Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 10:15

8.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Srdnatý výkon Dynama přišel vniveč, Vestec rozhodl kvalitou ve vápně


Branky


5

Fotbalisté Nelahozevsi zaznamenali v minulém kole první vítězství v této sezoně, když vyhráli na půdě Sedlce-Prčice. Navázat na tříbodový zisk chtělo Dynamo na hřišti druhého Vestce, a i přesto, že hosté podali velice srdnatý výkon, rozhodla kvalita Vestce ve prospěch domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tyč hostů a dva góly Viktorky

Hosté v úvodu utkání zakončovali po akci Holého s Kochmanem, ale byl odpískán ofsajd.

 

Poté se po chybné rozehrávce dostal do šance hostující Kalaš, ale vše zachránil vracející se Minha.

 

Na druhé straně byl přímý kop Jiřího Ježdíka na Pecinovského dlouhý.

 

V 8. minutě se dostal ve vápně k odraženému míči vestecký Matysík, uvolnil se přes obránce, ale svým pokusem netrefil branku.

 

Poté hosté nabídli Vestci šanci po špatné rozehrávce, ale ani tentokrát nebyl Matysík úspěšný. Domácí útočník ještě přihrával Minhovi, který to však již nečekal.

 

Hosté vzápětí zakončovali Holým a další příležitost Buldrovi brankář Bašta chytil.

 

Poté přišla od hostů pěkná akce po ose Kalaš - Buchta, na centr druhého jmenovaného ale nedosáhl Holý.

 

Vzápětí měli nelahozevští velkou příležitost, Lukáš Bucha ale trefil pouze tyč Baštovy svatyně.

 

Ve 29. minutě se po závaru v pokutovém území nejlépe zorientoval domácí Jiří Ježdík, který přesnou střelou poslal Vestec do vedení.

 

Ve 31. minutě to bylo 2:0. Po rohovém kopu Vidličky se hlavou prosadil Petr Pecinovský.

 

Poté hosty podržel mladý brankář Hamák, který nejprve vyrazil střelu Jiřího Ježdíka a poradil si i s pokusem Minhy, kterému šanci připravil Matysík.

 

Výsledkem tak bylo poločasové skóre 2:0 pro domácí.

Další dvě branky Vestce

Vstup do druhého poločasu patřil hostům. Holý se uvolnil ve vápně, ale střílel vedle.

 

V 51. minutě na druhé straně připravil Vidlička šanci Minhovi, ale toho zablokoval obránce. U odraženého míče byl první Jiří Ježdík, kličkou se zbavil obránce a podél brankáře zvýšil svým druhým gólem v utkání na 3:0.

 

Poté hostující Simon fauloval Vidličku. Z přímého kopu Jiří Ježdík posadil míč na hlavu Vidličky, Hamák pokus vyrazil a dorážka Máčeho skončila nad brankou.

 

Na druhé straně po pěkné akci hostů zakončoval Buldra, ale Baštu neprostřelil.

 

Poté začali nelahozevští svého soupeře přehrávat, ale se zakončením byli na štíru. Slibné akce končily střelou nad nebo vedle či špatnou finální přihrávkou.

 

V 84. minutě do vápna prošel Holý, jeho centr minul Lenčeš a na zadní tyči volný Hrnčíř Baštu nepřekonal. Střídající Syblík poté v 85. minutě pálil z otočky, ale Bašta znovu pohotově zasáhl.

 

V 86. minutě stanovil konečný výsledek utkání na 4:0 pro Vestec střídající Ondřej Vlasák, jenž se trefil hlavou po rohovém kopu Říhy.



Ohlasy k zápasu


TJ Viktoria Vestec
Michal Chaloupka: Výsledek vypadá jednoznačně, ale musím přiznat, že pro hosty je to až kruté. Zejména v prvním poločase byli velmi nepříjemní, vysunutý presink a tvrdá hra nám moc nechutnala. Fotbalově se nám dnes nedařilo. Dokonce hosté trefili i tyč a mohlo být vše jinak. Sice jsem asi drželi více balón, ale nic z toho neplynulo, jen naše zbytečné ztráty. Nicméně jsme šli do vedení 1:0 a po rohu i 2:0, což absolutně neodpovídalo průběhu hry. Ve druhém poločase jsme přidali hned třetí gól a zápas už plynul tak nějak v klidu až do konce. Musím ale uznat, že postavení a bodovému zisku Nelahozevsi nerozumím, dnes nám ukázala kvalitu a prohrát si nezasloužila. Na to se ale historie neptá, a víkend si tak můžeme užít v klidu na vítězné vlně.

TJ Dynamo Nelahozeves
Daniel Kaplan: Opticky ta hra mohla vypadat tak, že asi neodpovídá výsledku, domácí ale byli silní ve vápně. Jak fyzicky, tak i výškou a zkušenostmi. Vyhráli zaslouženě.



Sestavy


TJ Viktoria Vestec
M. Bašta [-] - D. Minha [-] (57. M. Říha [-] ) , J. Ježdík [-] , P. Ježdík [-] (67. J. Ptáček [-] ) , J. Bodlák [-] , R. Matysík [-] , V. Máče [-] , V. Vidlička [-] (77. O. Vlasák [-] ) , M. Hendrych [-] , P. Candra [-] (65. A. Bodlák [-] ) , P. Pecinovský [-]

TJ Dynamo Nelahozeves
D. Hamák [-] - R. Šimek [-] (74. F. Bálek [-] ) , L. Bucha [-] (83. V. Syblík [-] ) , J. Kalaš [-] , J. Holý [-] , R. Kochman [-] (55. M. Hrnčíř [-] ) , A. Janovský [-] (74. J. Lenčeš [-] ) , T. Buldra [-] , L. Simon [-] , D. Kulhánek [-] , D. Valda [-]

ŽK: 60. P. Ježdík - 87. D. Kulhánek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: MRKVIČKA Jan - NERAD Vojtěch, KRAMNÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Štěpán Janíček
Tip experta: výhra domácích

Nelahozeves se začíná vzpamatovávat po prvních kolech, ale ve Vestci to bude mít těžké. Viktorka si to doma pohlídá a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích