1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2023 18:30

1.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První ztráta Vestce v sezoně, Viktorku v úvodu zápasu s Klecany sestřelil domácí Ondřej Dvořák


Branky


3

Viktorka Vestec byla před tímto utkáním stoprocentní a svou skvělou bilanci chtěla potvrdit právě i v Klecanech. Domácí si v zápase vypracovali veliké množství šancí, vstřelit ale dokázali pouze jednu branku. I přesto se ale po devadesáti minutách i díky neproměněné penaltě hostů radovali z tříbodového zisku. Na vestecké straně naopak panovalo zklamání a rozhořčení, které dal v pozápasovém hodnocení najevo i hostující trenér Michal Chaloupka...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól Dvořáka a několik nevyužitých šancí

Utkání začalo náporem domácích, ale jak Hrdinovi, tak i vesteckému Hobzovi, byl odmáván ofsajd.

 

V 6. minutě centroval z levé strany do vápna Ševčík, ale tam pouze promáchl Urban.

 

Na druhé straně vyzkoušel po faulu na Minhu z trestného kopu pozornost Šandy v brance domácích Jiří Ježdík, ale ten jeho střelu vyrazil.

 

V 10. minutě se domácí dostali do vedení. Na půlící čáře nedokázali hosté zastavit Hrdinu, který vyslal přihrávkou do samostatného úniku Dvořáka, a ten prostřelil Baštu. Vestečtí se dožadovali odmávání ofsajdu, ale marně.

 

V 11. minutě mohlo být vyrovnáno. Máče prošel až před brankáře domácích, ale jeho střela skončila vedle.

 

Na druhé straně poté domácí zahodili tutovku Hrdinou, který si naběhl do vápna, ale jeho střela se do odkryté branky nevešla. I jeho pěkný volej o chvíli později skončil nad brankou.

 

Vestecké zakončení Minhou a hlavička Matysíka brankou neskončily.

 

Ve 26. minutě se hostujícímu Baštovi nepovedl odkop, míč skončil na noze Dvořáka, ale ten vesteckého gólmana nedokázal prostřelit.

 

O minutu později uvolnil hostující Matysík na levé straně Hobzu, ale ten trefil pouze tyč domácí branky.

 

Klecanští zakončovali po akci Dvořáka s Hordashkem, ale střela skončila nad brankou.

 

Viktorka dostala do šance Hobzou, ale ten centr z pravé strany od Petra Ježdíka přeběhl a hlavou zamířil nad branku Martina Šandy.

Neproměněná penalta Matysíka

Druhý poločas začal únikem domácího Hordashka, ale Bašta jeho střelu chytil.

 

Na druhé straně připravil střídající Ptáček palebnou pozici pro Matysíka, ale tomu střela nesedla.

 

Poté centroval do vápna domácí Průcha a Vaktor z malého vápna zakončil pouze do břevna.

 

Technická střela Hordashka o chvíli později skončila vedle a stejně tak i zakončení Průchy.

 

V 66. minutě byl brankářem ve vápně sražen vestecký Petr Ježdík a rozhodčí ukázal na penaltu. K té se postavil Radim Matysík, ale střela se mu vůbec nepovedla a skončila v rukavicích brankáře Šandy, který si tak koupil odpustek.

 

Další šance na obou stranách brankou neskončily, i když jich bylo ještě hodně. Brankáři byli pozorní a obránci zablokovali řadu střel.

 

Klecany tak doma po výhře 1:0 obraly Viktorku Vestec o první body v sezoně.



Ohlasy k zápasu


MSK Klecany
Jiří Kruťa: Za mě super zápas. Myslím si, že hosté byli trochu zaskočeni z toho, jak jsme na ně vlétli a pak jsme měli tři nebo čtyři gólové šance za úvodních dvacet minut. Soupeř poté přitvrdil, my jsme se tomu ale přizpůsobili. Utkání mělo fantastickou atmosféru a na naše poměry přišlo i poměrně dost diváků. Za mě tedy skvělý zápas, který naštěstí pro nás dopadl dobře.

TJ Viktoria Vestec
Michal Chaloupka: Dnes bych k tomu nejraději ani nic neříkal. Jedete přes celou Prahu ve středu odpoledne, přes hodinu v kolonách a pak vám během dvaceti minut zkazí celý den partička arogantních frajerů, kteří si myslí, že když si obléknou černý dres, tak jsou nesmrtelní. Zápas prohrajete 1:0 gólem z třímetrového ofsajdu, soupeř chytá úmyslně balón do ruky a pan rozhodčí se vám ještě směje do obličeje a vyhrožuje. Opravdu chuťovka tahle banda. Nicméně co se týče výkonu, tak ten náš byl dnes bohužel slabší zejména v první půli a je nutno říct, že vyhrát jsme si nezasloužili. Klecany byly vepředu velmi rychlé a nebezpečné, my taky neproměnili několik gólových šancí, včetně penalty, jak už je naším zlozvykem. A tak gratuluji domácím ke třem bodům, i když zápasu by slušela spíše remíza 4:4. Asi by to víc bavilo i diváky, kterých nebylo málo.



Sestavy


MSK Klecany
M. Šanda [-] - F. Vaktor [-] (80. J. Dvořák [-] ) , A. Hrdina [-] (94. D. Bartoš [-] ) , L. Smíšek [-] , O. Dvořák [-] (84. D. Žampach [-] ) , V. Kučera [-] , L. Urban [-] , D. Průcha [-] , P. Svoboda [-] (64. F. Mančal [-] ) , O. Průcha [-] , M. Ševčík [-] (31. V. Hordashko [-] ) -

TJ Viktoria Vestec
M. Bašta [-] - J. Hobza [-] (46. J. Ptáček [-] ) , P. Ježdík [-] , J. Bodlák [-] (66. D. Franc [-] ) , J. Ježdík [-] (86. O. Vlasák [-] ) , J. Maňák [-] , D. Minha [-] , R. Matysík [-] , P. Candra [-] , V. Máče [-] (86. M. Chaloupka [-] ) , P. Pecinovský [-] (77. A. Bodlák [-] )

ŽK: 59. A. Hrdina , 68. M. Šanda , 85. D. Žampach - 10. R. Matysík , 25. V. Máče , 39. J. Ježdík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Nehasil Karel - TICHÝ Lukáš, PROCHÁZKA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matouš Vránek

Expert: Igor Bogár
Tip experta: remíza

Vestec vstoupil do sezony bravurně, ale Klecany doma body nepustí.

Tip: výhra domácích