Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2023 17:30

6.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První domácí bod pro Votice, remízu proti slánské rezervě vystřelil Navrátil


Branky


2

Votice si v minulém kole připsaly první bodový zisk, když zvítězily na půdě B-týmu Kladna. Dnes je čekala další rezerva, a to slánská. Domácí chtěli proti Slanému navázat na výhru z předchozího kola, za stavu 1:3 ve druhé půli to ale neypadalo vůbec dobře. Votice se ale nevzdaly a v závěru zápasu mohly dokonce strhnout vítězství na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Další trefa Stojanovskiho a vyrovnání

Začátek utkání byl poměrně opatrný, přesto však diváci viděli již po pár minutách hry velkou příležitost pro hosty. Domácí ztratili balón a sám na brankáře Šandu unikal Zdeněk Volek. Hostujícímu útočníkovi se podařilo přehodit votického gólmana, ovšem i s jeho brankou. Skóre se tak neměnilo.

 

V 19. minutě už se slánští dočkali. Střelou ze standardní situace trefil Dominik Dohnanský břevno. Odražený balón si ve skrumáži našel hrdina z minulého kola Darko Stojanovski, který střelou, která se ještě odrazila od tyče, poslal hosty do vedení.

 

Votice se poté snažily o vyrovnání, většina jejich slibně se vyvíjejících akcí ale končila před hostujícím vápnem.

 

Když to nešlo ze hry, tak domácí udeřili ze standardní situace. Po rohovém kopu se ve 41. minutě hlavou prosadil Vojtěch Budil.

 

Výsledkem tak bylo poločasové skóre 1:1.

Dvougólový náskok hostů a „comeback“ domácích

Do druhé půle vstoupili daleko lépe hosté, kteří byli aktivnější a svého soupeře přehrávali. Z toho pramenily dva góly Zdeňka Volka, který v 57. a 66. minutě rozhodl o dvoubrankovém náskoku B-týmu Slaného.

 

Domácí se ale nevzdali a v 72. minutě snížili na 2:3. Po skrumáži ve vápně vykřesal z dorážky z úrovně penalty domácím naději David Königsmark.

 

Netrvalo to dlouho a Voticím se podařilo srovnat skóre zápasu. V 79. minutě se po pěkné kombinaci trefil Lukáš Navrátil.

 

Domácí se mohli vzápětí poprvé v zápase dostat do vedení, nebezpečný pokus ale skončil na břevně Junkovy svatyně.

 

Votice si tak po na góly bohatém utkání proti rezervě Slaného připsaly první bod na domácí půdě v této sezoně.



Ohlasy k zápasu


SK Votice
Michal Budil: Za mě to byl remízový zápas. Šance byly na obou stranách, my jsme dělali zbytečné chyby. Výsledek 3:3 v domácím prostředí je však pro nás zase nějaký posun.

SK Slaný B
Radim Vavroch: Osmdesát minut jsme měli utkání pod kontrolou, ale konec jsme nějak prospali a mohli jsme i prohrát. Myslím, že jsme byli celý zápas o trošku lepší a deset minut rozhodlo o tom, že máme bod. Nemuseli jsme mít ale vůbec nic.



Sestavy


SK Votice
J. Šanda [-] - L. Navrátil [-] , M. Radačovský [-] (46. M. Písařík [-] ) , V. Budil [-] , J. Homolka [-] , T. Kramný [-] (66. J. Mudra [-] ) , M. Horváth [-] (88. P. Daniel [-] ) , T. Říha [-] , D. Königsmark [-] , M. Sládek [-] , M. Baťha [-]

SK Slaný B
P. Junek [-] - T. Vimr [-] , P. Volgner [-] , L. Dolák [-] , Z. Volek [-] (77. J. Krym [-] ) , O. Zelenka [-] , D. Dohnanský [-] (62. M. Marek [-] ) , M. Mareš [-] , D. Stojanovski [-] (90. J. Pulec [-] ) , L. Kopřiva [-] (68. J. Balla [-] ) , M. Pudil [-]

ŽK: 30. M. Sládek , 90. D. Königsmark - 86. L. Dolák .
Počet diváků: 370. Rozhodčí: Brožek Tomáš - HAMOUZ Jakub, FEJFAR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matouš Vránek

Expert: Filip Turbák
Tip experta: výhra hostů

Votice v posledním zápase poměrně překvapivě bodovaly na půdě rezervy Kladna. V tomto zápase očekávám vyrovnaný průběh, ale štěstí se nakonec přikloní k týmu hostí.

Tip: výhra hostů