0:6
(0:5)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 10:15

4.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dynamo se dál trápí, vysokou výhru Tuchoměřic řídil hattrickem Šahini


Branky


6. E. Šahini , 13. E. Šahini , 20. J. Jeslínek , 36. F. Stehno , 42. M. Sulík , 61. E. Šahini (p.)
6

Fotbalisté Nelahozevsi padli v minulém kole na půdě Berouna 3:0. Dnes proti Dynamu stál další nováček, a to Tuchoměřice. Ty měly před utkáním na kontě šest bodů z šesti možných a i po dnešním klání zůstaly stoprocentní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek v domácí síti

Od úvodního hvizdu hlavního sudího udávali tempo hry hosté, avšak do vedení se mohli už po pár desítkách vteřin dostat domácí. Slibně se rozvíjející akci, ve které figurovali Bucha, Kalaš a Kochman zakončil poslední jmenovaný. Mladý fotbalista Dynama překonal brankáře hostů, balón letící mezi tři tyče ale stihl před brankovou čárou odkopnout jeden z tuchoměřických obránců.

 

Poté se dostali ke slovu hosté. Po Sulíkově centru se hlavou trefil útočník Edis Šahini, který tak v 6. minutě otevřel skóre utkání.

 

Ve 13. minutě o sobě dal Šahini vědět podruhé. Tuchoměřický striker si zaběhl za obranu a tváří v tvář brankáři Fialovi navýšil náskok svého týmu na 2:0.

 

Po dvaceti minutách to bylo už 3:0. Centr ze strany uklidil na malém vápně do sítě exligový Jiří Jeslínek.

 

Kromě již zmíněné šance hned v úvodu zahrozil za domácí v první půli dvakrát Kalaš, tuchoměřická defenziva v čele s gólmanem Kučerou si ale s oběma pokusy dokázala poradit.

 

Ve 36. minutě přidali hosté další gól. Domácího brankáře překvapil centr Filipa Stehna, který se po skrumáži ve vápně snesl na zadní tyč. Skóre utkání bylo tak 4:0 pro hostující mužstvo.

 

Tuchoměřice stihly před odchodem do kabin vsítit ještě pátou branku. Po samostatném úniku přidal k asistenci také gól Martin Sulík.

 

Výsledkem tak bylo poločasové skóre 5:0 pro celek z Tuchoměřic.

Šahiniho proměněná penalta

I ve druhé půli měli navrch hosté, kteří po hodině hry vedli už o šest branek. Matěj Hrnčíř zahrál ve vápně rukou a rozhodčí ukázal na penaltu. Tu si nevzal nikdo jiný než Edis Šahini, který přesnou střelou dokonal hattrick.

 

Tuchoměřice poté prostřídaly své řady a hra se vyrovnala. Dynamo se ale na čestný úspěch v podobě vstřeleného gólu nezmohlo.

 

Utkání se tedy ve zbývajících minutách už dohrávalo a dospělo do konečného výsledku 6:0 pro hostující Tuchoměřice.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Nelahozeves
Daniel Kaplan: Soupeř byl lepší a vyhrál zaslouženě. V prvním poločase měli hosté pět útoků a dali pět gólů. Musíme si sednout na zadek a alespoň trochu se zvednout.

TJ Sokol Tuchoměřice
Petr Hejra: Byl to zatím nejslabší soupeř a asi právem byli už loni „na padáka“. Nám vyhovovalo krásně připravené hřiště. Bylo velké a široké, to je něco pro nás. Bylo to rychle 3:0 a bylo po fotbale.



Sestavy


TJ Dynamo Nelahozeves
J. Fiala [-] - J. Kalaš [-] (46. M. Hrnčíř [-] ) , R. Kochman [-] (46. D. Kulhánek [-] ) , L. Simon [-] , L. Bucha [-] , R. Šimek [-] , A. Janovský [-] (75. V. Syblík [-] ) , T. Buldra [-] , D. Valda [-] , J. Křtěn [-] (68. J. Lenčeš [-] ) , F. Bálek [-]

TJ Sokol Tuchoměřice
M. Kučera [-] - J. Jeslínek [-] (75. D. Klobáska [-] ) , M. Sulík [-] , J. Hájek [-] , E. Šahini [-] , L. Vegricht [-] (75. M. Volf [-] ) , J. Tecl [-] , F. Stehno [-] (65. A. Kejmar [-] ) , P. Hochman [-] (56. R. Zavadil [-] ) , M. Majer [-] (65. J. Beran [-] ) , T. Valín [-]

ŽK: 23. J. Křtěn .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Vlk Miroslav - VAŇOUSEK Patrik, STEJSKAL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Jiří Kabyl
Tip experta: výhra hostů

Domácím se zatím nedaří a čekám, že to tak bude i v tomto zápase. Za Tuchoměřice podá jako vždy kvalitní výkon Tomáš Valín.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů