1:1
(1:1)
30. T. Volek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 10:30

7.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Druhý příbramský bodový zisk v sezoně, Spartak remizoval s Jinočany


Branky


4

Příbramští mladíci dokázali v probíhajícím ročníku bodovat zatím pouze jednou, a to po výhře nad Nelahozevsí. Dnes z toho proti Jinočanům tříbodový zisk sice nebyl, avšak s prázdnou Spartak z utkání taktéž neodešel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Prokešem a vyrovnání Volka

Domácí měli v úvodním dějství navrch a hned v 11. minutě se z jedné z prvních šancí dokázali dostat do vedení. Z hranice vápna zakončoval levačkou kapitán Daniel Morav, jehož střelu mu hostující brankář vyrazil. Na dorážku Dominika Prokeše byl už ale krátký, a Spartak tak vedl 1:0.

 

Poté mohl skóre dvakrát navýšit Tomáš Jeník, jednou mu ale jeho pokus vyrazil gólman Karpíšek a podruhé mířil domácí fotbalista mimo tři tyče hostující branky.

 

Druhý gól utkání měl na kopačce také Tomáš Prokeš, jehož krásnou střelu vyrazil brankář hostů na rohový kop.

 

Postupem času začali zase více hrozit hosté. Zhruba ve 25. minutě zakončoval z pravé strany Jan Řehák, jeho střelu mu ale vyrazil gólman Jan Bohuslav.

 

O chvíli později se Řehák ocitl v totožné situaci, tentokrát ale domácí branku přestřelil.

 

Jinočanského fotbalistu to ale nemuselo tolik mrzet, jelikož bylo po půlhodině hry i tak vyrovnáno. Z levé strany prostřelil příbramského gólmana levačkou kapitán Tomáš Volek, který tak srovnal na 1:1.

 

Do konce prvního poločasu byli diváci svědky ještě dvou šancí, po jedné na obou stranách. Obě ale zůstaly neproměněny.

 

Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu 1:1.

Rozuzlení jsme se nedočkali

Ve druhé půli měli více šancí na to, aby rozhodli zápas ve svůj prospěch hosté. Skórovat mohl Jakub Nový, pokaždé ale narazil na dobře chytajícího Jana Bohuslava. Příležitosti na rozvlnění sítě měli také Řehák s Podzemským, ani oni ale neuspěli.

 

I domácí ale dokázali několikrát zahrozit a nebyli daleko od toho, aby strhli vítězství na svou stranu. Velkou šanci měl znovu Tomáš Jeník, gólman Karpíšek ale pohotově zareagoval a jeho pokus vyrazil.

 

Oba týmy se tak po devadesáti minutách rozešly smírně.

 

 



Ohlasy k zápasu


Spartak Příbram
Zdeněk Míka: Byl to takticky vyspělý výkon od obou mančaftů. Snažili jsme se držet míč. Když měl soupeř balón, snažil se držet míč on a vytvářet si brejkové situace. Bylo to tedy vesměs vyrovnané utkání a myslím si, že ta plichta je spravedlivá.

FK Jinočany
Josef Beránek: První půle byla z naší strany špatná, byli jsme takoví zakřiknutí a nedůrazní. Nevyhrávali jsme souboje a nechávali jsme domácí hrát, z čehož vyplynul gól na 1:0. Poté jsme se zlepšili a do druhé půle už jsme vstoupili lépe. Myslím si, že ve druhém poločase už jsme byli lepší mužstvo. Ta remíza je ale asi nakonec spravedlivá. Domácí měli svoje šance, my jsme měli svoje šance. Možná jsme měli o jednu nebo dvě navíc, na to se ale fotbal nehraje. Bod z venku musíme brát, jeli jsme tam ale pro tři.



Sestavy


Spartak Příbram
J. Bohuslav [-] - V. Kadlec [-] , D. Sirůček [-] , P. Buchta [-] (72. J. Pavlišta [-] ) , D. Morav [-] (78. V. Slabihoudek [-] ) , T. Jeník [-] , D. Vošmik [-] (82. M. Srch [-] ) , D. Prokeš [-] (61. D. Drašnar [-] ) , K. Češka [-] , T. Prokeš [-] , T. Balík [-]

FK Jinočany
J. Karpíšek [-] - P. Kalaš [-] , S. Komínek [-] , A. Petrouš [-] , J. Cháb [-] - T. Volek [-] , F. Vostracký [-] (82. M. Pospíšil [-] ) , J. Řehák [-] , T. Pelikán [-] , M. Pivrnec [-] - J. Nový [-] (78. M. Podzemský [-] )

ŽK: 77. D. Vošmik - 78. J. Nový .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BRAUNŠVEIG Vojtěch - PAGÁČ Tomáš, MAREŠ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Tomáš Boudník
Tip experta: remíza

Tady bych si tipnul remízu.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích