3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2023 17:30

1.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kralupy dvakrát srovnaly, přesto padly. Druhou výhru v sezoně vystřelil Kladnu Duda


Branky


3

Fotbalisté Kralup si v minulém kole na domácí půdě poradili s Berounem, který porazili 5:3. Dnes zajížděli modrobílí do Unhoště, aby sehráli utkání s rezervou Kladna. Ta v minulém zápase nestačila na Klecany. Pro hosty z Kralup bylo dnešní klání takovou stíhací jízdou. Domácí se dvakrát dostali do vedení a hostům se pokaždé podařilo srovnat. Na třetí branku už ale mužstvo z Olší odpověď nenašlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po gólu na obou stranách

Hra byla od úvodního hvizdu poměrně vyrovnaná, do gólových příležitostí se však více dostávali domácí.

 

To potvrdila 4. minuta, ve které se poprvé měnilo skóre. Na kolmou přihrávku mezi obránce si naběhl Marek Truhlář, který ze strany postupoval sám na brankáře Víška. Kladenský mladík se tváří v tvář kralupskému gólmanovi nemýlil a poslal domácí do vedení.

 

Zhruba po půlhodině hry mohl náskok domácích navýšit Bokša, který se řítil sám na Víška. Kladenský fotbalista ale na hostujícího brankáře nevyzrál.

 

Kralupy hrozily zejména ze standardních situací a jedna taková se ve 36. minutě stala pro domácí fotbalisty osudnou. Na centr z rohového kopu si naskočil osamocený Tomáš Chlapec a přesnou hlavičkou vyrovnal na 1:1.

 

Do poločasu už se skóre neměnilo, a hráči tak odcházeli do kabin za nerozhodného stavu.

Rozhodl Duda

Kladenským se vstup do druhé půle povedl. Po centru ze strany a sklepnutí jednoho ze spoluhráčů se trefil Jan Pechr, který tak poslal domácí podruhé v zápase do vedení.

 

Hosté se ale i po druhém inkasování dokázali znovu dostat zpátky do utkání. Po další standardní situaci musel balón na břevno vytahovat gólman Cimrman. Míč se od brankové konstrukce odrazil na malé vápno k volnému Miloslavu Houškovi, a ten hlavou vyrovnal na 2:2.

 

V 74. minutě ale znovu kralupští nechali svého soupeře, aby se dostal do vedení. Bokša před Víškem posunul balón hlavou na Jana Dudu, který střelou do prázdné branky upravil skóre na 3:2 pro Kladno.

 

Ve zbývajících minutách už se kralupští na další vyrovnání nezmohli, a rezerva Kladna si tak připsala druhé vítězství v sezoně.



Ohlasy k zápasu


SK Kladno B
Tomáš Abrham: Naše mládí si začíná zvykat na dospělý fotbal. Zase se to trošku posunulo v tom, že ten dnešní výkon se přiblížil k tomu, co bychom chtěli hrát. Pro nás dobré tři body, Kralupy byly asi vzhledem k tomu, jak posílily, zklamané. Jejich fotbal nás ale ničím nepřekvapil.

FK Kralupy 1901
Luboš Černý: Dnešní utkání si nezaslouží ani komentář, ale stručně. Hrál se úrovní podprůměrný zápas okresního přeboru, kde proti sobě nastoupila dvě mužstva, která předvedla nekoukatelný, bezkrevný a odevzdaný výkon, za který by si ani jeden z týmů nezasloužil ani bod. Výkonu přispělo i to, že hřiště v Unhošti připomíná spíše neposekané pastviště pro krávy než fotbalový trávník, ale to určitě není nic, na co bychom se chtěli vymlouvat. Náš dnešní výkon nakopávaného fotbalu bez nápadu byl katastrofální a už se nesmí opakovat. Fanouškům, kteří dorazili z Kralup podpořit naše mužstvo, se za předvedený výkon omlouváme.



Sestavy


SK Kladno B
A. Cimrman [-] - J. Pechr [-] , M. Blažek [-] , J. Duda [-] , O. Justra [-] (75. Š. Kácl [-] ) , J. Bokša [-] , M. Truhlář [-] , J. Janda [-] , F. Jančí [-] , M. Veiner [-] (55. T. Fedorišin [-] ) , T. Abrham [-]

FK Kralupy 1901
P. Víšek [-] - J. Emmer [-] , J. Řezníček [-] , M. Houška [-] , T. Chlapec [-] , T. Petr [-] , R. Culek [-] , L. Krejza [-] (76. M. Glogas [-] ) , D. Hemr [-] , S. Mařík [-] (49. Š. Janíček [-] ) , J. Kabyl [-]

ŽK: 63. J. Janda , 74. J. Duda , 86. Š. Kácl .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: Souček Tomáš - JAROLÍMEK Miloš, JAROLÍMEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matouš Vránek

Expert: Igor Bogár
Tip experta: výhra hostů

Kralupy jsem viděl hrát v Kosoři a myslím, že s Kladnem jasně zvítězí.

Tip: výhra domácích