Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2023 19:00

6.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani Jinočany nedokázaly zastavit suverénní Tuchoměřice, hostující odpověď přišla příliš pozdě


Branky


26. E. Šahini , 51. L. Vegricht (p.) , 69. P. Hochman , 78. L. Vegricht - 14. J. Nový , 85. P. Kalaš , 87. M. Podzemský
6

Sedm zápasů, sedm výher, první místo v tabulce a skóre 27:6. To je bilance suverénního nováčka z Tuchoměřic po dohrávce 6. kola proti Jinočanům. Hosté dokonce vedli nad favoritem, ovšem ve druhé půli se vše otočilo na stranu domácích a jinočanská odpověď v závěru přišla příliš pozdě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení z přímého kopu a vyrovnání Šahinim

Úvodní minuty patřily hostům z Jinočan, kteří byli aktivnější a tlačili se dopředu.

 

Výsledkem toho byl ve 14. minutě vedoucí gól. Střelou z přímého kopu se prosadil Jakub Nový.

 

Postupem času ale začaly iniciativu a otěže utkání přebírat Tuchoměřice, kterým se ve 26. minutě podařilo vyrovnat. Centr Martina Sulíka zavíral na zadní tyči Edis Šahini a z bezprostřední blízkosti vsítil svou jedenáctou branku v této sezoně.

 

Ve zbytku úvodního dějství se hrálo spíše po vápno. Územní převahu měli domácí, vyloženější příležitost k tomu, aby se poprvé v utkání dostali do vedení, si ale vytvořit nedokázali.

 

Výsledkem tak bylo poločasové skóre 1:1.

Gólové hody

Na začátku druhého poločasu byli o trochu aktivnější hosté, nedokázali se ale dostat do větší šance.

 

V 51. minutě poslal Adam Petrouš ve vápně k zemi Edise Šahiniho a rozhodčí ukázal na penaltu. Tu proměnil Lukáš Vegricht a poslal svůj tým do vedení.

 

V 69. minutě vedli domácí 3:1. Po rohovém kopu střídajícího Antonína Valáška se hlavou prosadil Petr Hochman.

 

Neuběhlo ani deset minut a tuchoměřičtí zvýšili na 4:1. Svůj druhý přesný zásah v utkání si připsal Lukáš Vegricht.

 

Domácí poté hodně prostřídali a polevili, čehož v závěrečných minutách využili v podobě dvou vstřelených branek hosté z Jinočan. V 85. minutě se na 4:2 trefil Petr Kalaš a o dvě minuty později snížil na rozdíl jediného gólu Martin Podzemský.

 

V závěru se ještě hosté tlačili za vyrovnáním, víc, než centr z rohového kopu, který se snesl na břevno branky Radima Dvořáka, si ale vytvořit nedokázali.

 

Tuchoměřice jsou tak po výhře nad Jinočany nadále stoprocentní.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tuchoměřice
Petr Hejra: Neměli jsme brankáře, od toho se to všechno vyvíjelo. Z první střely na branku jsme dostali gól a prohrávali jsme 0:1. Pak jsme se trošku zlepšili a už jsme asi dominovali jenom my. Pak jsme si zase ke konci trošku zahráli s ohněm, kdy jsme tam nacpali asi čtyři dorostence a do poslední minuty jsme se klepali o výsledek.

FK Jinočany
Josef Beránek: Bohužel, je to naše první prohra v sezoně. Musím ale říct, že soupeř má opravdu kvalitní mužstvo. S čím si myslím, že možná budou mít problém, je to, že mají opravdu dobrých jedenáct nebo dvanáct hráčů, ale jejich lavička není tolik široká. Co ale hrajeme A třídu, tak určitě jeden z nejlepších soupeřů. Za mě remízový zápas, možná si o ten jeden gól zasloužili vyhrát domácí. Při troše štěstí jsme ale mohli zvítězit i my.



Sestavy


TJ Sokol Tuchoměřice
R. Dvořák [-] - L. Vegricht [-] , J. Jeslínek [-] (82. R. Zavadil [-] ) , M. Sulík [-] (61. A. Valášek [-] ) , J. Hájek [-] , E. Šahini [-] (80. S. Jemelka [-] ) , J. Tecl [-] , F. Stehno [-] (82. F. Cihlář [-] ) , P. Hochman [-] , M. Majer [-] , T. Valín [-]

FK Jinočany
J. Karpíšek [-] - S. Komínek [-] , P. Kalaš [-] , A. Petrouš [-] - T. Volek [-] , M. Pivrnec [-] , J. Řehák [-] , T. Pelikán [-] , F. Vostracký [-] (68. J. Cháb [-] ) - J. Nový [-] , J. Sedláček [-] (82. M. Podzemský [-] )

Počet diváků: 130. Rozhodčí: Zuskin Petr - MIŽIČ Jan, LOUDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Filip Turbák
Tip experta: výhra domácích

Jinočany mají kvalitní kádr a budou Tuchoměřice trápit, přesto si ale myslím, že domácí tým naváže na sérii vítězství a zápas ovládne.

Tip: výhra domácích