Jinočan se na domácím hřišti představili poprvé od 25. srpna. Zpříjemnit si návrat na domácí plochu ziskem tří bodů chtěli červenobílí proti Jílovišti, které si v minulém kole poradilo s Kralupy. Utkání nabídlo branky na obou stranách a po devadesáti minutách vítěznou radost domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úderný závěr domácích

Hosté vstoupili do utkání několika šancemi. Nejprve střílel po centru Podzemského Ondřej Walter, jehož pokus ale skončil nad brankou Jakuba Karpíška. Poté Matěj Podzemský tentokrát sám zakončil, ani jeho pokus se však nevešel mezi tři tyče jinočanské svatyně. Třetí velkou příležitost v krátkém časovém sledu měl Matěj Rajnoch, který zavíral akci na zadní tyči po vráceném balónu od Jana Rajnocha. Ani on ale svůj pokus nedokázal nasměrovat do branky.

 

Po čtvrthodině hry se z jedné ze svých prvních střel prosadili domácí. Krásný projektil Timothyho Pelikána, jenž napřáhl z velké dálky, skončil v síti. Jinočany tak vedly 1:0.

 

Domácí se poté soustředili zejména na bránění a v následujících minutách byli aktivnější hosté, kterým se ve 31. minutě podařilo srovnat skóre zápasu. Po centru Boruty z levé strany vyrovnal hlavou na 1:1 Jan Rajnoch.

 

Závěr úvodního dějství však patřil domácím fotbalistům. Ve 42. minutě se po centru trefil Martin Ambrus a o dvě minuty později zvýšil na 3:1 po pěkné akci Jakub Nový.

 

Jinočany mohly před odchodem do kabin vést i 4:1, Jan Řehák ale trefil pouze tyč Karpíškovy branky.

 

Výsledkem tak bylo poločasové skóre 3:1 pro domácí.

 

 

Snížení Rajnocha

Ve druhé půli se hosté snažili vrátit se zpět do hry a dobývali dobře fungující obranu domácích.

 

Šanci měl střídající Štěpán Frank, který v dobré pozici ale vůbec nezakončil.

 

I domácí ale dokázali svému soupeři jednou pořádně zatopit. Střelu letící do šibenice vyrazil skvělým zákrokem brankář Daniel Šedivý.

 

V 72. minutě se Jílovišti podařilo snížit. Po přihrávce Waltera se přízemní střelou k tyči z úrovně penalty podruhé v utkání prosadil Jan Rajnoch.

 

Stejný muž mohl v závěru zápasu dovršit hattrick i vyrovnání, proti byl ale brankář Karpíšek.

 

Jinočany tak doma porazily Jíloviště 3:2.



Ohlasy k zápasu


FK Jinočany
Josef Beránek: Tři body jsou doma, každá výhra se počítá. Výkon nebyl úplně optimální, hosté byli v kombinaci lepší. Na druhou stranu jsme hráli ze zajištěné obrany a na brejky. Důležitá byla poslední pětiminutovka druhé půle, kdy jsme soupeři odskočili na dvě branky. To bylo za mě rozhodující.

TJ Jíloviště
Tomáš Šorna: Smolný zápas, který byl podle mě minimálně na bod. Rozhodla naše neproduktivita, a naopak produktivita soupeře, který dal z jedné šance tři góly. Myslím si, že utkání bylo vyrovnané, bodově jsme ho ale nezvládli. S Jinočany je to vždy těžké a dnes slavily úspěch díky své produktivitě ve vápně.



Sestavy


FK Jinočany
J. Karpíšek [-] - J. Cháb [-] (78. Š. Scharf [-] ) , M. Ambrus [-] , P. Kalaš [-] (53. J. Sedláček [-] ) - T. Volek [-] , F. Vostracký [-] (46. S. Komínek [-] ) , J. Řehák [-] , M. Pospíšil [-] (63. M. Podzemský [-] ) , M. Pivrnec [-] , T. Pelikán [-] - J. Nový [-]

TJ Jíloviště
D. Šedivý [-] - O. Walter [-] , T. Šorna [-] , V. Janoušek [-] (60. L. Soldát [-] ) , J. Rajnoch [-] , M. Podzemský [-] , O. Vrabec [-] , F. Janoušek [-] (60. F. Kafka [-] ) , A. Boruta [-] , J. Rada [-] (60. Š. Frank [-] ) , M. Rajnoch [-] (63. J. Šibrava [-] )

Počet diváků: 120. Rozhodčí: Mrázek Radek - KOVÁŘ Otto, PÍSAŘÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Matouš Vránek

Expert: Štěpán Janíček
Tip experta: remíza

Střet dvou týmů, které jsou ve středu tabulky. Jinočany hrály teď čtyřikrát za sebou venku, ale Jíloviště má zkušený tým. Tady bude remíza.

Tip: výhra hostů