0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

8.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třetí slánská výhra v sezoně, Kladno prodloužilo sérii bez vítězství


Branky


5

Kladenská rezerva zvítězila naposledy 30. srpna, když doma přemohla Kralupy 3:2. Poté přišly dvě prohry a jedna remíza. Vrátit se zpět na vítěznou vlnu chtěli Abrhamovi svěřenci proti B-týmu Slaného, a i přesto, že měli několikrát blízko ke gólu, vyšli naprázdno...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stojanovski znovu v gólové euforii

Co se týče držení balónu, první poločas byl od začátku poměrně vyrovnaný a ani o jednom z celků by se nedalo říct, že by měl větší územní převahu. Na šance však jednoznačně zvítězili domácí, kteří šli několikrát sami na hostujícího brankáře či nastřelili břevno nebo tyč slánské svatyně. Branku ale zkrátka vstřelit nedokázali.

 

Za slánské jednou zahrozil Lukáš Pospíšil, jehož pokus ze zajímavé pozice ale mířil doprostřed branky, a skončil tak v rukavicích připraveného gólmana Kladna.

 

Ve 41. minutě se hosté z jedné z ojedinělých šancí dokázali dostat do vedení. Po špatném odkopu domácí defenzivy se ve vápně dostal k balónu střelec z posledních zápasů Darko Stojanovski, jenž zakončením do odkryté branky otevřel gólový účet tohoto klání.

 

Za stavu 1:0 pro B-tým Slaného úvodní dějství také skončilo, a spokojenější tak do kabin odcházeli hráči hostující družiny.

Hosté vedení udrželi

Slánští se ve druhé půli soustředili už zejména na bránění a snažili se hlídat jednobrankový náskok. Několikrát však mohlo být vyrovnáno. Domácí měli znovu několika šancí, aby srovnali skóre zápasu, opět je však zastavilo nepřesné zakončení, zákrok gólmana či branková konstrukce.

 

Za hosty zakončoval po zhruba hodině hry znovu Pospíšil, tentokrát ale netrefil domácí branku.

 

Rezerva Slaného dokázala nejtěsnější možný výsledek uhájit až do závěrečného hvizdu, a po vítězství nad B-týmem z Kladna si tak připsala třetí tříbodový zisk v této sezoně.



Ohlasy k zápasu


SK Kladno B
Tomáš Abrham: V zápase se Slaným jsme třikrát nastřelili tyč a dvakrát šli sami na bránu. Nic z toho jsme ale nedokázali proměnit. Bez gólu zkrátka nemůžete zvítězit.

SK Slaný B
Radim Vavroch: Tentokrát jsme z minima vytěžili maximum. Tří bodů si velice vážíme, jsou pro nás docela důležité a můžeme být na chvilku v tabulce v tom klidném středu.



Sestavy


SK Kladno B
J. Ševce [-] - J. Bokša [-] , O. Čermák [-] (68. O. Justra [-] ) , T. Abrham [-] , J. Slabý [-] , M. Truhlář [-] , J. Janda [-] , Š. Kácl [-] (76. T. Čapek [-] ) , M. Veiner [-] (46. T. Fedorišin [-] ) , J. Pechr [-] , T. Jankovský [-] (76. A. Klvaň [-] )

SK Slaný B
R. Mareš [-] - T. Vimr [-] , L. Dolák [-] (88. Z. Řehák [-] ) , D. Stojanovski [-] (82. L. Kopřiva [-] ) , D. Vovk [-] , Z. Volek [-] (76. M. Marek [-] ) , O. Zelenka [-] , L. Pospíšil [-] , M. Mareš [-] , M. Zelenka [-] , P. Volgner [-] (80. J. Říčka [-] )

ŽK: 39. M. Truhlář , 74. J. Janda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hájek Lukáš - PEJŠA Jakub, MAREŠ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Štěpán Janíček
Tip experta: výhra domácích

Těžký zápas na tipovaní. Kladno si to ale doma pohlídá a vyhraje.

Tip: výhra domácích