3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2023 17:00

1.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávku mezi Kosoří a Sedlcem-Prčice opanovali domácí, strůjcem výhry byl Černý


Branky


36. J. Novotný , 44. M. Černý (p.) , 87. P. Nehoda
3

V dohrávce 1. kola se střetla Kosoř se Sedlcem-Prčice. Utkání bylo poměrně vyrovnané, ve zlomových momentech se však projevila kvalita a zkušenost domácích, které za pátou výhrou v sezoně dovedl jako vždy skvělý kapitán a bývalý exligista Milan Černý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly Novotného a Černého

Hra byla od úvodního hvizdu, který zahájil toto klání, poměrně vyrovnaná. Hosté hrali kompaktně, byli běhaví a snažili se vyrovnat favorizované Kosoři, což se jim dařilo. Vyloženou přílžitost k tomu, aby otevřeli skóre utkání, si ale vytvořit nedokázali.

 

Ani domácím se však dlouho nedařilo dostat se do gólové šance.

 

Až ve 36. minutě se kosořští poprvé v utkání radovali. Po úniku a přihrávce kapitána Milana Černého se trefil Jiří Novotný.

 

Domácí stihli před koncem úvodního dějství přidat ještě druhou branku. Milan Černý se ocitl tentokrát v roli skórujícího, když proměnil nařízenou penaltu po faulu na Tomáše Vladyku.

 

Kosoř tak po první pětačtyřiceti minutovce vedla nad soupeřem ze Sedlce-Prčice 2:0.

Nehoda pečetil výhru

Ve druhé půli se hodně času hrálo ve středu hřiště. Hosté prostřídali, otevřeli hru a tlačili se dopředu. Domácí se naopak soustředili především na defenzivní stránku hry a hrozili zejména z brejkových situací. Většinou ale žádnou slibně se rozvíjející akci nedokázali dotáhnout do úspěšného konce.

 

Hosté se snažili alespoň o snížení, nedokázali ale proměnit žádnou ze svých šancí. Nejblíže ke gólu měl Martin Hájek, trefil ale pouze břevno domácí branky.

 

Veškeré naděje hostů na bodový zisk zhasly v 87. minutě. Milan Černý byl faulován ve vápně a Kosoř kopala druhou penaltu v zápase. K té se postavil tentokrát Jakub Slunéčko, brankář mu ale jeho střelu vyrazil. Balón se však dostal pouze k Patriku Nehodovi, jenž z dorážky stanovil konečný výsledek utkání na 3:0 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


Kosoř
Jakub Slunéčko: Musím říct, že Sedlec-Prčice byl jeden z lepších mančaftů. Neměl tolik šancí, aby nás prověřil, i tak ale musím říct, že to byl jeden z lepším týmů u nás. Kvalitou, předvedenou hrou i chováním.

TJ Sedlec-Prčice
Radim Hešík: Byli jsme aktivní, drželi jsme balón, ale dělali jsme hodně dětinské chyby při jejich brejkových situacích, na které se oni při svém útočném snažení spoléhali.



Sestavy


Kosoř
M. Franta [-] - M. Černý [-] , Z. Sláma [-] , P. Stejskal [-] , P. Nehoda [-] , Č. Pekárek [-] (68. J. Slunéčko [-] ) , J. Křemen [-] (88. A. Franta [-] ) , T. Vladyka [-] , J. Novotný [-] , M. Vašák [-] , M. Brož [-]

TJ Sedlec-Prčice
F. Nerad [-] - M. Sedláček [-] , M. Raček [-] , O. Rataj [-] , D. Kabíček [-] (82. M. Kaprál [-] ) - V. Kabíček [-] , M. Kaňka [-] , M. Hájek [-] , Z. Všetečka [-] (46. V. Novák [-] ) - M. Davídek [-] , M. Prchlík [-]

ŽK: 70. M. Raček , 87. F. Nerad .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Laštovička Stanislav - ŠPICL David, NELIBA Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matouš Vránek

Expert: Igor Bogár
Tip experta: výhra domácích

Kosoř má vysokou kvalitu a doma si hladce poradí.

Tip: výhra domácích