Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2023 17:30

1.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuchoměřice dál válí, ani dobrý výkon mladíků Spartaku nezastavil Jeslínkovu bandu před další vysokou výhrou


Branky


3

Nováček z Tuchoměřic byl před utkáním po třech výhrách zatím stoprocentní. V minulém kole navíc nasázel Nelahozevsi celkem šest branek. I dnes si tuchoměřičtí zastříleli, i přesto, že Spartak se jako vždy prezentoval velice sympatickým a aktivním výkonem. Na body to pro příbramské ale ani tentokrát nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly, tři různí střelci

Domácí vstoupili do zápasu na výbornou, jelikož se už po pěti minutách hry dokázali dostat do vedení. Odražený balón dobře trefil na vápně Filip Stehno, a otevřel tak gólový účet dnešního klání.

 

Ani ne po dvaceti minutách zápasu vedli domácí už o dvě branky. Individuální akci Martina Sulíka si tuchoměřický fotbalista sám zakončil, brankář mu ale jeho pokus zlikvidoval. Na dorážku toho stejného hráče už byl ale gólman Spartaku krátký, a domácí se tak mohli radovat.

 

Poté se do dvou vyložených šancí dostali hosté, jmenovitě Petr Buchta. Příbramského mladíka nejprve vychytal gólman Martin Kučera a druhý Buchtův pokus se nevešel mezi tři tyče domácí branky.

 

A tak přišel ve 24. minutě pro hosty krutý moment. Po dvou neproměněných šancí Spartaku se ozvali znovu domácí a hned gólově. Po rohovém kopu se prosadil Jiří Jeslínek.

 

Příbramští se ve zbývajících minutách snažili o snížení. Hráli aktivně, snažili se kombinovat, větší šanci už si ale nevytvořili.

 

To samé na druhé straně. Domácí měli ještě několik slibně se rozvíjejících akcí, závratná příležitost už ale do hvizdu, který ukončil úvodní pětačtyřicetiminutovku, nepřišla.

Domácí navýšili vedení

Začátek druhé půle patřil hostům, kteří byli aktivní a svého soupeře dokázali zatlačit. Výrazněji ohrozit branku Martina Kučery se jim však nepodařilo.

 

A tak v 67. minutě přišel trest. Po centru ze strany se trefil Lukáš Vegricht, který tak zvýšil na 4:0.

 

Stejná situace, akorát z druhé strany a s jinými aktéry, se odehrála v 83. minutě. Po dalším centru ze strany se prosadil tentokrát autor hattricku z minulého kola Edis Šahini.

 

V samotném závěru mohli konečný výsledek utkání dvakrát upravit hosté, hlavičky Vošmika a Prokeše ale brankou neskončily.

 

Tuchoměřice tak doma porazily Spartak Příbram vysoko 5:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tuchoměřice
Petr Hejra: Hráli jsme zatím asi proti nejlepšímu soupeři, co jsme měli. Byli to mladí, běhaví a disciplinovaní kluci, kteří i za stavu 3:0 chtěli stále hrát fotbal. Když to udrží, tak mají asi velké předpoklady něčeho dosáhnout. Dlouho jsem neviděl takový mančaft. Byl to pěkný fotbal, všichni to chválili. My jsme vyhráli, takže spokojenost.

Spartak Příbram
Zdeněk Míka: Narazili jsme asi na nejlepšího soupeře v letošní sezoně. Nicméně herně jsme se mu vyrovnali, ale rozhodovala zase naše mladická nerozvážnost. Potvrzuje se to, že máme mladý a nadějný kádr, nicméně ta nováčkovská daň se naplňuje v každém zápase.



Sestavy


TJ Sokol Tuchoměřice
M. Kučera [-] - L. Vegricht [-] (76. A. Kejmar [-] ) , J. Jeslínek [-] (84. T. Hlaváč [-] ) , M. Sulík [-] , J. Hájek [-] , E. Šahini [-] (84. M. Volf [-] ) , A. Valášek [-] , F. Stehno [-] , P. Hochman [-] , M. Majer [-] (62. R. Zavadil [-] ) , T. Valín [-] (72. J. Beran [-] )

Spartak Příbram
V. Dušek [-] - J. Vlasák [-] (46. M. Hejduk [-] ) , D. Prokeš [-] (74. T. Spousta [-] ) , M. Srch [-] , P. Buchta [-] , D. Morav [-] , D. Vošmik [-] , K. Češka [-] (69. M. Dvořáček [-] ) , T. Prokeš [-] , T. Balík [-] , D. Drašnar [-] (66. V. Slabihoudek [-] )

ŽK: 13. T. Valín , 90. A. Kejmar - 47. T. Balík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Pejša Jakub - JEŽEK Ondřej, PONCAR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matouš Vránek

Expert: Igor Bogár
Tip experta: výhra domácích

Hosté zatím nevyhráli a tady tomu nebude jinak.

Tip: výhra domácích