Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 10:15

6.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Po středečním vyloupení Jíloviště studená sprcha, Sedlec-Prčice schytal debakl ve Vestci


Branky


6

Sedlec-Prčice si v dohrávce minulého kola odvezl cenné tři body z Jíloviště. Dnes chtěl nováček podobný úspěch zopakovat na půdě Viktorky Vestec, ovšem i s několika absencemi z toho nakonec byla vysoká porážka 7:0...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky, tři různí střelci

Hned ve 3. minutě si příležitost vytvořili hosté, hlavička Zdeňka Všetečky po centru ze standardní situace ale nezamířila mezi tři tyče.

 

To bylo, co se týče prvního poločasu, od hostů vše. S přibývajícími minutami začali na hřišti dominovat domácí, kteří svou převahu dokázali ve 14. minutě přetavit ve vedoucí gól. Skóre utkání otevřel Jan Maňák.

 

Po půlhodině hry vedli domácí 2:0. Tentokrát se prosadil ostřílený útočník Radim Matysík.

 

Viktorka byla aktivní, udávala tempo hry a soupeře k ničemu nepouštěla. Ve 43. minutě navíc přidala třetí branku, když se mezi úspěšné střelce zápasu zapsal kapitán Miroslav Hendrych.

 

Po úvodních pětačtyřiceti minutách tak domácí Viktorka vedla nad nováčkem ze Sedlce-Prčice 3:0.

Další góly domácích a břevno Všetečky

Ve druhém poločase se nic nezměnilo. Vestečtí na hřišti nadále dominovali, měli balón na kopačkách a byli nebezpeční. Zejména standardní situace v podání Jiřího Ježdíka nadělaly hostující defenzivě pokaždé několik starostí.

 

V 64. minutě si Ježdík připsal také branku, ovšem ne Jiří, ale Petr. Vestec tak vedl už 4:0.

 

Za tři minuty svítila na ukazateli skóre pětka. Na 5:0 se trefil tentokrát Josef Ptáček.

 

V 63. minutě vedli domácí již o šest branek, když se prosadila letní posila David Minha.

 

Po chvíli o sobě dali vědět také hosté, nebezpečná střela Zdeňka Všetečky ale skončila na břevně Baštovy svatyně.

 

Vestečtí stihli v závěru přidat ještě sedmý gól. V 89. minutě se podruhé v utkání prosadil David Minha, který tak rozhodl o tom, že Viktorka Vestec porazí Sedlec-Prčice 7:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Viktoria Vestec
Michal Chaloupka: Soupeř nechtěl dorazit v pátek, takže jsme dnes museli vstávat brzo. Hřiště jsme měli lehce pod vodou, asi lokální mrak v noci. Ani to nás ale nerozhodilo. Prvních patnáct minut to vypadalo, že se bude hrát pěkný fotbal z obou stran, ale nakonec se hrál pěkný fotbal jen z naší strany. Kdybych měl hodnotit výkon soupeře, tak to pro mě bylo zklamání. Hosté jen stáli vzadu a čekali, co se stane. No, a naštěstí se stalo to, že jsme do poločasu vedli 3:0 a vlastně bylo po zápase. Ve druhé půli se obrázek hry nezměnil ani na moment, my drželi balón, dávali góly a fotbal si i přes velké teplo užili. Takže dnes spokojenost s výsledkem, hrou i třemi body.

TJ Sedlec-Prčice
Radim Hešík: Utkání jsme absolutně nezvládli, jak po taktické stránce, tak i po technické a kondiční. Omluva je to, že jsme ve středu pozdě večer dohráli utkání a hned v sobotu ráno jsme hráli další. Měli jsme tedy nějakých šedesát hodin na odpočinek a prostě jsme to nezvládli. Ten program byl tak strašně náročný, že jsme to nedali.



Sestavy


TJ Viktoria Vestec
M. Bašta [-] - D. Minha [-] , J. Ježdík [-] , J. Ptáček [-] , P. Ježdík [-] (63. A. Bodlák [-] ) , J. Maňák [-] (58. J. Hobza [-] ) , R. Matysík [-] , P. Candra [-] (58. J. Bodlák [-] ) , V. Máče [-] , M. Hendrych [-] , P. Pecinovský [-]

TJ Sedlec-Prčice
F. Nerad [-] - D. Kabíček [-] , M. Sedláček [-] , J. Kabíček [-] , M. Raček [-] - D. Molnár [-] (46. M. Kaprál [-] ) , M. Hájek [-] , Z. Všetečka [-] , M. Prchlík [-] - V. Novák [-] , M. Davídek [-]

ŽK: 38. P. Pecinovský .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Mansour Jakub - KOCMAN Jakub, JENÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Filip Turbák
Tip experta: výhra domácích

Myslím, že si zkušený tým Vestce v domácím prostředí poradí, a potvrdí tak roli favorita.

Tip: výhra domácích