O. Rataj 21.
M. Hájek 55. (p.)
2:1
(1:0)
88. V. Kadlec (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Příbrami neuspěl ani napotřetí, utkání se dvěma penalty vyznělo lépe pro Sedlec-Prčice


Branky


21. O. Rataj , 55. M. Hájek (p.) - 88. V. Kadlec (p.)
6

Spartak Příbram podává na začátku nové sezony sympatické výkony, ani s Vestcem, ani s Jílovištěm, to ale nestačilo na body. Další příležitost k radosti z první výhry, nebo alespoň remízy, měli příbramští v utkání na půdě dalšího nováčka - Sedlec-Prčice. Ten dokázal zatím jednou zvítězit. Zápas nabídl několik šancí, dvě penalty a po devadesáti minutách radost domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ratajův gól po rohovém kopu

V úvodu zápasu se oba týmy „oťukávaly“, a hra byla tak zpočátku poměrně opatrná.

 

Ve 21. minutě přišla úvodní branka zápasu. Po centru z rohového kopu se hlavou prosadil obránce Ondřej Rataj, a poslal tak domácí do vedení.

 

Hosté mohli zhruba po čtvrthodině odpovědět Matějem Srchem, jeho hlavička z malého vápna ale skončila v rukavicích brankáře Nerada.

 

V závěru první půle mohl vyrovnat ještě Tomáš Spousta, který ale ve vyložené šanci přestřelil branku soupeře.

 

První poločas tak skončil výsledkem 1:0 pro domácí mužstvo.

Penalta na obou stranách

Spartak Příbram byla od začátku druhé půle aktivní, držela balón a hnala se za vyrováním. Narážela však na dobře fungující obranu domácích.

 

Ti naopak hráli na brejky a po jednom z nich byl ve vápně nedovoleně poslán k zemi kapitán Marián Prchlík. Sedlec-Prčice tak zahrával pokutový kop. K tomu se postavil Martin Hájek a přesnou střelou nedal brankáři hostů šanci. Domácí tak vedli 2:0.

 

Poté mohli náskok svého týmu navýšit Václav Kabíček, Michal Davídek, Marián Prchlík i střídající Denis Molnár, ani jeden z exekutorů ale ve velkých příležitostech neuspěl. Blízko k tomu, aby rozvlnil síť, měl i autor první branky utkání Ondřej Rataj, jeho zakončení po standardní situaci ale skončilo na břevně.

 

V 88. minutě byli za svou snahu odměneni hosté. Václav Kabíček se ve vlastním vápně dopustil faulu, a rozhodčí tak podruhé v utkání ukázal na značku pokutového kopu. Tentokrát ovšem na straně Spartaku. Penaltu proměnil Václav Kadlec, a snížil tak na rozdíl jediné branky.

 

Pro hosty bylo už ale příliš pozdě a Sedlec-Prčice si v závěru utkání výsledek pohlídal.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sedlec-Prčice
Radim Hešík: S výsledkem jsem spokojený, body doma se samozřejmě počítají. Myslím si, že můžu pochválit tým za předvedenou bojovnost. Kluci makali do poslední minuty, nevypli a po celou dobu byli velice konsolidovaní, trpěliví a dobře si organizovali hru. Teď nás čeká anglický týden, na který se musíme připravit. V úterý lehký trénink a pak třikrát Praha.

Spartak Příbram
Zdeněk Míka: Rozhodly dvě standardní situace. Nejdříve jsme dostali gól z rohu a pak z penalty, takže zase rozhodla individuální chyba ve vápně a nepokrytí hráče při rohu. Troufám si říct, že po prvním inkasovaném gólu jsme začali lépe napadat, zlepšili jsme rozehru a v herní činnosti jsme dominovali. Na nějaký výsledek už to pak ale nestačilo. Spokojeni bychom určitě byli s remízou.



Sestavy


TJ Sedlec-Prčice
F. Nerad [-] - O. Rataj [-] , M. Kaňka [-] , M. Sedláček [-] , M. Raček [-] (94. J. Kabíček [-] ) - Z. Všetečka [-] (72. D. Molnár [-] ) , T. Pištěk [-] , V. Kabíček [-] , M. Hájek [-] - M. Prchlík [-] , M. Davídek [-] (92. D. Kabíček [-] )

Spartak Příbram
J. Bohuslav [-] - M. Srch [-] (72. J. Pavlišta [-] ) , P. Buchta [-] , D. Morav [-] , V. Kadlec [-] , D. Vošmik [-] (46. J. Vlasák [-] ) , K. Češka [-] (77. M. Hejduk [-] ) , T. Spousta [-] (46. D. Prokeš [-] ) , T. Prokeš [-] , T. Balík [-] , D. Drašnar [-]

ŽK: 2. T. Pištěk , 83. M. Prchlík , 87. M. Raček , 88. F. Nerad , 90. M. Davídek - 25. D. Morav , 58. M. Srch , 62. D. Drašnar , 83. T. Balík , 83. J. Pavlišta .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: BENEŠ Petr - ZÍKA Jan, FEJFAR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Jiří Kabyl
Tip experta: remíza

Přiznám se, že tady vůbec nevím, jak tipovat. Tak řeknu, že si týmy body rozdělí.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů