1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 10:30

3.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Jíloviště veze tři body z Příbrami, k triumfu nad Spartakem přispěl výstavním gólem Kučera


Branky


18. P. Buchta - 13. J. Kučera , 56. J. Rada , 66. J. Hotový , 90. J. Kučera
6

Jíloviště vstoupilo do nové sezony porážkou od Tuchoměřic, které zvítězily 2:1. Dnes proti svěřencům Horsta Siegla stál další nováček, a to Spartak Příbram. Ten do nového ročníku vstoupil rovněž neúspěšně, když padl na půdě Vestce 4:3. Dnešní klání přineslo pro nováčka další porážku, na které se podílel výstavní brankou také Jakub Kučera. Na jeho trefu se můžete podívat ve videu na konci článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kučerova skvělá trefa a vyrovnání Buchty

Do utkání vstoupili lépe hosté, kteří se hned po pár minutách hry mohli dostat do vedení. David Malý ale zblízka přestřelil Bohuslavovu svatyni.

 

Hostujícího fotbalistu to však nemuselo dlouho mrzet, jelikož se jeho tým ve 13. minutě přeci jen dočkal vedoucího gólu. Z půlky poloviny hřiště přehodil brankáře domácích Jakub Kučera.

 

Vedení Jíloviště ale netrvalo dlouho. V 18. minutě přetavil nepovedený odkop Františka Janouška ve vyrovnávací branku Petr Buchta, který levačkou prostřelil hostujícího brankáře mezi nohama.

 

Jíloviště se v první půli prezentovalo několika nepřesnostmi a jedna z nich je zhruba ve 25. minutě mohla pořádně mrzet. Po ztrátě na vlastní polovině obdržel přihrávku na středu vápna David Vošmik, jehož střela se lehce otřela o tyč branky hostujícího gólmana.

 

Fotbalisté Jíloviště měli ve zbývajících minutách několik náznaků šancí a slibně se rozvíjejících situací, nikdy se jim ale nepodařilo dotáhnout akci do úspěšného konce.

 

Výsledkem tak bylo nerozhodné poločasové skóre 1:1.

Tři branky hostů rozhodly o třech bodech

Na začátku druhé půle se hrála vyrovnaná hra mezi vápny a na větší šanci se čekalo.

 

Jíloviště s přibývajícími minutami zlepšilo a zpřesnilo hru a v 56. minutě se radovalo z vedoucího gólu. Po ose Šorna - František Janoušek - Václav Janoušek - Jan Rada se na zadní tyči hlavou prosadil poslední jmenovaný.

 

O deset minut později to bylo 3:1. Po centru Václava Janouška se znovu hlavou trefil tentokrát střídající Jan Hotový.

 

Hosté se poté začali více soustředit na defenzivní stránku hry a snažili se hrát na brejky. Domácí měli dvě slibné šance na snížení, Vošmik ani střídající Spousta se ale mezi úspěšné střelce utkání nezapsali.

 

V 90. minutě pečetil výhru hostí svým druhým gólem v zápase Jakub Kučera, který se trefil po křížném balónu Boruty a následné přihrávce před odkrytou branku, kterou mu zprostředkoval střídající Ondřej Walter.

 

Spartak Příbram tak ani napodruhé nedokázal v nové sezoně zvítězit, a to když doma padl s Jílovištěm 1:4.

 

Parádní trefa Jakuba Kučery na 0:1

 



Ohlasy k zápasu


Spartak Příbram
Zdeněk Míka: Do utkání jsme vstoupili opět smolně, kdy nás soupeř už ve 13. minutě překonal krásným lobem. Dokázali jsme ale zareagovat a už v 18. minutě vyrovnal krásným dílem na 1:1 Buchta. Do poločasu si soupeř, ale i my, vytvořili ještě jednu velkou šanci. Do druhé půle jsme vstoupili aktivně se snahou vstřelit druhý gól, což se nakonec nepodařilo. Pak přišly tři nepochopitelná selhání zadních řad, kdy jsme soupeři výhru prakticky darovali. Hosté vyhráli naprosto zaslouženě.

TJ Jíloviště
Tomáš Šorna: Těžký zápas za nepříjemného počasí proti mladým a běhavým klukům. Náš výkon nebyl asi takový, jaký jsme očekávali, ale v téhle kombinaci jsme rádi, že jsme vyhráli 4:1. Po smolné prohře s Tuchoměřicemi bereme tři body z venku.



Sestavy


Spartak Příbram
J. Bohuslav [-] - M. Srch [-] (62. T. Spousta [-] ) , P. Buchta [-] , D. Morav [-] , V. Kadlec [-] , D. Vošmik [-] , K. Češka [-] , J. Vlasák [-] , T. Prokeš [-] (86. M. Hejduk [-] ) , T. Balík [-] (46. J. Pavlišta [-] ) , D. Drašnar [-] (62. D. Prokeš [-] )

TJ Jíloviště
D. Natale [-] - D. Malý [-] (46. O. Walter [-] ) , T. Šorna [-] , J. Kučera [-] , L. Soldát [-] (58. J. Hotový [-] ) , V. Janoušek [-] (76. J. Pospíchal [-] ) , M. Podzemský [-] (88. H. Siegl [-] ) , F. Janoušek [-] , A. Boruta [-] , J. Rada [-] , J. Šibrava [-]

ŽK: 5. T. Balík - 31. M. Podzemský , 75. A. Boruta .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Brožek Tomáš - HAMOUZ Jakub, HUSÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Michal Chaloupka
Tip experta: výhra domácích

V prvním kole jsme měli tu čest s mladíky z Příbrami hrát a myslím si, že se v soutěži neztratí. První zápas doma zvládnou, i když Jíloviště jim to zadarmo nedá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích