3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 10:30

4.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

B-tým Kladna sahal po bodu, drtivá šestiminutovka ale rozhodla o výhře Klecan


Branky


70. M. Ševčík (p.) , 73. O. Dvořák , 76. A. Hrdina
6

Kladenská rezerva v minulém kole otočila nepříznivý vývoj utkání s Podlesím ve svůj prospěch, a připsala si tak první body v nové sezoně. Dnes zajížděli Abrhamovi svěřenci na půdu do Klecan, které v minulém kole vyválčily bod v Rakovníku. I dnes to dlouho vypadalo na remízu, ovšem drtivá šestiminutová pasáž ve druhé půli, ve které padly celkem tři branky, rozhodla o vítězství domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě nuly na světelné tabuli

Hned na začátku zápasu se mohli do vedení dostat hosté, když se po rohovém kopu ocitl před odkrytou brankou Jan Duda. Jeho zakončení ale nezamířilo mezi tři tyče. To bylo od Kladna, co se týče vyložených gólových příležitostí, v první půli vesměs všechno.

 

Hra byla vyrovnaná, na šance ale v úvodní pětačtyřicetiminutovce zvítězili domácí. Skóre utkání mohli otevřít Matúš Ševčík, Antonín Hrdina či Petr Svoboda, ani jeden z klecanských borců ale nedokázal rozvlnit síť branky Zbyňka Pokorného.

 

Po úvodním dějství tak na ukazateli skóre svítily dvě nuly.

Tři slepené branky domácích

Ve druhém poločase byl obraz hry stejný. Hrála se vyrovnaná partie, ovšem s více šancemi na straně domácích. Klecanští borci se hnali za úvodní brankou zápasu, dlouho se jim ale nedařilo dotáhnout slibně se rozvíjející akce do úspěšného konce.

 

V 70. minutě už se Klecany mohly radovat. Hrdinův průnik do vápna byl zastaven nedovoleným zákrokem, a domácí tak zahrávali pokutový kop. K tomu se postavil Matúš Ševčík a po více než hodině hry otevřel skóre dnešního klání.

 

Netrvalo to ani tři minuty a bylo to 2:0. Ševčík se ocitl tentokrát v roli asistenta, když poslal přihrávku před branku, kterou si na zadní tyči našel Ondřej Dvořák. Domácí fotbalista dotlačil balón za brankovou čáru a podruhé v krátkém časovém sledu rozjásal klecanské tribuny.

 

V 76. minutě vedli domácí už o tři branky. Parádní individuální akci předvedl Antonín Hrdina, jenž si položil i hostujícího brankáře a před prázdnou svatyní Kladna už se nemýlil.

 

Ve zbývajících minutách už se utkání dohrávalo. Kladno, otřesené z drtivé šestiminutovky domácích, se už na zázračný obrat nezmohlo. Klecany měly ve zbytku zápasu ještě pár šancí k tomu, aby přidaly další branku, skóre už se však do závěrečného hvizdu hlavního sudího nezměnilo.

 

Klecany tak doma porazily kladenskou rezervu 3:0.

 

 



Ohlasy k zápasu


MSK Klecany
Jiří Kruťa: Těžký zápas s mladým a běhavým soupeřem. Byť byla hra vyrovnaná, víc šancí jsme měli my. S výsledkem jsme samozřejmě spokojeni. Chtěli jsme udržet nulu, což se povedlo.

SK Kladno B
Tomáš Abrham: Myslím si, že jsme odehráli dobrých sedmdesát minut. Bylo to asi o tom, abychom dali gól a trochu si začali věřit. Ten zápas asi mohl dopadnout jinak, takhle jsme ale bohužel nezkušeností a menší koncentrací pustili domácí do vedení a oni to pak ještě potvrdili těma dvěma brankami.



Sestavy


MSK Klecany
F. Hrkal [-] - A. Hrdina [-] (79. D. Žampach [-] ) , M. Ševčík [-] (75. M. Šanda [-] ) , L. Urban [-] , D. Fejgl [-] (66. O. Dvořák [-] ) , D. Průcha [-] (66. J. Dvořák [-] ) , P. Svoboda [-] (75. F. Mančal [-] ) , O. Průcha [-] , F. Vaktor [-] , L. Smíšek [-] , M. Bečka [-]

SK Kladno B
Z. Pokorný [-] - M. Blažek [-] , J. Duda [-] , O. Justra [-] (75. O. Fedorovych [-] ) , T. Abrham [-] , A. Klvaň [-] , M. Truhlář [-] , J. Janda [-] , Š. Kácl [-] (56. F. Jančí [-] ) , M. Veiner [-] , J. Bokša [-]

ŽK: 48. M. Bečka - 70. O. Justra , 83. M. Truhlář .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: BYDLÁK David - NĚMEČEK Josef, MANSOUR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Jiří Kabyl
Tip experta: výhra domácích

Pokud nepřijede Kladno posílené hráči z A-týmu, tak víc věřím domácím.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích