4:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 10:30

6.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klecany napravily zaváhání ve Slaném, Kosoř přehrály ve skvělé druhé půli


Branky


6

Fotbalisté Klecan v minulém kole padli poměrně překvapivě na půdě slánské rezervy. Dnes je čekal soupeř z Kosoře, který v minulém zápase rozstřílel Podlesí 6:1. Utkání nabídlo dva rozdílné poločasy - v prvním převaha hostů, ve druhém převaha domácích. Ovšem s tím rozdílem, že Klecany svoji aktivitu dokázali přetavit v góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Špatná produktivita Kosoře

Úvodní dějství patřilo hostům, kteří byli více na balónu a dostávali se do šancí. V úvodní pětačtyřicetiminutovce si kosořští vytvořili opravdu několik příležitostí, žádnou ale nedokázali přetavit v kýžený gól. Ty největší šance měli Křemen a Radosta, buďto je však vychytal domácí brankář, nebo je zradila špatná koncovka.

 

I když jich nebylo tolik, tak i přesto si několik příležitostí v první půli dokázali vypracovat i domácí. Stejně, jako jejich soupeř, ale bez úspěšného konce.

 

V prvním poločase se tak diváci branky nedočkali.

 

Úderná pětačtyřicetiminutovka domácích

Klecany vstoupily do druhé půle dobře. Od začátku byli aktivní a v 57. minutě se radovali z vedení. Po rohovém kopu se zakončením z hranice vápna prosadil David Průcha.

 

Po chvíli mohli odpovědět hosté, pěknou střelu Zdeňka Slámy ale vyrazil brankář Martin Šanda.

 

V 70. minutě se podruhé v utkání radovali domácí, a tentokrát to byl Antonín Hrdina, který brankou na 2:0 prolomil svou střeleckou smůlu. Klecanský ostrostřelec proměnil únik ze strany, když balón poslal do sítě svou slabší levou nohou.

 

Domácí už se s přibývajícími minutami soustředili zejména na defenzivní stránku hry, i tak ale dokázali v 87. minutě navýšit svůj náskok. Na 3:0 se rovněž slabší nohou trefil sváteční střelec David Žampach.

 

Konečný výsledek utkání na 4:0 pro Klecany stanovil v 90. minutě Ondřej Průcha, který utekl kosořské obraně a tváří v tvář brankáři Frantovi prostřelil hostujícího gólmana.



Ohlasy k zápasu


MSK Klecany
Jiří Kruťa: Kosoře mi bylo skoro až líto, ten výsledek 4:0 tomu průběhu úplně tolik neodpovídá. Takhle jsme se minulý týden cítili my, když jsme prohráli 1:0 ve Slaném, kdy jsme byli lepší, ale ten gól jsme nedali. Soupeř na začátku zahodil hodně šancí, a to asi rozhodlo. Kdyby ty góly dal, tak bychom se možná trápili. Jinak to byl od nás ale krásný výkon a musím říct, že se nám prostě asi hraje líp proti týmům, které chtějí hrát fotbal.

Kosoř
Jakub Slunéčko: Co se týče herního stylu, přístupu k zápasu a dalších věcí, tak nemůžu nikomu nic vytknout. Byl jsem nadmíru spokojený. Jediné, co to hatilo, bylo to, že jsme nedali góly. Šance jsme na to opravdu měli.



Sestavy


MSK Klecany
M. Šanda [-] - A. Hrdina [-] (88. D. Fejgl [-] ) , O. Dvořák [-] (82. V. Kučera [-] ) , L. Urban [-] , J. Dvořák [-] (46. F. Mančal [-] ) , D. Průcha [-] (75. D. Žampach [-] ) , M. Bečka [-] , L. Smíšek [-] , P. Svoboda [-] (64. V. Hordashko [-] ) , F. Vaktor [-] , O. Průcha [-] -

Kosoř
M. Franta [-] - D. Radosta [-] (51. M. Šácha [-] ) , M. Černý [-] , P. Stejskal [-] , P. Nehoda [-] , M. Folejtar [-] (72. J. Slunéčko [-] ) , J. Křemen [-] , J. Novotný [-] , Z. Sláma [-] , M. Vašák [-] , M. Brož [-] (72. T. Vladyka [-] )

ŽK: 31. F. Vaktor , 31. O. Průcha , 90. V. Kučera - 90. J. Novotný , 91. J. Křemen .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Chovanec Petr - TVAROH Petr, STEJSKAL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Matouš Vránek

Expert: Filip Turbák
Tip experta: remíza

V tomto zápase si myslím, že bude dle výsledků čekat diváky velmi vyrovnaný souboj bez jasného favorita, a proto volím remízu.

Tip: výhra hostů